Koripallo.com

A-pojat SM 2010 - 2011

Puutarhuri

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

mautonta sanoi:
Nyt kun Jussia haukutaan niin kyllä täällä Espoossa Jussin arvostus on korkealla.Mies osaa opettaa nuoria pelaajia vaikka onkin vaativa.Emme kritisoi ainakaan suurinosa herra Moleniuksen mukaantuloa finaaleihin vaan päinvastoin.

Minä kun jo olin asettumassa siihen uskoon, että Hongassa olisi korissa vain yksi mätä omena (Jussi) niin onko tuosta yo. kommentista pääteltävissä että suurin osa Espoolaisomenista onkin mätiä?
 
Viestejä
74
Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

Ennakkoasetelma:
Honka vei ekan pelin niukasti,Pyrintö dominoi Espoossa ja kun Cavenkin näytti parempikuntoiselta kuin viikonloppuna niin odotettavissa oli tiukka vääntö kultaisista mitaleista.

Game 3:
Ottelu oli neutraalin katsojan silmin juuri sellainen kuin finaalin pitää olla.Johto vaihteli puolin ja toisin,molemmilla oli omat "hetkensä" ja sitten ratkaisu saadaan viime sekunneilla.
Kopio oli illan tähti.Agressiivistä haastoa heti ensimmäisestä hyökkäyksestä lähtien,hyvää puolustusta Vaenerbergia vastaan,pari kovaa kolkkia Pyrinnön pienen karkumatkan jälkeen,lopussa muutama jäätävä läpiajo joista kori ja pisteenä kaksi elintärkeää hyökkäyslevaria vika minuutilla joiden jälkitilanteissa Mole pääsi heittämään vaparit.
Cato oli ilmatilan kunkku.Käytti hyvin fysiikaansa hyväksi ja sai väänsi muutaman kovan tahtokorin Cavenin edestä.
Naapi oli kolmas avainmies.Varsinkin puolustuspäässä pimensi Heinosen lähes täydellisesti ja jatkoi myös hyviä hyökkäystehojaan.

Pyrintö oli jollain lailla vaisu.Oliko ehkä pientä hyvänolon tunnetta kun alla oli upea vierasvoitto,Caven oli fressimpi ja kotikenttä vielä etuna.
Caven aloitti vahvasti mutta joutui pelaamaan nykykuntoonsa nähden liian suuret minuutit ja väsyi selvästi.
Alkoi pakottamaan liikaa omia ratkaisuja ja heitti kolme vaparia ohi peräkkäin vikalla jaksolla.
Mutta on todellinen lahjakkuus ja mielenkiinnolla seuraan kuinka pojan ura etenee.
Vaenerberg ei saanut nyt Kopiota aisoihin kuten Tapiolassa.Nosti kuitenkin mielettömän kovilla henkilökohtaisilla suorituksilla Pyrinnön vielä viime minuuteilla voittotaistoon mutta viimeisen hyökkäyksen kaksi kolmosta olivat aika heikkoja vetoja jotta peli olisi saatu jatkoajalle.
Pirteästi aloittanut Marttinen joutui Pyrinnön kannalta liian aikaisin virhevaikeuksiin ja Heinonen oli selvästi avainpelaajista suurin pettymys.
Coutseja oli myös kiva seurata."Hullu Jussi" oli yllättävänkin rauhallinen ja keskittyi selvästi pelinjohtamiseen eikä energia mennyt jatkuvaan tuomareille mussuttamiseen.Olisiko siitä kasvamassa mies???
Hassisen ote häilyi ehkä enemmän.Pidän miehen tyylistä kannustaa ja tsempata pelaajia mutta nyt näytti tappion hetkellä välillä vaipuvan penkille liiaksi apatiaan.
Tuomarit vihelsivät runsaasti hyökkääjän virheitä mutta linja säilyi niissä läpi pelin.Varsinkin muutamat päätyrajan ylimenot kirvoittivat kotijoukkueen kannattajat älämölöön mutta ainahan niitä pelissä tulee tilanteita joista ollaan kahta mieltä.Eikä ne ratkaisseet tätäkään peliä.
Pitkän miinuksen annan arvostetulle korismiehelle J-P Niemiselle,joka melkein jokaisesta vihellyksestä joka meni Hongan suuntaan rääkyi katsomossa kuin rakkikoira.Suu soukemmalle J-P ja kannata omiasi.
Pyrinnön toimitsijapöytää on ilo kehua.Selvästi asianosaavia henkilöitä pitkä rivi.

Kausi on nyt pulkassa.Selvästi sarjan kaksi parasta joukkuetta pelasi hienot finaalit.Vahinko että toisen pitää hävitä mutta eiköhän taas ensi keväänä molemmat seurat ole sarjan kärkikahinoissa mukana.
 

aamukahvi

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

Ensinnäkin Hongalle onnittelut voitosta. Parempi joukkue voitti,taas. Peli ei ratkennut tuomareihin vaikke he luokattomia olivatkin, en ole koskaan nähnyt että pelissä olisi jaettu yli 10 hyökkääjään virhettä, tulipa sekin nähtyä. Syrjänen on mainio valmentaja eiköhän sen jokainen tiedä vuosi vuodelta pelaajia haluaa hänen valmennukseen ja tulokset puhuvat puolestaan. Tänään Syrjäsen kasetti kesti, toisin kun Pyrinnön nuoren valmentajan, joka keskitttyi koko pelin tuomareille vallittamiseen ja omille huutamiseen ja tämän kaiken kruunasi erittäin arvokas teku pahaan paikkaan. Uskon, että Pyrinnön nuori valmentaja oppii näistä peleistä ja jatkossa keskittyy oman joukkueensa valmentamiseen eikä vain tuomareihin.

Mielestäni Pyrintöläisten tulee olla ylpeitä, että pystyivät haastamaan tämän joukkueen, jossa pelaa kuitenkin lähes kaikki viime vuoden u 18 maajoukkueen parhaimmisto. Varmasti tappio harmittaa ja niin sen kuuluukin harmittaa. Valittettavasti -92 syntyneet eivät saa enää uutta mahdollisuutta Hongan kaatamiseen. Mutta uskon, että koko muulla Pyrinnön joukkueella on suuri nälkä kaataa Honka ensivuonna. Ja uskon, että siihen on mahdollisuus, koska Pyrinnön valmentaja on saanut pelaajiaan kehittymään isoin harppauksin koko kaudella ja jos kehitys jatkuu yhtä suurena mahdollisuudet ovat. Jos porukka pysyy samana. Tsemppiä jatkoon! Uskon, että tästäkin joukkueesta -92 syntyneistä tulee muutama mainio liigatason pelaaja sekä hyviä divari pelaajia. Ja hoitakaa nuoremmat scaniasta poika kotiin ja ensi vuonna uudet kujeet! Hyvä Pyrintö!

Honka onnistui jälleen kerran rakentamaan uskomattoman joukkuueen, jossa on kokoa,taitoa, heittovoimaa ja voittamisen kulttuuria. Joukkue on hyvin valmennettu pelaajat ovat eri seuroista tulleita, mutta tuntevat toisensa maajoukkueesta. Itse en pidä siitä, että pääkaupunkiseudun parhaat pelaajat kerätään yhteen, sillä hyviä seuroja riittä ja kehittymis mahdollisuudet ovat useammassa seurassa. Sillä mahdollisuus aamuharjoitteluun on kaikilla toisten seuran pelaajien kanssa. Mielestäni mestaruus taistelu olisi maukkaampa jos siitä taistelisi realistisesti enemmän kuin 2 joukkuetta, mikä olisi mahdollista jos kaikki pääkaupunki seudun mj pelaajat eivät menisi Honkaan. Mutta tämä on ollut heidän tapansa toimia jo vuosia, mutta tällöin Hongan omien kasvattien minuutit pienevät ja niistä lahjakkuuksista ei kehitykkään lopulta edes liigatason pelaajia. Tosin tänä vuonna varasti mm. Cato ja Kopio varmasti pärjäävät jo kovallakin tasolla. Ja Cato on mielest'ni valinnut hyvän tavan kehittymiselleen lähtemällä Amerikkaan, toivotaan että tämä Suomi koriksen yksi lahjakkaimmista pelaajista ei jää pelkäksi lahjakkuudeksi. Mitä Moleniukseen tulee mielestäni herra ratkaisi molemmat finaalit Tampereella kovilla koreilla, mutta on täysin yliarvostettu pelaaja. Ei minkään näköistä ajo uhkaa levypalloissa laiska, puolustuksesta puhummattakaan. Paljon on Makkella töitä tehtävänä jos mielii ammatikseen tätä lajia pelata,mahdollisuudet siihen ovat.

Hienot finaalit saimme ja parempi voitti. Suurin ero on varmasti Hongan voittamisen kulttuurissa ja kokemuksena isoista peleistä. He tietävät mitä voittminen vaatii ja osaavat sen. Pyrinöllä ja Pyrinnön valmentajilla on tässä asiassa vielä opettelemista, mutta eiköhän tämä Pyrinnön nuori joukkue kehittynyt taas ison askeleen eteenpäin. Hyvää työtä Honka ja Pyrintö, hallitsitte täysin a-poikia tänä vuonna.
 

Exsqueeze me?

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

fake sanoi:
no,eikös hongan b-junnuihinkin värvätty viime elokuussa järvenpäästä pari pelaajaa !?eli hinnalla millä hyvänsä pitää JUNNUmestaruus saada. en arvosta tuollaisten valmentajien taitoja kovin korkealle=
penkin päässä ei tarvitsisi tuollaisella pelaajamateriaalilla olla valmentajaa ollenkaan. eikös dettman todennut ,että
valmentajaa ei hyvä joukkue tarvitse! MAUTONTA KOKO HONGAN TOUHU.

Höpö höpö....vanha totuus on että, jos ei tiedä mistään mitään niin kannattaa pitää suunsa kiinni.

Yhdellekkään pelaajalle Hongan 2010-2011 pelaavista B-junioreissa ei soitettu ja pyydetty mukaan! Kaikki pelaajat ovat tulleet mukaan omasta aloitteestaan ja joutuneet läpäisemään kaikille avoimen tryoutin toukokuussa 2010. Moni muu seura sen sijaan rekrytoi hyvinkin agressiivisesti niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin ennen kauden alkua.Tosiasia kuitenkin on,että pelaajat menevät tasan sinne mistä saavat korkeatasoisinta valmennusta ja haastavia harjoituksia/pelejä.
 
Viestejä
759
Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

Hinnalla millä hyvänsähän Hongan junnujen on pärjättävä kun miehet eivät pärjää korisliigassa ;D
 

Säännöt!

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

aamukahvi sanoi:
Mitä Moleniukseen tulee mielestäni herra ratkaisi molemmat finaalit Tampereella kovilla koreilla, mutta on täysin yliarvostettu pelaaja. Ei minkään näköistä ajo uhkaa levypalloissa laiska, puolustuksesta puhummattakaan. Paljon on Makkella töitä tehtävänä jos mielii ammatikseen tätä lajia pelata,mahdollisuudet siihen ovat.

Nuorisokoris-ketjussa emme arvostele pelaajia nimeltä. Koskee myös A-poikia.
 

moul

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

aamukahvi sanoi:
Mitä Moleniukseen tulee mielestäni herra ratkaisi molemmat finaalit Tampereella kovilla koreilla, mutta on täysin yliarvostettu pelaaja. Ei minkään näköistä ajo uhkaa levypalloissa laiska, puolustuksesta puhummattakaan. Paljon on Makkella töitä tehtävänä jos mielii ammatikseen tätä lajia pelata,mahdollisuudet siihen ovat.

vähän valoja nyt päälle. molenius ehti treenata hongan kanssa max. viikon ja pelasi viisi ottelua. siihen nähden että valmistautumiseen ja pelikonseptiin totuttautumiseen ei ollut nimeksikään aikaa, mole teki miehen työn hongassa ja ratkaisi pelit hongalle.

vai että yliarvostettu... kerrohan minulle, kuka muu finaaleissa pelannut pystyisi viime kauden ykkösdivisoonan kärkijoukkueisiin kuuluneessa joukkueessa 12.8 pinnan keskiarvoihin? niin just, ei kukaan. puolustuksessa tekemistä, mutta se paranee ajan myötä.
 

Valot on päällä

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

Yliarvostus on aivan oikea sana kuvaamaan Moleniusta.

JOS kysymys olisi Suomen lahjakkaimmista pelaajista omassa ikäluokassaan, niin vaikka hänet vietäisiin suoraan sängystä keskellä yötä pelaamaan A-poikien finaaleja, tulisi hänen erottautua siellä edukseen. Niin se vaan on.

Nuo lässytykset harjoitelemattomuudesta joukkueen kanssa voi jättää ihan omaan arvoonsa, sillä laji on sama ja varsinkin heittäminen, puolustaminen ja levypallopeli ei muuksi muutu pelaa sitten missä tahansa.
 

hmm

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

Remu sanoi:
Caven aloitti vahvasti mutta joutui pelaamaan nykykuntoonsa nähden liian suuret minuutit ja väsyi selvästi.
Alkoi pakottamaan liikaa omia ratkaisuja ja heitti kolme vaparia ohi peräkkäin vikalla jaksolla.
Mutta on todellinen lahjakkuus ja mielenkiinnolla seuraan kuinka pojan ura etenee.

Mika Cavenilla on/oli? Huono kunto vai joku flunssanpoikanen tms.? Luulisi etta tuolla varrella pelattaisiin 40 minsaa ja juostaisiin heti peraan 3600 cooperissa.
 

kasapanos

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

moul sanoi:
vähän valoja nyt päälle. molenius ehti treenata hongan kanssa max. viikon ja pelasi viisi ottelua. siihen nähden että valmistautumiseen ja pelikonseptiin totuttautumiseen ei ollut nimeksikään aikaa, mole teki miehen työn hongassa ja ratkaisi pelit hongalle.
MM teki Hongan voittopeleissä 13+7 pistettä. Marginaali kummassakin vaivaiset 4 pistettä. Honkaa tuntevat voivat olla toki oikeassa siinä, että ilman Moleniusta pelitapa olisi ollut toinen ja silloin Moleniuksen korit olisi tehnyt joku muu. Ehkä.. Äkkiseltään voisi kuitenkin väittää, että umpikiero Molenius-projekti täytti harmittavasti tehtävänsä ja toi Hongalle hitusen lisää ytyä, jolla Pyrinnön lievä etu kääntyi lieväksi takaa-ajoksi.
 

kaiken korjaa

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

dumboz sanoi:
Eli tänne vaan uutisia
EBT kärkikahinoissa divarissa ja alueeella. Divarissa avauksessa Tuomainen, Jantunen, Pehkonen, Anderssen, Metsämaa. Alueella kentällä vähemmän peliaikaa saaneet, kuten Tuomainen, Jantunen, Pehkonen, Anderssen, Metsämaa. Riittäisi Honka2 vastaan aluemestaruuteen, mutta eiköhän Moleniusta pyydetä ratkomaan nämä Hongan paikallisetkin pärjäämisongelmat.
 

vahvistukset

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

punatulkku sanoi:
siis mitä olen aivan kujalla, onko Honka tosiaan ottanu jtn muiden jengien pelaajia joukkueeseen??? ;D ;D ;D
Voi tätä myötähäpeää...naurattaa niin totaallisesti kun eivät omillaan pärjää niin napsitaa muista jengeistä pelaajia
jottei vain ylitsepääsemätön Pyrintö veisi mestaruutta, hävetää Espoolaiset :-[

Ei tämä uusien pelaajien hankkiminen mitään uutta ole, kun pelataan mestaruudesta tai noususta.

Miesten 2 dirren nousukarsinnoissa ainakin Pyrintö vahvisti joukkuettaan.
Oulu ja Pyrintö 2 nousivat I dirreen.


Jotenkin tuntuu, että sääntöjä pitäisi muuttaa tältä osin.
Oli sitten kysymys junnuista tai miesten/naisten divarista.
 

gyynel

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

vahvistukset sanoi:
Ei tämä uusien pelaajien hankkiminen mitään uutta ole, kun pelataan mestaruudesta tai noususta.

Miesten 2 dirren nousukarsinnoissa ainakin Pyrintö vahvisti joukkuettaan.
Oulu ja Pyrintö 2 nousivat I dirreen.


Jotenkin tuntuu, että sääntöjä pitäisi muuttaa tältä osin.
Oli sitten kysymys junnuista tai miesten/naisten divarista.
Nyt on kysymys juniori koripallosta. Ja täällä tämä värvääminen ennen finaaleja on harvinaista,onneksi. En tiedä oliko idea kenen hyvänsä niin siitä ei ollut kun haittaa. Mutta mennyttä ei voi muuttaa ja mestaruus on jo ratkennut, mutta toivotaan, että näitä väeväyksiä ei nähdä enään juniorikoripallossa. Ja tarkoitan näitä viime hetken värväyksiä.
 

Maajoukkue

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

vahvistukset sanoi:
Ei tämä uusien pelaajien hankkiminen mitään uutta ole, kun pelataan mestaruudesta tai noususta.

Miesten 2 dirren nousukarsinnoissa ainakin Pyrintö vahvisti joukkuettaan.
Oulu ja Pyrintö 2 nousivat I dirreen.


Jotenkin tuntuu, että sääntöjä pitäisi muuttaa tältä osin.
Oli sitten kysymys junnuista tai miesten/naisten divarista.
Älä nyt hel**tis ala vertaamaan miesten 2 divarin nousukarsintoja A-junioreiden Sm-finaaliin naurettavaa!!
 

joopa

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

Remu sanoi:
Ennakkoasetelma:
Honka vei ekan pelin niukasti,Pyrintö dominoi Espoossa ja kun Cavenkin näytti parempikuntoiselta kuin viikonloppuna niin odotettavissa oli tiukka vääntö kultaisista mitaleista.

Game 3:
Ottelu oli neutraalin katsojan silmin juuri sellainen kuin finaalin pitää olla.Johto vaihteli puolin ja toisin,molemmilla oli omat "hetkensä" ja sitten ratkaisu saadaan viime sekunneilla.
Kopio oli illan tähti.Agressiivistä haastoa heti ensimmäisestä hyökkäyksestä lähtien,hyvää puolustusta Vaenerbergia vastaan,pari kovaa kolkkia Pyrinnön pienen karkumatkan jälkeen,lopussa muutama jäätävä läpiajo joista kori ja pisteenä kaksi elintärkeää hyökkäyslevaria vika minuutilla joiden jälkitilanteissa Mole pääsi heittämään vaparit.
Cato oli ilmatilan kunkku.Käytti hyvin fysiikaansa hyväksi ja sai väänsi muutaman kovan tahtokorin Cavenin edestä.
Naapi oli kolmas avainmies.Varsinkin puolustuspäässä pimensi Heinosen lähes täydellisesti ja jatkoi myös hyviä hyökkäystehojaan.

Pyrintö oli jollain lailla vaisu.Oliko ehkä pientä hyvänolon tunnetta kun alla oli upea vierasvoitto,Caven oli fressimpi ja kotikenttä vielä etuna.
Caven aloitti vahvasti mutta joutui pelaamaan nykykuntoonsa nähden liian suuret minuutit ja väsyi selvästi.
Alkoi pakottamaan liikaa omia ratkaisuja ja heitti kolme vaparia ohi peräkkäin vikalla jaksolla.
Mutta on todellinen lahjakkuus ja mielenkiinnolla seuraan kuinka pojan ura etenee.
Vaenerberg ei saanut nyt Kopiota aisoihin kuten Tapiolassa.Nosti kuitenkin mielettömän kovilla henkilökohtaisilla suorituksilla Pyrinnön vielä viime minuuteilla voittotaistoon mutta viimeisen hyökkäyksen kaksi kolmosta olivat aika heikkoja vetoja jotta peli olisi saatu jatkoajalle.
Pirteästi aloittanut Marttinen joutui Pyrinnön kannalta liian aikaisin virhevaikeuksiin ja Heinonen oli selvästi avainpelaajista suurin pettymys.
Coutseja oli myös kiva seurata."Hullu Jussi" oli yllättävänkin rauhallinen ja keskittyi selvästi pelinjohtamiseen eikä energia mennyt jatkuvaan tuomareille mussuttamiseen.Olisiko siitä kasvamassa mies???
Hassisen ote häilyi ehkä enemmän.Pidän miehen tyylistä kannustaa ja tsempata pelaajia mutta nyt näytti tappion hetkellä välillä vaipuvan penkille liiaksi apatiaan.
Tuomarit vihelsivät runsaasti hyökkääjän virheitä mutta linja säilyi niissä läpi pelin.Varsinkin muutamat päätyrajan ylimenot kirvoittivat kotijoukkueen kannattajat älämölöön mutta ainahan niitä pelissä tulee tilanteita joista ollaan kahta mieltä.Eikä ne ratkaisseet tätäkään peliä.
Pitkän miinuksen annan arvostetulle korismiehelle J-P Niemiselle,joka melkein jokaisesta vihellyksestä joka meni Hongan suuntaan rääkyi katsomossa kuin rakkikoira.Suu soukemmalle J-P ja kannata omiasi.
Pyrinnön toimitsijapöytää on ilo kehua.Selvästi asianosaavia henkilöitä pitkä rivi.

Kausi on nyt pulkassa.Selvästi sarjan kaksi parasta joukkuetta pelasi hienot finaalit.Vahinko että toisen pitää hävitä mutta eiköhän taas ensi keväänä molemmat seurat ole sarjan kärkikahinoissa mukana.
Hyvät tamperelaiset kaikki osaa tsempata ja kannustaa mutta siitä pitkä matka valmentamiseen.Ihan sama että kaikki osaa heiluttaa keppiä mutta silti harva pystyy olemaan kapellimestarina.
 
Viestejä
2 913
Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

Kasvun paikka sanoi:
Jos minä olisin maksanut 2.000 euron kausimaksun lapseni pelaamisesta, repisin pelihousuni, jos joukkuetta tulisi huhtikuussa "vahvistamaan" uusi pelaaja, joka syö maksunsa maksaneiden ja koko kauden harjoitelleiden pelaajien peliaikaa. Ei yksi metallinpala ja sen väri tätä muuttaisi.

Samoin jos olisin hikoillut kaveredeni kanssa keväästä alkaen tavoitteena mestaruus ja vuoden kuluttua pukukoppiin astelee yksi vapaamatkustaja mitalin kiilto silmissään, niin ainakin vanhaan hyvään aikaan tätä gloryhunteria olisi paukattu turpaan.

Onkohan noin? Luuletko oikeasti, että iso osa vanhemmista ei olisi ollut tämän rekrytoinnin takana? Moni vanhempi haluaa nimenomaan tarjota omalle lapselle niitä menestyksen hetkiä ja olisi varmasti valmis maksamaan muutaman satasen lisää parantaakseen mahdollisuuksia voittaa a-poikien mestaruus.

Pelaajien puolella tilanne on hankalampi, olen siitä samaa mieltä. Uskoisin silti, että enemmistö joukkueesta on ainakin Hongan tapauksessa niin kilpailuhenkistä, että olisi tähän ratkaisuun valmis - kysymyshän on siitä, että tinkivätkö he muutaman minuutin omasta peliajastaan parantaakseen mestaruusmahdollisuuksia. Tietysti ainakin se kaveri, joka putoaa kokonaan pelaavasta kokoonpanosta pois, olisi eri mieltä.

Mutta eiköhän tässä vaiheessa riitä, että toteamme olevamme eri mieltä - keskustelussa tuskin tulee enää uusia näkökulmia esiin.
 

Hehh hehh!

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

Tapiolan alueella pari donitsia on pikkuraha - no problem!
 

Norpertti

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

Herbert sanoi:
Luuletko oikeasti, että iso osa vanhemmista ei olisi ollut tämän rekrytoinnin takana?

Luuletko herpertti oikeasti, että isolta osalta vanhempia on tästä rekrytoinnista kysytty yhtään mitään, saati että heidän mielipiteellään olisi ollut mitään merkitystä siihen toteutetaanko rekrytointi vai ei?
 

junnutyö

Vs: A-pojat SM 2010 - 2011

EBT ja Fokopo ansaitsevat ison käden hienosta juniorityöstä. Sääli vaan, että kyseiset DD ja MM eivät omille juonioriseuroille aivan uskollisia ollut..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös