Koripallo.com

BC Nokia 2018-2019

Sitä ollaan taas playoffseissa!
Kyllä, kaikkien niiden loukkaantumisten ja vaikeuksien jälkeen loistava palkinto!! Vasel on saanut hyviä juttuja aikaan. Ihmeellistä, ettei vastassa olekaan tällä kertaa Kataja! Kaikki paineet on nyt Vilppaalla ja onhan pelkästään taikuri vastaan Mattila vääntö jo yksistään kaikki korisfanit sytyttävä juttu, lähes klassikko. Tuomareiden kanssa on jo täälläkin alustavasti sovittu, että olisivat sijoittuneet sitten kentän vastakkaisiin kulmiin, niin Teemu on hapoilla jo viimeistään puoliajalla.;)
Toivottavasti kaikki olisi mahdollisimman terveitä. Hienoa, että Mäkelä on palaamassa pitkän loukkaantumisen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4 441
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 273
Kiitämme:
-Playoff tunnelmaa molemmin puolin
-Itsevarmuutta julistaa itsensä parhaaksi.
Moitimme
-Sanailun reaktiivista luonnetta
-Alunperinkin ei hauskojen sosioekonomiseen asemaan viittavien vitsien kierrätystä puolin ja toisin
Paheksumme
-teinin tunnistettavan kuvan käyttöä meeminä Salolaisiin viitaten
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 213
Alakulmalle neuvo perjantaille.
Toisin kuin Nokialla niin Salossa käy ihmisiä ihan oikeasti katsomassa peliä. Eli hengitätte rauhassa ja siirrtytte katsomoon ilman mitään paniikkia. Se on ihan normaalia että yleisöä on enemmän paikalla kuin pelaajien serkut ja lapset.

Kaikenlainen ilonpito on sallittua, sitä ei paheksuta, (toisin kun Kouvolassa). Se on jopa suotavaa.
 
Viestejä
4 441
Kukaan ei vetänyt mitään yhteenvetoa Nokian runkosarjaesityksistä, enkä tiedä onko se edes tarpeellista, mutta melko kova nousu tehtiin sieltä Pyrintö-matsista ja lähes menetetystä playoffs-paikasta tiistain Gulls-voittoon ja jatkopeleihin.

KTP-matsin peli-ilme lauantaina oli mielestäni yksi tämän kevään energisimpiä ja Gulls taas hoidettiin tietynlaisella rutiinilla, kun kaveri silmin nähden jätti pelaamatta ihan sata lasissa. Vasellille syvä kumarrus Ahosen ja tiistaina myös Piirtolan rohkeasta peluutuksesta Nokia-paidassa.

Vahvistuksista O'Maralta toivon hyviä esityksiä myös pleikkareissa, koska mies tuntuu olevan taas suht terve. Myös Labo pelasi Helsingissä hyvän matsin. Cane ei ole divari-B statuksesta huolimatta mikään katastrofi ja on jossain matseissa ajoittain jopa loistanut, mutta peliäly ei ole pitkässä juoksussa ehkä ihan liigatasoa. Liikaa pakotettuja vaikeita heittoja ja vähän samanlaista puskemista kuin Johtaja Wilkersonilla aikanaan. Davis on myös ollut rajoitteistaan huolimatta ihan ok tapaus. Tilastojen mukaan pelaa ihan samalla tasolla kuin Hammonds viime vuonna, mikä on suht hämmentävää. Näissä viimeisimmissä peleissä Juan on innostunut myös varsinaisiin blokkitalkoisiin, tätä olisi mielellään nähnyt jo aiemmin.

Kauden aloittaneesta joukkueesta Bernardia ei ole ikävä, mutta jälkiviisaana Vuk olisi ollut joukkueelle huomattavasti tärkeämpi kuin nyt jo takaisin kotiin päästetty Jalek Felton, jonka on todella vaikea kuvitella tekevän minkäänlaista uraa millään sarjatasolla, ellei korvien välissä nähdä pikaisia kasvutarinoita.

Huomenna alkavasta Salo-sarjasta on vähän vaikea odottaa mitään, mutta tärkeintähän tässä on, että liiganousun jälkeen ollaan oltu playoffseissa #aina.
 
Viimeksi muokattu:
Yhteenveto kaudesta. Sekavaa oli, paljon loukkaantumisia. Tietysti kun miettii, että Korisliigaan nousun jälkeen Nokia on joka kertaa ollut pudotuspeleissä ja kahdesti mitallipeleissä, niin ei tätä taivalta voi kokonaisuutena ihan huonona pitää.

Alkukausi oli mielenkiintoinen, isojen taktiikka, Markkasen Arizonan tiputtanut O'mara oli mielenkiintoinen, Dole ja Labo kauden alusta asti mukana. Aluksi tulikin ihan komea voittoputki, sitten Dole loukkaantui.

Labo petti pahiten. Kuka olisi arvannut, että edelliskausilta hehkutettu pelaaja päätti keskittyä pelkkään grillaukseen koko kesän. Hävetä saisi moisesta oharista! Kun rapakuntoinen kapteeni loppukaudesta levittelee syyttelevästi käsiään joukkuetovereilleen itse missaamansa vapaan layupin jälkeen, ollaan ongelman ytimessä. Toivottavasti edes kirjoittamansa kirja "Serbialaiset grilliherkut" käännetään suomeksi ja tuodaan myyntiin, niin ei ihan harakoille menisi koko ajankäyttö. Patsashanke on ehkä peruttu.

Felton oli myös toinen tosi surullinen tapaus, voisi jättää väliin tuollaisten turistien roudaamisen Suomeen.

Tuominen sai kenkää, mikä oli hyvä juttu. Vasell luotsasi joukkueen pudotuspeleihin ja peluutti rohkeasti Ahosta. Kyllä kannatti, oikeastaan parasta koko loppukaudessa oli nähdä nuoren oman kasvatin onnistumiset ja aito into/yritys.
 
Viestejä
2 159
Gibsonin siirtyminen valmentajaksi edellyttää mielestäni yhtä selvää muutosta jatkossa. Gibson pitää itseään sellaisena valmentajana, joka ei missään tapauksessa suostu lähtemään sarjaan keskivertoa vaatimattomammalla rosterilla, sillä hän ei ole missään eikä koskaan pärjännyt pienillä pelimerkeillä.
Sikäli hieman samanlainen tapaus kuin Toijala, ei lähde mukaan ellei budjetti ole suosiollinen.
Siksi olisikin mukava nähdä mitä Gibson saisi aikaan jos nuorille pelaajille kuten Ahonen ja Mäkelä oikeasti annettaisiin rooli 8 pelaajan rotaatiossa.
Toisaalta, Nokian aloittama yhteistyö Raholan kanssa varmistaa nuorten pelaajien minuutit vaikkei niitä liigassa paljon olisikaan.
 
Viestejä
401
Itseä Nokian kannalta huolettaa tämän vuoden tulos. 300t € takkiin. Toivottavasti ei näy liikaa ensi kauden joukkueessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös