Koripallo.com

BC Nokia 2019-20

Viestejä
118
Nokian Uutisissa oli huomisesta pelistä tietoa.

Perjantaina BC Nokia kohtaa palloiluhallilla Cupin välierässä Seagullsin.

– Peli on tärkeä. Todennäköisesti Tyler Flack ja Lassi Nikkarinen ovat poissa, kuten myös Michael Besselink, joka palannee kentälle ensi viikolla. Sunnuntain Kataja-peliin on saatava hyvä vauhti ja pallot koriin.
 
Viestejä
4 945
Jälkeenpäin viisasteltuna, Vukin vaihto oli silloin onnettomasti väärin, mutta eipä tuota tekemättömäksi saa. "Ku piti kikkailla x-tekijöiden kanssa".
Olen täsmälleen samaa mieltä. Bernardista olisi pitänyt hankkiutua eroon jo heti alkuvaiheessa, mutta sittenhän tuli surullisen kuuluisat loukkiepisodit ja loppujen lopuksi sekä Vuk että Bernard olivat pois.


Pidättekö muuten Gibsonia miten hyvänä vahvistuksen scouttaajana aiemmilta vuosilta? Luulisi kyllä osaavan kaivaa kokemuksensa ja taustansa takia hyvät kaverit agenttien listoilta.
Gibsonillahan on ihan hyviä hakuja ja esim. Zeno ja Aubrey Coleman taisivat olla Loimaalla Gibsonin löytöjä, samoin ekalla Kataja-kaudella Bradley, Rion Brown, Mullings ja sitä rataa, mutta onhan noihin vuosiin paljon mahtunut sellaisiakin kavereita, joita kukaan ei enää muista. Mikä taas on ihan ymmärrettävää, jos muistetaan, että Gibson on valmentanut ammatikseen kohta 20 vuotta. Samoin kannattaa huomioida, että Loimaan ja Joensuun kausilla pelimerkkejä oli enemmän käytettävissä. Nokian tämän kauden vahvistuksistahan Davisin lisäksi kukaan ei ole millään tavalla meritoitunut pelaaja.
 
Viestejä
4 945
– Peli on tärkeä. Todennäköisesti Tyler Flack ja Lassi Nikkarinen ovat poissa, kuten myös Michael Besselink, joka palannee kentälle ensi viikolla.
Hyvä näin. Cupin takia ei kannata riskejä ottaa tai miehiä rikkoa.

Besselinkin paluu kiva juttu. En olisi uskonut, että palaa näin pian ottaen huomioon, että istui eilen vaihtopenkillä arskat silmillä.
 
Viestejä
4 945
Heikot pelit jatkuvat. Matsin merkitys toki suht vähäinen ja Nokian ei tällä loukkaantumistilanteella kannata ottaa ylimääräisiä riskejä, mutta avuton esitys siitä huolimatta. Helsinki takoi 15 pisteen eron heti ensimmäisellä neljänneksellä ja sen jälkeen tuntui pelaavan puolivaloilla jälkimmäiset kolme neljännestä.

Nokialta Ahonen pelasi pikkuminuuttinsa vähintäänkin hyvin ja Holland sekä Tabb pelasivat hyvällä asenteella. Davis ilmeisesti ymmärsi ottelun hienoisen höntsyluonteen ja oli matkassa täysin puolivaloilla, mikä on toisaalta ymmärrettävää, mutta samalla väärin maksavaa yleisöä kohtaan.

Ladan työmoraalista hyvä esimerkki kolmannen jakson viimeiset sekunnit. Äijän asenne on 5/5.


Shawn tulee muistamaan tämän illan luultavasti ainakin muutaman päivän ajan, koska Stewart heitti useamman kolkin ihan naamaan ja kaupan päälle vielä blokkasi Hopin kolme kertaa.

Huffille 16 minuutin peliajalla +24 ja 11/6 kolmosten osuessa 75-prosenttisesti.

Melko syvälle on marraskuusta sukellettu. Laakson Jussikin sanoi pressissä, ettei Nokia puolustanut odotetun aggressiivisesti, omasta mielestäni sitä ei ole tapahtunut enää pitkään aikaan. Pelillinen ilme on tällä hetkellä kuraa ja vaikka vastassa oli tänään erittäin potentiaalinen tämän kauden liigamestari, niin olisihan se kiva, jos kotiottelut eivät ratkeaisi ihan ensimmäisten 5-8 minuutin sisällä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4 945
Hyvä voitto aina helposta Katajasta. En silti menisi tämän perusteella vielä henkseleitä paukuttelemaan, mutta kivempi on voittaa kuin hävitä.

Katajan jenkkien kurittomuus yhdistettynä Petri Mäntylään on kombinaatio, johon voi luottaa <3

Ehkä hienointa tämän päivän matsissa oli kuitenkin se, että Nokian parhaat pistemiehet olivat Dole ja Shawn. Nikoltakin hyvä iltapuhde, vaikka kolkit eivät ole loukkaantumisen jälkeen oikein uponneet. Eikä kannata unohtaa Lassiakaan, joka teki vajaassa 12 minuutissa 8 pojoa ja kolkit 2/3.

Jenkeistä Davis ja Holland ok ja Tabb jatkaa hyvin tabbmaisia esityksiä tekemällä 5 pojoa, 13 levaria, muutama aivan järjetön tsemppisuoritus ja vastapainoksi esimerkiksi läpiajon donkkaaminen rautoihin lopussa. Flack satutti polvensa, jäi neljään pisteeseen ja on loukkaantumisherkkyyden kannalta todella riskialtis kaveri loppukaudeksi.

Onhan tämä silti melko mielenkiintoinen tilanne, että kotimaista runkoaan viime vuosina jopa ottelurapsoissaan paljon mainostanut paikallisvastustaja teki eilen 95 pinnaa, joista kotimaiset 20 ja me tehtiin tänään voittomatsissa 89 pojoa, joista kotimaiset 56. Niin ne osat vaihtuu.

Keskiviikkona sitten Kotka kylään ja lauantaina Kauhajoelle.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
616
Lassi Nikkarisen paluu on Noksulle iso juttu. Katsokaahan voittosaraketta ennen loukkaantumista ja sen jälkeen. Hänellä on selvästi taito olla tekemättä mitään turhaa ja toisaalta tekee muutkin paremmaksi.
 
Viestejä
396
Ei tainnut täällä olla mainintaa vielä, mutta päivän Nokian Uutisten jutussa todettiin, että Flack loukkaantui katajapelissä ja oli matkalla mangneettikuviin.
 
Viestejä
4 945
Ei tainnut täällä olla mainintaa vielä, mutta päivän Nokian Uutisten jutussa todettiin, että Flack loukkaantui katajapelissä ja oli matkalla mangneettikuviin.
Viholan pilkkiseuran mukaan Flackin pelit olis Nokialla pelattu. Katsotaan.

Isoa miestä tilalle, kiitos.
 
Viestejä
118
Viholan pilkkiseuran mukaan Flackin pelit olis Nokialla pelattu. Katsotaan.

Isoa miestä tilalle, kiitos.
Harmi tuo Flackin loukkaantuminen.
Jos tulee vaihto, niin ei ole mitenkään helppo saada näillä Korisliigan rahoilla hyvää isoa (ja tervepäistä) pelaajaa tässäkään vaiheessa kautta. Pitäisi sopia joukkueen pelityyliin vielä. Ainakin Oja tuossa Kouvojen topikin jutussa valitteli, että "Nyt markkinoilla on aika heikkoja pelaajia kalliilla hintalapulla."
 
Viestejä
4 945
Harmi tuo Flackin loukkaantuminen.
Jos tulee vaihto, niin ei ole mitenkään helppo saada näillä Korisliigan rahoilla hyvää isoa (ja tervepäistä) pelaajaa tässäkään vaiheessa kautta.
Jep. Pää kunnossa, ok liikkuvuus ja sitä rataa. Ei ole helppo yhtälö.

Toisaalta jos kävisi nyt tuuri, niin olisihan tuossa keväällä mahdollisuudet vaikka mihin.

Ja kyllähän nimenomaan nyt joukkueessa olisi enemmän tilausta Dolen lepuuttajalle kuin kolmosviivan takana päivystävälle Flackille. Ilmeisesti Tyler oli jo koko loppusyksyn enemmän tai vähemmän hajalla. Lokakuusta hyvän matkaa marraskuulle näytti siltä, että kun joku vaan ymmärsi hyökkäyksessä pelata pallon raudan yläpuolelle niin Flack kävi lyömässä sen alaspäin, mutta viime ajat Tyler selvästi vältteli kontakteja.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 514
Nokiallahan taisi olla viime kaudella Davis Jr viidentenä pelaajana joka pelasi alkukauden Raholassa divaria ja sitten loukkaantumisten alettua siirtyi Nokialle liigaa.
Tällä kaudella tuota viiden ulkomaalaisen järjestelmää ei ole käytetty. Olikohan järjestelmä hankala vai onko kyseessä vain taloudellinen ratkaisu.
 
Viestejä
4 945
KTP:n jenkit > Nokian jenkit.

Flack istuskeli penkillä, mutta jos mies on ulkona kevään peleistä kuten huhut kertovat ja jotain tilalle haetaan, niin eihän me esim. Kotkaa tulla voittamaan sarjassa kertaakaan, mikäli joukkueeseen ei saada isoa kaveria korin alle. Davis teki tänäänkin kivasti pisteitä, mutta se ei paljon auta, jos Pinkston vääntää jokaisesta 1-1 tilanteesta paintilla pallon pussiin Stacyn naaman edestä. Puhumattakaan älyttömän +26 lukeman kellottaneesta Langfordista ja Wesleystä (+17).

Nikolta kauden huonoin matsi, Dolelta loppui voima Kotkan jenkkien edessä ja ihmetystä aiheutti Ladan istuttaminen vaihtopenkillä viimeisellä neljänneksellä.

Jotain hyvää sentään, yleisöä 789.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4 945
BC Nokia tuhri lopussa voiton kotkalaisia vastaan – Näädät jatkavat loppukauden ilman Tyler Flanckia, joka loukkaantui pahoin lauantain pelissä

Linkki NU:n uutiseen

"Tyler Flack loukkaantui edellisessä pelissä ja hänelle tuki paha alaraajavamma. – Hän joutuu leikkaukseen ja kausi on ohi. Hän ei jatka meillä. Greg hakee nyt kovalla kiireelle pitkää pelaajaa. Toivottavasti löytyy pian, manager Marko Pirhonen kertoo keskiviikkoiltana. "
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös