Koripallo.com

BC Nokia 2018-2019

Viestejä
4 441
#26
O Mara ja Labo sekä Dole muodostaa kolmikon joista 2 kehässä?
Tämä skenaario olisi kyllä pirun mielenkiintoista nähdä. Vankilakoriksen comeback.

Nyt tohon vielä Vukki ja joku luonnollinen jenkkiskoraaja, niin vahvistuspaletti on valmis.

Kesä ja soppareiden odottelu on kyllä hienoa aikaa
 

Laku21

#28
No nyt olis tulossa se sentteri, mitä peräänkuulutettiin Labon/Dolen kaveriksi, joku aika sitten. Hyvä. Skamolle pahvi ja joku syöttävä pelintekijä, niin neljäs voi olla vaikka villiarpa.
 
Viestejä
1 652
#29
O'Mara on yksi niitä harvoja draft-spekulaatioiden ulkopuolelle jääneitä NCAA-pelaajia jotka jäi mieleen viime kaudesta. On kyllä aika hahmo.

Onnittelut Nokialle!

Ja jos Labokin jää, niin on tosiaan melkoinen jengi korin alla.
 
Viestejä
1 184
#30
Vähän erikoinen valinta, kun viime kaudellakin Labon ja Dolencin samaan aikaan peluuttaminen oli aika ongelmallista puolustuspäässä. Pick-and-roll -puolustuksen kohdalla oli Nokian suurimmat ongelmat. Nyt vielä kolmas samanlainen sentteri rosteriin. Toki O'Mara on näistä kolmesta ehkä liikkuvin ja tottakai kovan tason vahvistus.
 
Viestejä
401
#31
Toki haastetta luo puolustukselle kahden ison miehen peluuttaminen, mutta niin se tekee myös vastustajan kannalta puolustuksen ikäväksi. Luulisin että näillä kolmella isolla miehellä saadaan paljon Miss match tilanteita. Muutenkin peukku siitä, että tuodaan erilaisia pelityylejä korisliigaan.
 
Viestejä
4 441
#32
Yllätys tämä signaus oli, mutta itse en esim. Laboa ja O'Haraa rinnastaisi.

Mielenkiintoista nähdä, kuinka kahden ison miehen taktiikka toimii. Kannattaa kuitenkin muistaa, että näistä kesän signauksista keskimäärin kaksi on vaihdettu vuodenvaihteeseen mennessä.
 
Viestejä
355
#33
Se mikä tästä tuli mieleen oli, että JOS Skamo ei jatka, niin Labosta tehtäisiin entistä enemmän laituri. No, saa nähdä, miten hommat menee.
 
Viestejä
95
#34
Villiä huhua liikenteessä, notta Skamo ei jatkaisi. Kaksi isoa toimi ronssi kautena, joten miksi ei ensi kaudella toimisi.
O'maran diili saattoi hyvinkin taputella skamon jatkon. Peliajasta tappelis Skamon kanssa kaksi vahvitusta + Niko ja Aapeli. Parempaa roolia on varmasti tarjolla muualla. Valitettavasti omasta mielestä.
 
Viestejä
2 161
#35
On hieman hankalaa ainakin harjoituksissa vetää kokonainen kausi läpi kolmella norsulla, jos on tarkoitus pelata kahden ison pelitavalla. Joku ulkopelaaja joutuisi koko kauden harjoituksissa puolustamaan norsua ja se ei kehitä ulkopelaajaa. Jos haluaa pelata koko ajan kahdella isolla (niin kuin valtaosa eurooppalaisista maajoukkueista), on rosterissa oltava ainakin 5 tuollaista pelaajaa. Kolmella voi viedä yksittäisiä pelejä läpi (27 mins / peli / pelaaja) ja jonkin yksittäisen pelin jopa kahdella, mutta harjoittelusta ei tule yhtään mitään jos koko kauden ajan siellä on joku Skamo / Mattila / Alanen pelaamassa norsun paikalla.
Eli todennäköisesti siellä on vielä joku iso tai pari tulossa tai sitten Villen puheet kahden ison pelityylistä on vaan markkinointipuhetta.
 
Viestejä
4 441
#37
Skamo meni Ura Baskettiin
Tämä on kyllä pettymys.

Meiltä on nyt lähtenyt/lopettanut Henkka ja Skamo, tilalla yksi osapäivätyöntekijä-kakkosdivarilainen. Se toki tarkoittaa sitä, että palkkarahojakin on säästetty, mutta ei Nokian kotimainen rosteri tällä hetkellä kovin kummoiselta näytä.

Kovaa kotimaista odotellessa.
 

Jorma69

#38
Kyllä nyt sattuu ja syvälle.... Skamo!!

Tuntuu nyt vähän siltä että ei taideta ens kaudella pelata Nokialla voitoista... ja katsomo senkun tyhjenee!!!

Huhua kuullut että olis joku säästökuuri menossa?

Nyt äkkiä jotain kunnon kotimaista hankintaa kehiin!!! P*****e!!
 

Jorma69

#39
Harjula, Riihelä, Hirvikoski ja nyt Skamo... Näin hiipui Nokialainen koripallo!!
Koskahan Labon soppari julkistetaan? Vai ilmoitetaanko että Labokin lähtee...?
 

KimmoGS

#40
Onkos tästä Kantosesta mitään "tietoo"? Meneekö samaan kategoriaan Haapojan kanssa jne... Penkinlämmittäjä? Vai onko vaan hankittu halpa mies toimisto/pelaaja hommiin??

Kyllä tässä rupeaa huolestumaan ku kattelee muiden joukkueiden viimeaikaisia sopimuksia...
Meinasin hommata tulevalle kaudelle kausikortin, mutta kannattaako??
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös