Koripallo.com

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Hymyilevä Donner

 1. Korona & Korisliiga

  https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/248467 Katajan Lasaroff enteilee, että Katajan budjetti pienenee kolmanneksella ensi kaudeksi. Saman suuntaista sanoi BC Nokia aiemmin. Jos muilla joukkueilla on saman suuntaista ja 30-40% leikkaantuu pois, niin käytännössä Korisliigassa palattaisiin...
 2. Korisliiga kokoonpanot 2020-2021

  Nokialla on sopparit tällä hetkellä: Lassi Nikkarinen Antti Ahonen
 3. BC Nokia 2019-20

  Eikö ollut myös se fysiikkavalmentaja, Loki? Preseasonilla.
 4. 1B-divisioona 2019-2020

  Huimalla oli muuten divarien (A ja B) suurimmat kotikatsojamäärät tällä kaudella. Uuden hallin vaikutukset näkyi, hyvä.
 5. BC Nokia 2019-20

  https://www.basket.fi/basket/uutiset/vuoden-tulokas-ja-tiktok-tahti-nokian-shawn-hopkins-tahtaa-yha-ulkomaille/ Tuollainen juttu Shawnista. Mikähän tuo TikTok on?
 6. BC Nokia 2019-20

  Toivottavasti hyvin. Ainakin Pirhonen kommentoi silloin joskus lehdessä, että "kausi oli tässä ja uudet pelit jatkuu sitten syksyllä".
 7. Korisliigan nykytila

  Ehkä tässä on kyse samasta asiasta kuin aikonaan sen elokuvakriitikko Peter Von Baghin kanssa. Hänhän jäi joskus kiinni siitä, että haukkui elokuvan arvostelussa vaikkei todistettavasti ollut edes käynyt katsomassa sitä. "No, surkea se olisi kuitenkin ollut.", oli hänen vastauksensa.
 8. BC Nokia 2019-20

  Ei ole oikein muita kuin Gibson. Dole, Shawn, Mattila, Sulonen nyt ainakin loppui sopimus tähän kauteen. Ainakin rahallisesti tuo Gibson on se ainut kallis vanha sopimus.
 9. BC Nokia 2019-20

  Ainakin Nokian selviytymiskamppailun kannalta on nyt 'hyvä', että joukkue menee täysin uusiksi ensi kaudeksi. Jos ei Gibson saa kenkää, niin se on ens kaudella ainut voimassa oleva kallis ns. vanhan ajan sopimus. Dole ja muut suomalaiset entiset pelaajat vaihtaa maisemaa, joten voikin rauhassa...
 10. BC Nokia 2019-20

  Huono on kyllä tuuri, todella harmi. Hänellä näytti pelissä olevan oikealla puolella musta tuki, mutta tämä näytti sattuvan nyt vasemmalle puolelle. Eli on kai toipumisen kannalta positiivista, ettei vanha vamma uusinut.
 11. Susijengi 2019-2021: EM-kisat

  Oliko näissä karsinnoissa nyt niin, että neljän maan lohkoista vain viimeinen maa tippuu pois kisoista?
 12. BC Nokia 2019-20

  Entä miksi Dustin Hoffman teki pelissä korin?
 13. Kataja Basket 2019-2020

  Muistuu mieleen pudotuspelit 2016 kun Katajan jenkit avautuivat julkisesti, että tuomarit olivat kuulemma tehneet salaliiton heitä vastaan.
 14. Korisliigan nykytila

  Lisäksi moni on tykännyt siitä, että lippukäytäntö on selkeytynyt. Saa mennä istumaan sillä lipulla mihin vaan sopii, eikä tarvitse esim. reunapaikoille ahtautua jos ei hennonut ostaa keskialueelta. Pelipäivätkin kai valittu paremmilta viikolta, joka tuntuu sopivan yleisölle. Junnut on...
 15. BC Nokia 2019-20

  Ja hah, äitis oli hajuton ja mauton. :D
Ylös