BC Nokia 2017-18

Viestejä
1 159
Vs: BC Nokia 2017-18

Hyvä voitto tosiaan! Vielä kun tulisi yksi voitto lopuista helmikuun peleistä niin kaikki voisi olla tyytyväisiä 50/50 voittosuhteeseen vaikeista joukkueista.

(Peukku muuten BC Nokian some- tiimille, lehdistötilaisuudetkin tulee nettiin erittäin nopeasti.)
 
Viestejä
3 995
Vs: BC Nokia 2017-18

BC Nokia 84 - 72 Kauhajoki

Loistava ensimmäinen puolisko, löysä kolmas neljännes ja paljon lapsuksia viimeisellä neljänneksellä. Siinä eilinen tiivistetysti.

Yllättävän kesy oli Karhu eilen, joten pitäisikö sitä alkaa pikkuhiljaa uskoa, että osasyynä hienoille voitoille on myös Nokian parantunut peli, ei pelkästään vastustajien huonous.

Pienenä huomiona: Labo eilen 17/10, Mangano 4/2. Lauantaina Salossa Labo 25/5, Jones 5/7.

Nokialta muita onnistujia tutusti Council, ihmeparantumisen kokenut Urkuri ja kovia yksilösuorituksia tehnyt Dole. Joseph ehkä hieman vaisu, mutta väittäisin edelleen, että nyt meillä on kasassa kohtuullisen hyvä vahvistusnelikko. Siihen päälle Aapeli ja pleikkareista innostuvat Ede + Henkka, niin ihan hyvällä mallilla ollaan.

Yleisöä eilen ystävänpäiväkampanjan takia 620 ja katsomossa näyttikin huomattavasti täydemmältä kuin viikkoa aiemmin.

Karhulta Maxwell pelasi hyvän pelin ja Rougeau on mielestäni hyvä liigajenkki. Mangano taas taisi olla hieman huonolla jalalla liikenteessä.

Sunnuntaina vastaan asettuu Euro-Kataja. Toivottavasti katsomoon löytyy väkeä.
 
Viestejä
3 995
BC Nokia 98 - 76 Kataja Basket

Ei tämän iltapäivän voitosta jaksa nyt niin innostua, kun vastustaja vajaamiehisenä matkassa, mutta pääasia, että kaksi sarjapistettä kotiutettiin taas Nokialle ja ero Kotkaan kasvaa.

Matsin nyt tietenkin olisi voinut panna pakettiin jo huomattavasti aiemminkin, mutta tämän kauden tapa näyttää olevan, että vastustajalle annetaan vielä pieni oljenkorsi lopussa. Tänään Kataja päästettiin 11 pisteen päähän kahdeksan minuuttia ennen loppua, tosin mitään hätää ei Nokialla ollut missään vaiheessa.

Nokialta onnistujia kuusi kolkkia heittänyt Joseph, serbilupaus Labovic ja 15 pistettä 18 minuutissa heittänyt Dole. Council suttasi pari lay-upia ohi, mutta korjasi tilannetta 13 syötöllä, Aapeli taas heitti 11 pistettä ja otti peräti 9 levaria. Aapeli on kyllä noussut hienosti joukkueen runkomieheksi syksyn arastelun jälkeen. Nyt on oikea meininki, onneksi on pahvi ensi kaudestakin.

Joensuulta Williams pelasi hyvin, mutta kyllähän raajarikon Katajan peli kokonaisuutena aika surullista on. Kauhaselle erityismaininta skyhookeista ja papukaijamerkki ehkä ensimmäisestä layupin päätteeksi heitetystä skyhookista Palloiluhallilla 2000-luvulla. Eikä Djeenin Zorro-maskikaan kylmäksi jättänyt.

Nokialaisille muistutuksena, että nyt pidetään 10 päivän tauko ja keskiviikkona 28.2. lähdetään kaatamaan Espoota. Fanibussi lähtee klo 16.00 Palloiluhallin pihasta, mikäli ilmoittautuneita vähintään 15. Support Your Local!
 
Viestejä
60
Ei mitään hätää, on meillä 7 miestä vielä siihen otteluun :D
Vekkilälle minuutteja!

Mihinkähän väliin Kotka-matsi tungetaan. Vielä ei kai ole mitään ilmoitusta tullut ja Noksun ohjelma ensi kuun puolivälistä alkaen runkosarjan loppuun on vähintäänkin tiukka.

14.03.2018 18:30 Runkosarja BC Nokia Korihait Nokian palloiluhalli
16.03.2018 18:30 Runkosarja Kouvot BC Nokia Jatke Areena
21.03.2018 18:30 Runkosarja Kobrat BC Nokia Lapuan urheilutalo
25.03.2018 17:00 Runkosarja BC Nokia KTP-Basket Nokian palloiluhalli
28.03.2018 18:30 Runkosarja Helsinki Seagulls BC Nokia Töölön Kisahalli
01.04.2018 17:00 Runkosarja BC Nokia Salon Vilpas Nokian palloiluhalli
04.04.2018 18:30 Runkosarja Kauhajoki BC Nokia Kauhajoen liikuntahalli

Pudotuspelit alkavat 8.4. niillä, kenellä ne alkavat.
 
Viestejä
898
Vekkilälle minuutteja!

Mihinkähän väliin Kotka-matsi tungetaan. Vielä ei kai ole mitään ilmoitusta tullut ja Noksun ohjelma ensi kuun puolivälistä alkaen runkosarjan loppuun on vähintäänkin tiukka.

14.03.2018 18:30 Runkosarja BC NokiaKorihait Nokian palloiluhalli
16.03.2018 18:30 Runkosarja KouvotBC Nokia Jatke Areena
21.03.2018 18:30 Runkosarja KobratBC Nokia Lapuan urheilutalo
25.03.2018 17:00 Runkosarja BC NokiaKTP-Basket Nokian palloiluhalli
28.03.2018 18:30 Runkosarja Helsinki SeagullsBC Nokia Töölön Kisahalli
01.04.2018 17:00 Runkosarja BC NokiaSalon Vilpas Nokian palloiluhalli
04.04.2018 18:30 Runkosarja KauhajokiBC Nokia Kauhajoen liikuntahalli

Pudotuspelit alkavat 8.4. niillä, kenellä ne alkavat.
Mitenkähän noi jenkulat tossa Kotka pelissä? Nyt kun Simms meni Katajaan ja Horton on poissa. Joutuuko Kotka pelaamaan kahdella tuon uusinnan?
 
Viestejä
1 967
Mitenkähän noi jenkulat tossa Kotka pelissä? Nyt kun Simms meni Katajaan ja Horton on poissa. Joutuuko Kotka pelaamaan kahdella tuon uusinnan?
Korjatkaa, jos olen väärässä. Ymmärtääkseni pelissä saa pelata kaikki ne pelaajat, jotka eivät alkuperäisen pelin aikana olleet pelikiellossa tai rekisteröityinä johonkin muuhun Korisliigajoukkuueeseen. Eli ymmärtäisin niin että Nikkarinen on edustuskelpoinen ja uudet jenkit ovat edustuskelpoisia elleivät olleet alkuperäisen pelin aikana muiden suomalaisjoukkueiden rosterissa.
 
Viestejä
1 002
Korjatkaa, jos olen väärässä. Ymmärtääkseni pelissä saa pelata kaikki ne pelaajat, jotka eivät alkuperäisen pelin aikana olleet pelikiellossa tai rekisteröityinä johonkin muuhun Korisliigajoukkuueeseen. Eli ymmärtäisin niin että Nikkarinen on edustuskelpoinen ja uudet jenkit ovat edustuskelpoisia elleivät olleet alkuperäisen pelin aikana muiden suomalaisjoukkueiden rosterissa.
35§ Edustuskelpoisuus siirretyssä ottelussa
Vahvistetun otteluohjelman mukaisesta ajasta myöhäisempään ajankohtaan siirretyssä tai uusittavaksi määrätyssä ottelussa eivät saa pelata ne pelaajat, jotka olivat edustuskelvottomia ottelun alkuperäisenä ajankohtana. Pelaajan tulee olla kaikkien näissä säännöissä mainittujen ehtojen ja rajoitusten edellyttämällä tavalla edustuskelpoinen myös siirretyn tai uusittavaksi määrätyn ottelun uutena ajankohtana. Se, ettei pelaajalla ole alkuperäisenä ajankohtana ollut lisenssiä, ei kuitenkaan ole edustuskelpoisuuden este siirretyssä ottelussa.
Ymmärtääkseni Nikkarinenkaan ei saa pelata, kun oli silloin Ruotsin joukkueen kirjoilla.
 
Viestejä
3 995
Heppamiesten tietotoimiston mukaan Kotka-matsi pelattaisiin 4.-14.3. eli Pyrintö- ja Uki-kotiottelujen välisenä aikana. Eipä tuossa paljon muita vapaita ajankohtia enää olisikaan ennen playoffseja.

Ikämieskorikselle on toki omat ketjunsa, mutta myös BC Lepin finaalipeli Nokialla kiinnostelee. Mielenkiintoista nähdä, paljonko yleisöä ottelu vetää. Jos osuu mukavasti viikonlopuksi, niin ollaan varmaan hyvin lähellä liigajoukkueen katsojamääriä.
 
Viestejä
3 995
Espoo United 83 - 86 BC Nokia

Kova vierasvoitto eilen Espoosta ja KTP:n hävitessä samalla Karhulle, ollaan aika lähellä sitä tilannetta, että vältetään Vilpas ensimmäisellä pleikkakierroksella.

Nokia ei pelannut eilen mitenkään erityisen hyvin. Se huomioon ottaen on hieno huomata, kuinka joukkue on mennyt eteenpäin kauden edetessä. Marraskuun Espoo-vierasmatsissa otettiin kuokkaan 10 pistettä eikä pelattu voitosta oikein missään vaiheessa tosissaan. Eilen sen sijaan noustiin rutiinivoittoon 12 pisteen tappioasemasta.

Marraskuun kamppailussa Nokian paidassa pelasivat 2 pistettä tehnyt Laerke ja sinänsä ok matsin pelannut Gilbert. Nyt tilalla ovat 23 pistettä tykittänyt Joseph ja puolivaloillakin 20 pistettä heittänyt Labo. Ero on aika huikea.

Muutama huomio:
- Tapiolassa taas todella harras tunnelma, vaikka pelataan playoffs-paikasta. Jos on Nokiallakin vaikeuksia saada yleisöä hallille, niin sama ongelma näyttää vaivaavan Espoossakin.
- Espoossa Pressleyn tilalle tullut Alawoya suht vaisun oloinen kaveri, saattaa olla keskenkuntoinenkin. Lähinnä miehestä mieleen jäivät todella huolimattomat skriinit.
- Espoon peli edelleen täysin 37-vuotiaan Jeb Iveyn varassa. 44 minuuttia, 24 pistettä, 8 syöttöä ja viisi kolmosta. On se kova.
- Nokian vahvistusnelikolle yli 38 minuuttia per naama. Toki tähän vaikuttivat pelattu jatkoaika ja Dolen sekä Mattilan poissaolot.
- Skamon heräämistä odotellaan edelleen. Ehkä playoffseissa.
- Vahvasti näyttää siltä, että pleikkareiden ekalla kierroksella saatetaan pelata paikallispelejäkin. Mieluummin ehkä itse ottaisin vastaan kuitenkin Karhun, jota vastaan ollaan onnistuttu tällä kaudella aika kivasti.

Sunnuntaina olisi mahdollisuus ottaa kauden ensimmäinen voitto Pyrbasta. Saataisiinkohan samalla 700 katsojan raja rikki.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
261
Mikäs Dolella muuten oli/on? Eilen Labovic joutui pelaamaan selvästi liikaa. Sen verran myös suttasi korin alla "helppoja" ohi, että pistemäärä on vähän yllätys. Mistähän löydettäisiin Skamon ja Hirvikosken heitto? Ei oo kummallakaan uponnut oikein koko kaudella totuttuun tapaan. Eilen Skamolle pelattiin ihan hyviä kolkkeja useampi, mutta ei vaan putoa. (Tsekkasin varmuudeksi tilastot ja ainakin Skamon osalta prosentti on kaudelta kuitenkin melkein 40, joten ei se nyt niin huonosti ole mennyt).