Koripallo.com

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä vmp

 1. Susijengin tulevaisuus - miten otetaan seuraava askel?

  Suurin ongelma on nimenomaan se, että toiminta liiaksi keskittyy. Pääkaupunkiseudulla ja ehkä SKL Läntisellä alueella saadaan vielä kilpailukykyisiä junnusarjoja aikaan, mutta muut Suomen alueet eivät tähän valitettavasti pysty. Jääräpäinen aluejako tekee sen, että junnulla saattaa olla tosi...
 2. Kauhajoen Karhubasket 2019-2020

  https://www.basket.fi/basket/maajoukkueet/joukkueet/mu16/#mbt:2-4000$f&global-season=71041:$t&0=2 Tuolta ainakin löytyy 2019 MU16 -joukkueesta yksi pelaaja, jonka kasvattajaseura on Karhu Basket.
 3. Kataja vs Kauhajoen Karhu ke 26.2.

  On on monta nimeä, mutta Kauhajoen Karhu ei ole yksi niistä. :p
 4. Kataja vs Kauhajoen Karhu ke 26.2.

  Ei ole kyse mistään mielen pahoittamisesta. Se vain, että kun tuo mainittu Kauhajoen Karhu on aivan eri seura kuin tämä Karhu Basket. Sama kuin sanottais, että se on Jokipojat, kun tänään kohtaa Karhu Basketin Joensuun Areenassa. Mutta what ever.
 5. Kataja vs Kauhajoen Karhu ke 26.2.

  Oliskohan se kuitennii Karhu Basket, joka sinne on tänään tulossa? Tuo Kauhajjoen Karhu kun ei tätä koripalloa pellaa lainkaan. Ei voenut tuota iänestystäkään tehä, kun siellä oli vaen tuo Karhu vaihtoehtona. Karhu Baskettia olisin toki iänestänyt.
 6. Susijengi 2019-2021: EM-kisat

  Mielellään näkisimme Espoon Nashin pelaamassa korisliigassa, jos hän tosiaan on Mikael Laihosen tasoinen pelaaja. Jos nyt verrataan Susijengin ikisentteri Kottiin, jota arvostan pelaajana suuresti, niin Laihonen on tehnyt 14:21 minuutin peliajalla 6 pistettä ja ottanut 2,6 levypalloa...
 7. Enemmän kuin runkosarjaottelu; Vilpas-Karhu ke 22.1. @Salohalli

  Ai päästämällä Hilkkeen pillin varteen vai?
 8. Kouvot 2019-2020

  Oliskohan nuo perinteet vähän muuttumassa, kun 30 eniten minuutteja pelanneen joukkoon ei mahdu kuin kaksi Kauhajoen pelaajaa ja nykyään pelit mennään 9 rotaatiolla? OT
 9. Tuomarointia? Tupelointia??

  Ottakaa nyt kuitenkin huomioon myös se, että Mäntylän kanssa tuomioita jakoivat Saros ja Andersson, joista kumpikaan ei kuulu tälle tasolle. Sarokselta vain menee nopeat tilanteet jo ohi ja Andersson, no sanotaan nätisti vaikka näin, että oli joskus ihan lupaava tuomari. Helsingissä on vissiin...
 10. Kauhajoen Karhubasket 2019-2020

  Niin, Okkohan on jo peräti 23 vuotias.
 11. Kauhajoen Karhubasket 2019-2020

  Ja Suomi-koripallon kannalta on todella upeaa, että ennakkokaavailuissa Kauhajoki on laitettu sijoille 2-5, joten maassamme on todella kovia koripallojoukkueita.
 12. Kauhajoen Karhubasket 2019-2020

  Itselle ei näistä europeleistä ole jäänyt muuta mieleen, kuin että ainakaan valmennusosaamisen suhteen Kauhajoki ei ole kyllä heikentynyt yhtään, olisko pikemmin päin vastoin. Erittäin vakuuttavaa suorittamista ovat valmentajat saaneet joukkueen toteuttamaan.
 13. Korihait 2019-2020

  Toivottavasti huomaatte korrelaation lippujen hinnan, joukkueen laadun ja jatkuvuuden kanssa. Uskoisin, että joukkue on kasattu niillä resursseilla, joita on käytettävissä. Jos haluatte parempaa, ostakaa niitä kausikortteja ja pääsylippuja. Jos ette, niin lopettakaa valitus.
 14. Lapuan Kobrat 2019-2020

  Hyvää pohdintaa, ainut mikä vähän kiinnitti huomiota tuo maininta, että Nikkarinen on nopea. No tietty mihin vertaa, on varmaan Turjan Jussia nopeampi, mutta ei kyllä enää aikoihin muuten ole tuon adjektiivin määritelmää täyttänyt. Kolkkeja siis vain ilmaan kovilla prosenteilla, jos paikkoja tulee.
 15. Kauhajoen Karhubasket 2019-2020

  Se oli silloin, kun ne pelas (toki sääntöjen puitteissa) kuudella jenkillä kerralla. Sarcevic odottelee tosiaan sitä Suomen passia ja korisliigapeleissä saa käyttää neljää ei home grown pelaajaa/peli. Jos loukkia iskee, niin kai siihen saa varautua ja oikeastaan pitää varautua.
Ylös