Koripallo.com

Ajatuksia, kommentteja, ideoita uudesta Koripallo.comista?

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 746
Koripallo.comin keskustelupalstan uudistus etenee mukavasti aikataulussa. Palautetta ja ehdotuksia saa uudelle ylläpidolle lähettää ja on tervetullutta keskustella aiheesta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin foorumilla.

Olen lueskellut eri palauteketjut ja "Reformi"-foorumin sisällöt. Siellä on paljon hyviä ajatuksia ja ideoita listattuna, mistä monet yhä ihan ajankohtaisia. Toki aika paljon keskustelu pyörinyt muun kuin itse keskustelufoorumin ympärillä, eli kotimaisen koripallomedian kehittämisessä.

Niihinkin ajatuksiin varmaan tullaan vielä palaamaan ajallaan, ja jos jollain on haluja osallistua sisällöntuotantoon, saa ehdottomasti olla jo nyt yhteydessä!

Mennään kuitenkin siis keskustelupalsta edellä. Se on siis tarkoitus päivittää XenForon softalle ja uusille palvelimille. Tätä tekemässä ovat osaavat kundit, samoin kuin ulkoasuun ja ilmeeseen liittyviä juttuja. Siltä osin siis takuuvarmasti tulee valmista pian, eikä ongelmia tarvitse pelätä.

* Alafoorumeiden yhdistäminen / vähentäminen: Nykyinen jaottelu tuntuu vähän ylimitoitetulta, ja osa alafoorumeista on varsin hiljaisia. Näitä olisi ajatus yhdistää jossain määrin. Ja toiseen suuntaan taas Susijengille olisi tarkoitus oma alafooruminsa laittaa.

* Rekisteröityminen: Nyt osalle foorumeista voi kirjoittaa myös rekisteröitymättä. Ajatus olisi muuttaa tätä niin, että kaikkien kirjoittajien täytyy olla rekisteröitynyt palstalle. Rekisteröityminen säilyy avoimena eli kaikki hyväksytään kyllä kirjoittamaan. Samalla päästäisiin myös paremmin spämmistä eroon kokonaan.

* Bells & whistles: Uudella softalla olevalle palstalle saa tietysti jos minkälaista hilavitkutinta vain. Avatar-kuvia, viesteistä kiittämistä, äänestämistä, tykkäämistä, viestimäärän/kiitosten mukaan kertyvää "mainetta" jne. jne. Oma ajatus olisi mieluummin pitäytyä itse asiassa ja jättää näitä vähän vähemmälle - mahdollisesti sitten teidän toiveidenne mukaan osaa toiminnoista lisätä.

* Moderointi: Tarkoitus olisi, että palstalle kirjoittaminen on varsin vapaata. Luonnollisesti potentiaalisesti laittomiin viesteihin, solvauksiin ja jatkuvaan trollaukseen tullaan puuttumaan, mutta normaaliin keskustelupalstalle kuuluvaan väittelyyn ja debaattiin ei. Viestien kieliasua olisi ehkä mukava suitsia joskus luettavampaan suuntaan, mutta kun keskustelijoita ei nyt ylipäänsä ole ihan liiaksi, ei tämä nyt varmaan kovin akuutti asia ole. Tästä on varmaan olemassa monelaisia näkemyksiä.

- Matti
 
Viestejä
9 086
Vs: Ajatuksia, kommentteja, ideoita uudesta Koripallo.comista?

NBA By Kik Jams forumin vetonaulauksi tyyliin ESPN Hot Take with Stephen A. Smith & mikä nyt tulikaan Skip Baylessin tilalle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös