Koripallo.com

A-Pojat SM 2012-2013

Viestejä
60
Vs: A-Pojat SM 2012-2013

DaTruth sanoi:
Kuukausi on vierähtänyt ja tänään alkavat varsinaiset karsinnat. Karsinnat ja sarja näyttävät muodostuvan hyvin mielenkiintoisiksi. Pitkin pk-seutua hajonneet ToPon pojat pistävät kortteja uusjakoon. Paljon ei kuitenkaan ole sitten EHBT:n muuttunut:

F
EBT
Honka Akatemia
Honka2
Korikobrat
Warriors

Honka Akatemia kävelee SM-sarjaan, mutta EBT saa tehdä kaikkensa Warriorsin kaatamiseksi....


G
HNMKY
MaSu
PuHu
Vilpas

Kuluneella kliseellä; kuoleman lohko. Yksi kova jengi putoaa....

H
BC Nokia
KTP
LaNMKY2
LrNMKY
Pyrintö

Helppo lohko, joka pelastaa kahdesta aiemmasta kaudesta heikentyneen Pyrinnön sarjaan. KTP ja Pyrintö rutiinilla sarjassa, LaNMKY jää alueelle....


I
Kouvot
Korihait
LaNMKY
TuNMKY
Wartti

Toinen kova ja tasainen lohko, jossa Kouvot, EHBT:ssa totaaliflopannut TuNMKY ja LaNMKY jakavat kaksi SM-paikkaa....

J
HoNsU
JKS
KaU
OuNMKY
Ura

Toinen helppo lohko. JKS ja Ura hölkkäävät puolivauhdilla SM:ään....

SM:
EBT
HNMKY
Honka Akatemia
JKS
Kouvot
KTP
PuHu
Pyrintö
TuNMKY
Ura


Vahvasti "huulilla": Vilpas, Warriors ja LaNMKY

Osin yllätykselliset karsinnat ovat takana. Paljon on puhinaa tälläkin palstalla piisannut, lähinnä asian vierestä, mutta osin ymmärrettävästi.

Arvioni eivät ihan kohdalleen menneet, mutta eivät metsäänkään.

Lappeenranta tuli allekirjoittaneelle ihan puskista, mutta eipä moni tainnut tietää rajantakaisista vahvistuksista? Aika näyttää, miten sarjassa rahkeet riittävät. KTP vei karsinnoissa vielä aika tylysti 30p, mutta viime vuosien kestomenestyjä Pyrintö jäi näyttävästi jalkoihin. Se ei ollut sinänsä yllätys, sillä hyvin ohuiksi on ikäluokat Tampereella hiottu, mutta juuri tästä lohkosta näytti onnekas sauma olevan. Ei ollut.

Warriors kyykytti EBT:a, mutta tuo nyt ei mikään suuri yllätys ollut. Warriors on ainoa porukka, jolla on heittää maalatulle alueelle kaksikko joka heilúttaa vaakaa yhteensä n. 220kg. Toivottavasti Warriors saa muun toimintansa ja organisaationsa SM-sarjan arvolle sopivalle tasolle - ja koutsi keskittyy koripalloon.

TuNMKY ei kestänyt kapealla materiaalillaan Lahden rynnistystä ja prime-vuotenaan pitkän linjan koristaiturit putoavat VK1:een taistelemaan Vilppaan ja Pyrinnön kanssa.

Kaudesta tuntuu tulevan mielenkiintoinen ja tasainen. Oman lisänsä sarjaan tuo Märskyn akatemia, joka vie useana lauantaina etelän (HNMKY & Honka) nimekkäimmät pelaajat AP/SM:stä M1D:n peleihin. Tämä antaa maakuntien joukkueille ihan uudenlaiset mahdollisuudet.

Tässä vaiheessa nostaisin tylsästi Hongan hienoiseksi ykkössuosikiksi. Honka vahvistui usealla mj-pojalla ja mikäli valmentajan ote isoihin egoihin pitää, on joukkue vaikea voitettava. Pelaajia riittää ja materiaali on laaja. Karsinnoissa oli vakuuttava.

Paljon muuttuneella HNMKY:lla on mahdollisuudet vaikka mihin, mutta vielä ei ihan valmiilta näytä. Pitkän pään mj-pelaajat eivät vielä ole aivan samalla taajuudella muun joukkueen kanssa ja takamiespelissäkin on hiomista.

JKS on puolen tusinan kovan pelaajan porukka, joka onnistuessaan voi myös yltää pitkälle. Takamiespeli on akilleen kantapää, mutta pituutta ja heittokättä löytyy.

PuHu on fyysisenä ja tasaisena onnistuessaan kova. Riittääkö se kauden edetessä mitalipeleihin, jää nähtäväksi, sillä harvoin on mitaleja haettu ilman yhtään isoa miestä.

KTP on paljolti Lehtorannan varassa, mutta jos pojan annetaan heittää, on jengillä jo 35p kasassa. Miten KTP rytmittää Lehtorannan miesten SM- ja AP/SM pelit?

Lahti on sähäkkänä ja taistelevana joukkueena osoittanut vaarallisuutensa. Lahti ei tule olemaan helppo paikka pelata.

Kouvot on ollut yllättävän vaisu, mutta lepää ehkä sttenkin liikaa Kauppisen ja Madsenin varassa?

Ura on korkeintaan keskitason porukka. Laajuus ja kovuus eivät riitä neljän joukkoon. Joukkueesta on jo puristettu suurin osa puristettavissa olevasta potentiaalista.

Warriors on kauden jokeri. Veikkaan kuitenkin, että mitalipelit karkaavat. Helppo vastus se ei ole, sillä poikien tapa pelata on hyvin erilainen kuin muilla joukkueilla. Tunnetaso on aina kova ja se voi kyllä kääntyä itseään vastaan. Jos uusi "fair-play linja" tuomaroinnissa pitää, on mielenkiintoisia pelejä tiedossa, ellei McBride ole aikuistunut...

LrNMKYn sijoitan tässä vaiheessa peränpitäjäksi, mutta samalla on todettava, etten ole yhtään itärajan poikien peliä nähnyt.


Mielenkiintoinen sarja tiedossa. Vajaat pari viikkoa on aikaa viimeistellä kisakuntoa. Gentlemen - prepare to start your engines.
 

hyvaa analyysia

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

Warriorsia en ole nähnyt tällä kaudella, muilta joukkeilta vähintää yksi peli.

Sen perusteella täytyy sanoa, että hyvää analyysiä datrutilta. Tämä valmentajien tekemä ranking meni osittain pieleen mutta milloinkas ei menisi. aika paljon vanhalla vainulla vetelivät, itsepä siitä kärsivät jotkut.

Tohon sarjajärjestelmään: miksei pelata ensin karsintoja joissa jää 20 joukkuetta. sitten nämä karsii syyskuusta - seuraavan vuoden huhtikuuhun SM-sarjapaikasta. Ja tämän karsinnan voittaja on suomen mestari.
 

ryöstökalastusta

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

DaTruth sanoi:
Osin yllätykselliset karsinnat ovat takana. Paljon on puhinaa tälläkin palstalla piisannut, lähinnä asian vierestä, mutta osin ymmärrettävästi.
Kaudesta tuntuu tulevan mielenkiintoinen ja tasainen. Oman lisänsä sarjaan tuo Märskyn akatemia, joka vie useana lauantaina etelän (HNMKY & Honka) nimekkäimmät pelaajat AP/SM:stä M1D:n peleihin. Tämä antaa maakuntien joukkueille ihan uudenlaiset mahdollisuudet.

/quote]
Minusta junnujen valtakunnan sarjojen status on ajautumassa kovasti sivuraiteille, jos erikoisseuran (on niitä pääkaupunkiseudun "menettäjiä" muitakin kuin yllä mainitut kaksi) pitää tästedes luovuttaa parhaat pelurit aina ensisijaisesti koulunsa muskelijoukkueelle miesten valtakunnan peleihin. Ei ole pudonneiden kannalta reilua, että junnuseuran edari karsii edustuspaikan, mutta kevennetty kentällinen sitten pelaa kauden.
 

HBA

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

HBA:n pelit näyttävät olevan sovitettu siten,että ko. pelaajat pääsevät osallistumaan "omien" joukkueidensa A-junioreiden SM-peleihin. Lista otteluista löytyy jo basket.fi-sivuilta. Motivaation kannalta nuo junioripelit (ja mahdolliset voitot) tulevat tarpeeseen,sillä divarissa kyyti tulee olemaan todella kylmää. Miesten peleissä pikkupojat eivät yksinkertaisesti pärjää joukkueena.
 

gangnam style

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

TOSIFANI sanoi:
Lappeenrannan Namikalla on todella yllätysvalmis nippu kasassa. Olen aktiivinen koripallon seuraaja ja olen seurannut heidän reenamista urheilutalolla. Voin kertoa, että kesällä mentiin lujaa. Pari kaveria (nimistä sen enempää puhumatta) veti testeissä sellaisia kyykky, penkki senkä rinnalleveto tuloksia, että hirvitti ihan katsoa. Kyykystä yksi kaveri otti kolmen sarjan 170kg, penkistä nousi kerran 120kg ja rinnalevedosta 3x105kg. Muutenkin siellä on koko porukka tosi motivoituneita tuohon hommaan. On ollut ihan ilo katsoa vierestä. Mutta tällä porukalla ei ole pelkästään voimaa vaan myös loistavat lajitaidot! Olin pelaamassa kesällä frisbeegolfia pikisaaressa, niin siinä sattui samalla olemaan viereisellä koripallokentällä yksi Namikan koko historian lahjakkaimmista pelaajista heittelemässä koripalloa. Sitä touhua oli ilo katsella. Aivan uskomattomia donkkeja ja loisteliaita temppuja, mitä kelpasi ohimennen sivusta seurata. Mutta ei Namikan lupaukset onneksi tähän yhteen kaveriin jää, uskon että heillä on loistava kausi tiedossa!

Kovia on salitulokset.. :D omastani mielestäni jos jengi ois laitettu lipputangon taakse nii olisi näkyny pelkät korvat takaa.. mutta hieno jengi. nopeita takamiehiä !
 
Viestejä
1 855
Vs: A-Pojat SM 2012-2013

gangnam style sanoi:
Kovia on salitulokset.. :D omastani mielestäni jos jengi ois laitettu lipputangon taakse nii olisi näkyny pelkät korvat takaa.. mutta hieno jengi. nopeita takamiehiä !
Kovia ovat, vain NBA:ssa näkyy niitä todellisia atleetteja. Harva serbi, kroati kuin myös usea eteläiseneuroopan tähti, vaikka NBA:ta kolkuttakin ja jopa pelaa, on kauhian atleettisen näköinen, sanan varsinaisessa mielessä. Kyllä se on tuo taito ja oman vartalonsa hallinta jalkojen ja keskivartalon pitävyyden kautta joka luo oikeasuuntaisen pallopelaajan.

Voima ei ole haitaksi, mut liina suuret lihakset varsinkin hartiasudulla saattavat haitata peliä, jos ei liikkuvuutta löydy.

Tiedän kuitenkin joidenkin viihtyvän 2-3 kertaa Urheilutalon punttisalaissa, niin Namikasta, kun Catzistä. Eikä sinne vitsejä tulla kertomaan.
 

lrnmky on rautaa

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

Olen seurannut lappeenrannassa poikien kehitystä jo pitkään. Joukkueessa on muutama erittäin lupaava kaveri, joista esimerkiksi Teemu (Mikan poika) Turusen voisi nostaa esiin. Turunen on ikäisekseen erittäin isokokoinen ja fyysinen pelaaja, joka tekee kypsiä ratkaisuja kentällä. Turunen on ollut lappeenrannan edustusjoukkueen mukana jo useampia vuosia, ja kesällä korviini kantautui huhuja hänen mahdollisesta siirrosta ulkomaille. Ilmeisesti tämä siirto ei nyt ole kuitenkaan toteutunut, vaan Teemu jatkaa lappeenrannassa. Hyvä niin. Käyn myös aktiivisesti urheilutalon punttisalilla ja useasti samaan aikaan salilla satttuu olemaan myös näitä namikan nuorukaisia, jotka ovat kyllä hyvässä kunnossa! Uskoisin että poikien kunto on, jollei sarjan parasta, niin ainakin kärkiluokkaa!
 

ruuki

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

lrnmky on rautaa sanoi:
Olen seurannut lappeenrannassa poikien kehitystä jo pitkään. Joukkueessa on muutama erittäin lupaava kaveri, joista esimerkiksi Teemu (Mikan poika) Turusen voisi nostaa esiin. Turunen on ikäisekseen erittäin isokokoinen ja fyysinen pelaaja, joka tekee kypsiä ratkaisuja kentällä. Turunen on ollut lappeenrannan edustusjoukkueen mukana jo useampia vuosia, ja kesällä korviini kantautui huhuja hänen mahdollisesta siirrosta ulkomaille. Ilmeisesti tämä siirto ei nyt ole kuitenkaan toteutunut, vaan Teemu jatkaa lappeenrannassa. Hyvä niin. Käyn myös aktiivisesti urheilutalon punttisalilla ja useasti samaan aikaan salilla satttuu olemaan myös näitä namikan nuorukaisia, jotka ovat kyllä hyvässä kunnossa! Uskoisin että poikien kunto on, jollei sarjan parasta, niin ainakin kärkiluokkaa!

Minäkin olen ilolla seurannut tämän nuori herra Turusen otteita mitä olen Lappeenrannassa pelejä käynyt katsomassa. Teemu on näkemissäni peleissä esittänyt erittäin hyviä ja ikäisekseen todella kypsiä otteita. Muistikuvieni mukaan Teemulla on polvien kansssa on ollut jonkun näköistä häikkää mikä on verottanut varmasti ainakin vähäsen kehitystä. Mutta mitä olen täällä Lappeenrannassa juttuja kuullut niin Teemulla on kuulemma valtava palo koripalloon ja halu kehittyä. Hän on kuulemma joukkuuen yksi kovimmista harjoittelijoista eikä viihteellä hirveämmin viihdy. Toivottavasti hän pysyy kunnossa ja polvet kestävät. Pitää viikonloppuna Namikan A-junnujen sm-sarja avausta kyllä tulla seuraamaan ja varsinkin lupaavan Turusen otteita!
 
Viestejä
112
Vs: A-Pojat SM 2012-2013

Avauskierros viikonloppuja. Tässä omat veikkaukseni:

Lrnmky - Lanmky -14
Hnmky - JKS +22
Honka - Puhu +26
Kouvot - Ktp -5
Ura - Warriors +20
 

ruuki

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

mleknoe sanoi:
Avauskierros viikonloppuja. Tässä omat veikkaukseni:

Lrnmky - Lanmky -14
Hnmky - JKS +22
Honka - Puhu +26
Kouvot - Ktp -5
Ura - Warriors +20

Kuulostaa ihan järkeenkäyvältä nuo veikkaukset! Toivon Lappeenrannan miehenä tottakai, että voittaisimme mutta silloin saisi kyllä olla todellinen nappisuoritus. Mutta uskon, että joukkueella on hyvä hurmostila sm-sarjaan pääsyn jäljiltä ja joka jätkällä on valtavat näyttöhalut. Ja se on todella mielenkiintoista nähdä onko "pojat" niin kovassa kunnossa kuin tuolla oli edellä joku tietänyt kertoa.
 

playbook

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

TOSIFANI sanoi:
Lappeenrannan Namikalla on todella yllätysvalmis nippu kasassa. Olen aktiivinen koripallon seuraaja ja olen seurannut heidän reenamista urheilutalolla. Voin kertoa, että kesällä mentiin lujaa. Pari kaveria (nimistä sen enempää puhumatta) veti testeissä sellaisia kyykky, penkki senkä rinnalleveto tuloksia, että hirvitti ihan katsoa. Kyykystä yksi kaveri otti kolmen sarjan 170kg, penkistä nousi kerran 120kg ja rinnalevedosta 3x105kg. Muutenkin siellä on koko porukka tosi motivoituneita tuohon hommaan. On ollut ihan ilo katsoa vierestä. Mutta tällä porukalla ei ole pelkästään voimaa vaan myös loistavat lajitaidot! Olin pelaamassa kesällä frisbeegolfia pikisaaressa, niin siinä sattui samalla olemaan viereisellä koripallokentällä yksi Namikan koko historian lahjakkaimmista pelaajista heittelemässä koripalloa. Sitä touhua oli ilo katsella. Aivan uskomattomia donkkeja ja loisteliaita temppuja, mitä kelpasi ohimennen sivusta seurata. Mutta ei Namikan lupaukset onneksi tähän yhteen kaveriin jää, uskon että heillä on loistava kausi tiedossa!

Harvemmin siinä koriksessa pelkällä voimalla menestyy, väitän että tarvitaan paljon muutakin (voima x taito x peliäly=..). Näitä pelaajia on suomikoris pullollaan, junioreissa väännetään voimalla ja unohdetaan taidon ja peliälyn kehittäminen (peliälyn kehitys tietenkin suht rajallista). Sitten aikanaan miesten ringissä vastaan asteleekin amerikkalainen, jota vastaan et enää pelkällä voimalla pärjää. Turha sitä on penkkipunnerrus tuloksilla ketään rankata kovaksi pelaajaksi jos basketball IQ on nolla.

Toivotaan joukkueelle hyvää kautta, kovia joukkueita tulee kuitenkin vastaan ja kyyti voi välillä olla melko kylmää..

PS. kukahan mahtaa olla kyseinen "seuran kaikkien aikojen kovin lupaus?", väitän että ei pelaa tällä hetkellä A-junioreissa.
 

kalle69

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

playbook sanoi:
Harvemmin siinä koriksessa pelkällä voimalla menestyy, väitän että tarvitaan paljon muutakin (voima x taito x peliäly=..). Näitä pelaajia on suomikoris pullollaan, junioreissa väännetään voimalla ja unohdetaan taidon ja peliälyn kehittäminen (peliälyn kehitys tietenkin suht rajallista). Sitten aikanaan miesten ringissä vastaan asteleekin amerikkalainen, jota vastaan et enää pelkällä voimalla pärjää. Turha sitä on penkkipunnerrus tuloksilla ketään rankata kovaksi pelaajaksi jos basketball IQ on nolla.

Toivotaan joukkueelle hyvää kautta, kovia joukkueita tulee kuitenkin vastaan ja kyyti voi välillä olla melko kylmää..

PS. kukahan mahtaa olla kyseinen "seuran kaikkien aikojen kovin lupaus?", väitän että ei pelaa tällä hetkellä A-junioreissa.


Eiköhän tuo ''kovin lupaus'' löydy nelikosta: Koskinen,Tapio,Ruhanen,Välimaa
 

Kaarina

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

Olipa peli Kaarinassa. Warriors pelasi koko pelin läskipaikkaa ja 1-1 peliä. Uralle jäi aina täysin vapaa kolmonen ja ne menivätkin sillä prosentilla sisään mitä kotisalissa pitää mennä. McBride keskittyi yllättäen valmentamisen sijaan pelaajiensa kiroamiseen ja tuomareiden haukkumiseen. Kaiken kruunasi se kun pelaajat joutuivat pitelemään pelin jälkeen herraa ettei tuomareiden turvallisuutta uhattaisi. "You guys sucked and we got it on film!". Herää kysymys, onko Warriors SM-sarjatason organisaatio? Taitavia yksilöitä mutta ei tuo vain toimi.
 

Stadi

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

Kaarina sanoi:
Olipa peli Kaarinassa. Warriors pelasi koko pelin läskipaikkaa ja 1-1 peliä. Uralle jäi aina täysin vapaa kolmonen ja ne menivätkin sillä prosentilla sisään mitä kotisalissa pitää mennä. McBride keskittyi yllättäen valmentamisen sijaan pelaajiensa kiroamiseen ja tuomareiden haukkumiseen. Kaiken kruunasi se kun pelaajat joutuivat pitelemään pelin jälkeen herraa ettei tuomareiden turvallisuutta uhattaisi. "You guys sucked and we got it on film!". Herää kysymys, onko Warriors SM-sarjatason organisaatio? Taitavia yksilöitä mutta ei tuo vain toimi.

Ei toimi vai? Tervetuloa Helsingin urheilutalolle pelaamaan, katsotaan mikä toimii ja mikä ei. Tuppukylien dumarit tunnetusti vetää himaan joten Mcbride varmasti suuttui aiheesta
 

virheitä

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

Kaarina sanoi:
Olipa peli Kaarinassa. Warriors pelasi koko pelin läskipaikkaa ja 1-1 peliä. Uralle jäi aina täysin vapaa kolmonen ja ne menivätkin sillä prosentilla sisään mitä kotisalissa pitää mennä. McBride keskittyi yllättäen valmentamisen sijaan pelaajiensa kiroamiseen ja tuomareiden haukkumiseen. Kaiken kruunasi se kun pelaajat joutuivat pitelemään pelin jälkeen herraa ettei tuomareiden turvallisuutta uhattaisi. "You guys sucked and we got it on film!". Herää kysymys, onko Warriors SM-sarjatason organisaatio? Taitavia yksilöitä mutta ei tuo vain toimi.
tuliko sitten teknisiä virheitä? Tuon kuvauksen perusteella olisi pitäny tulla kun on tää uusi linja ainakin täällä etelässä että pitää käyttäytyä eikä mitään tommosia imujuttuja saa heitellä
 

Kaarinasta myös

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

Stadi sanoi:
Ei toimi vai? Tervetuloa Helsingin urheilutalolle pelaamaan, katsotaan mikä toimii ja mikä ei. Tuppukylien dumarit tunnetusti vetää himaan joten Mcbride varmasti suuttui aiheesta

Se, että pusketaan pää edellä kolmen sumppuun hyökkäyksestä toiseen on arvatenkin sellainen tilanne mistä ei kovin usein vapariviivalle pääse. Siitä taas virhetili täyttyy aika helposti, kun puolustetaan ns rakkikoiramaisesti hullunkiilto silmissä käsille jatkuvasti hakaten (ilmeisesti siellä Tsadissa tämä tunnetaan kovana pakkina mutta muualla maailmassa, myös täällä "böndellä" se on virheen arvoista) mutta näiden annettiin tänään olla. Ei ole McBridella mitään sanomista päivän tuomareihin. Opettaisi jengillensä edes yhden hyökkäyskuvion ennen kuin alkaa valittamaan muille.
 

Odottava

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

Toivoisin sarjan joukkueilta nopeampaa tiedottamista :mad:
Kaikille joukkueille on käsittääkseni menneet samat ohjeet ???
Tilastoja BasketHotelliin... Eikö kaikkialla vielä ole nettiyhteyksiä ;)
 

Dr.Edd

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

Kaarina sanoi:
Olipa peli Kaarinassa. Warriors pelasi koko pelin läskipaikkaa ja 1-1 peliä. Uralle jäi aina täysin vapaa kolmonen ja ne menivätkin sillä prosentilla sisään mitä kotisalissa pitää mennä. McBride keskittyi yllättäen valmentamisen sijaan pelaajiensa kiroamiseen ja tuomareiden haukkumiseen. Kaiken kruunasi se kun pelaajat joutuivat pitelemään pelin jälkeen herraa ettei tuomareiden turvallisuutta uhattaisi. "You guys sucked and we got it on film!". Herää kysymys, onko Warriors SM-sarjatason organisaatio? Taitavia yksilöitä mutta ei tuo vain toimi.
Miten McBride oli vielä paikalla solvaamassa ja uhkailemassa(?!?!) tuomareita nykyisen tiukan nollatoleranssifairplaylinjan aikana?
 

kaikkone

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

mleknoe sanoi:
Avauskierros viikonloppuja. Tässä omat veikkaukseni:
Ura - Warriors +20
Hyvin haarukoitu.. Ei jäänyt W tolkuttomasti tulevan f4 jalkoihinkaan, joten sm-paikka näilläkin jatkonäytöillä edelleen ok.. Nykysäännöillä ja wanhalla käytöksellä joka pelissä voi mennä alk. 10p vastustajalle, mikä sinänsä harmi, jos jää omasta muutoksenhallintakyvytä kiinni.. Tsemiä kuitenkin.. ap sm-sarja on kuitenkin w historian kovin juttu, ellei sitten yli-ikäiset kasvatit pääse tänä vuonna loimaalla jopa miesten sm sarjan kentälle .. reeni-intoa sinnekin ..
 

kale

Vs: A-Pojat SM 2012-2013

Kaarina sanoi:
Olipa peli Kaarinassa. Warriors pelasi koko pelin läskipaikkaa ja 1-1 peliä. Uralle jäi aina täysin vapaa kolmonen ja ne menivätkin sillä prosentilla sisään mitä kotisalissa pitää mennä. McBride keskittyi yllättäen valmentamisen sijaan pelaajiensa kiroamiseen ja tuomareiden haukkumiseen. Kaiken kruunasi se kun pelaajat joutuivat pitelemään pelin jälkeen herraa ettei tuomareiden turvallisuutta uhattaisi. "You guys sucked and we got it on film!". Herää kysymys, onko Warriors SM-sarjatason organisaatio? Taitavia yksilöitä mutta ei tuo vain toimi.

Warriorsin pelaajat hyvin käyttäytyviä urheilijoita. Valmentaja pukeutuu kuin sutenööri ja käyttäytyy myös, jopa omat pelaajat häpeävät.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös