• Tervetuloa uusitulle Koripallo.comin keskustelupalstalle! Kaikki keskustelupalstan ketjut, viestit ja käyttäjät on siirretty uudelle palstalle, joten voit jatkaa käyttöä täysin samaan tapaan. Jos kohtaat ongelmia, laita viestiä Ylläpito tiedottaa -foorumille tai sähköpostilla author@koripallo.com.

BC Nokia 2017-18

Viestejä
1 112
Vs: BC Nokia 2017-18

Hyvä voitto tosiaan! Vielä kun tulisi yksi voitto lopuista helmikuun peleistä niin kaikki voisi olla tyytyväisiä 50/50 voittosuhteeseen vaikeista joukkueista.

(Peukku muuten BC Nokian some- tiimille, lehdistötilaisuudetkin tulee nettiin erittäin nopeasti.)
 
Vs: BC Nokia 2017-18

BC Nokia 84 - 72 Kauhajoki

Loistava ensimmäinen puolisko, löysä kolmas neljännes ja paljon lapsuksia viimeisellä neljänneksellä. Siinä eilinen tiivistetysti.

Yllättävän kesy oli Karhu eilen, joten pitäisikö sitä alkaa pikkuhiljaa uskoa, että osasyynä hienoille voitoille on myös Nokian parantunut peli, ei pelkästään vastustajien huonous.

Pienenä huomiona: Labo eilen 17/10, Mangano 4/2. Lauantaina Salossa Labo 25/5, Jones 5/7.

Nokialta muita onnistujia tutusti Council, ihmeparantumisen kokenut Urkuri ja kovia yksilösuorituksia tehnyt Dole. Joseph ehkä hieman vaisu, mutta väittäisin edelleen, että nyt meillä on kasassa kohtuullisen hyvä vahvistusnelikko. Siihen päälle Aapeli ja pleikkareista innostuvat Ede + Henkka, niin ihan hyvällä mallilla ollaan.

Yleisöä eilen ystävänpäiväkampanjan takia 620 ja katsomossa näyttikin huomattavasti täydemmältä kuin viikkoa aiemmin.

Karhulta Maxwell pelasi hyvän pelin ja Rougeau on mielestäni hyvä liigajenkki. Mangano taas taisi olla hieman huonolla jalalla liikenteessä.

Sunnuntaina vastaan asettuu Euro-Kataja. Toivottavasti katsomoon löytyy väkeä.
 
BC Nokia 98 - 76 Kataja Basket

Ei tämän iltapäivän voitosta jaksa nyt niin innostua, kun vastustaja vajaamiehisenä matkassa, mutta pääasia, että kaksi sarjapistettä kotiutettiin taas Nokialle ja ero Kotkaan kasvaa.

Matsin nyt tietenkin olisi voinut panna pakettiin jo huomattavasti aiemminkin, mutta tämän kauden tapa näyttää olevan, että vastustajalle annetaan vielä pieni oljenkorsi lopussa. Tänään Kataja päästettiin 11 pisteen päähän kahdeksan minuuttia ennen loppua, tosin mitään hätää ei Nokialla ollut missään vaiheessa.

Nokialta onnistujia kuusi kolkkia heittänyt Joseph, serbilupaus Labovic ja 15 pistettä 18 minuutissa heittänyt Dole. Council suttasi pari lay-upia ohi, mutta korjasi tilannetta 13 syötöllä, Aapeli taas heitti 11 pistettä ja otti peräti 9 levaria. Aapeli on kyllä noussut hienosti joukkueen runkomieheksi syksyn arastelun jälkeen. Nyt on oikea meininki, onneksi on pahvi ensi kaudestakin.

Joensuulta Williams pelasi hyvin, mutta kyllähän raajarikon Katajan peli kokonaisuutena aika surullista on. Kauhaselle erityismaininta skyhookeista ja papukaijamerkki ehkä ensimmäisestä layupin päätteeksi heitetystä skyhookista Palloiluhallilla 2000-luvulla. Eikä Djeenin Zorro-maskikaan kylmäksi jättänyt.

Nokialaisille muistutuksena, että nyt pidetään 10 päivän tauko ja keskiviikkona 28.2. lähdetään kaatamaan Espoota. Fanibussi lähtee klo 16.00 Palloiluhallin pihasta, mikäli ilmoittautuneita vähintään 15. Support Your Local!