Koripallo.com

BC Nokia 2019-20

Viestejä
103
Lada yllätti kolmosvireellään! Veti toisenkin sisään jo aiemmin, mutta ei hyväksytty koska jalka oli rajaviivalla. Sisuuntui kai siitä, että sai suonenvedon toiseen jättiyllätykseen. Joo, ja toivon ettei innostu vaan jatkossa(kin) malttaisi jättää kolkit muiden hommiksi.
Lada onnistui kolmosen? heitossa myös vihellyksen jälkeen
 
Viestejä
4 945
Huomasiko kukaan muu Nokian marraskuun saldoa? Seitsemän matsia, kuusi voittoa :eek:

Seuraavat matsit Saloa, Helsinkiä ja Pyrintöä vastaan, joten vastus ei juurikaan helpotu, mutta jos ei joulukuussa nyt ihan notkahdeta, niin ollaan hyvin lähellä parasta syyskautta. Muistaakseni voittoprosentti ei ole ollut vielä koskaan yli 50 vuodenvaihteessa.
 
Viestejä
4 945
Eilen ihan hyvä matsi kolmen jenkin Saloa vastaan. Tällaisten tappioiden jälkeen tulee aina mieleen, olisiko meilläkin mahdollisuus voittaa tällaisia otteluja, jos meidänkin vahvistuksista löytyisi yksi kolmostykki, mutta toisaalta ei lauantain esityksessä mitään hävettävää ollut.

Pienillä marginaaleilla mentiin eilenkin. Jos toinen Ladan ajo ja Teemun välikuolema olisi tuomittu Nokian eduksi, olisi voitto saattanut kääntyä Nokialle, mutta jossittelut ovat jossitteluja. Aika yllättynyt olin, että lopussa noustiin kuitenkin hetkeksi vielä tasoihin kuuden (vai seitsemän?) pisteen takaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 750
Eilen ihan hyvä matsi kolmen jenkin Saloa vastaan. Tällaisten tappioiden jälkeen tulee aina mieleen, olisiko meilläkin mahdollisuus voittaa tällaisia otteluja, jos meidänkin löytyisi yksi kolmostykki, mutta toisaalta ei lauantain esityksessä mitään hävettävää ollut.

Pienillä marginaaleilla mentiin eilenkin. Jos toinen Ladan ajo ja Teemun välikuolema olisi tuomittu Nokian eduksi, olisi voitto saattanut kääntyä Nokialle, mutta jossittelut ovat jossitteluja. Aika yllättynyt olin, että lopussa noustiin kuitenkin hetkeksi vielä tasoihin kuuden (vai seitsemän?) pisteen takaa.
Nokia pelaa helvetin hyvää korista. Virkistävää vaihtelua vs. moni muu, että aidosti isolla rotaatiolla, kaikki osallistuu ja kaikki PUOLUSTAA.
Älä toivo sinne mitään "25ppg ukkoa" niitä on tässä sarjassa useita, mutta illasta toiseen omaan päähän lyödään se sata pinnaa....
 
Viestejä
2 514
Kun katselee nykyistä Nokian nopeaa ja iloista pelaamista, voi varmaan hyväksyä Gibsonin päätöksen jättää Labo ulos.
Iloista pelaamista Nokialta, tällä tyylillä voIdaan keväällä aloittaa kotiedulla.
 
Viestejä
4 945
KTP kaatui kolmannella yrityksellä. Vaikka tämä "vain" cupin matsi olikin, niin toivotaan, että antaa uskoa voittaa Kotka myös sarjassa.
 
Viestejä
4 945
Saako jo pikkuisen avautua? Nyt on Feltonia muisteltu kolmen tappiomatsin jälkeiset hetket. Tänään toki Lassi ja Besse pois ja Niko puolikuntoisena, mutta ekaan puoliskoon 60 omiin, eikä siitä paljon puhutusta hyvästä puolustuspelistä tänään näkynyt jälkeäkään, no ehkä hetki kolmannella jaksolla.

Pyrballa kova jenkkinelikko, mutta niin se oli viime kaudellakin.
 
Viestejä
4 945
Nokia-ketjussa ollut syyskauden ajan harvinaisen hiljaista. Onko syynä se, että asiat ovat tällä hetkellä liian hyvin? :D Ainakaan viime kauden draamoja (Bernard, Vuk, Felton) ei olla nähty eli syksy on menty aika tasaisesti.

Joulukuun peleistä kolme tappiota ja yksi voitto, toki kaikki kolme tappiomatsia olivat kärkijoukkueita vastaan ja niukka Korihait-voitto hoidettiin neljän avainpelaajan loukkaantumisista huolimatta.

Joukkueen kotimainen runko taitaa olla Nokian 2010-luvun liigavisiitin kovin ja jenkkejäkään ei olla vielä vaihdeltu. Kellään ei tunnu oikein olevan mielipidettä siitä, kuka jenkeistä mahdollisesti olisi ensimmäisenä liipasimella, jos heitä edes tällä kaudella vaihdetaan. Davis taitaa olla se varmin kortti Nokian joukkueesta ja vaikka on taas muutamassa edellisessä matsissa ollut hieman itsekkyyttä ja alkusyksyltä tuttua hyökkäyspään puskemista havaittavissa, niin Stacy nähnee Välikadun kevään. Kuukausi takaperin olisin ollut itse laittamassa Tabbia pihalle, mutta vaikka herran kolmosprosentti onkin tällä hetkellä 4 (!), niin Lada on ollut parissa viime pelissä todella hyvä ja parhaimmillaanhan Lada on pakissa. Omasta mielestäni Lada on todella kova hustlaaja sanan varsinaisessa merkityksessä ja uskoisin, että myös Gibsonin papereissa "suojeltu" pelaaja.

Flack on Kwame Alexanderin jälkeen varmaan näyttävin donkkaaja Nokialla, mutta taso on laskenut loka-marraskuulta. Joissain peleissä tuntuu jäävän täysin statistiksi eikä pahemmin pysty tekemään mitään luovaa kentällä. Hyökkäyspään vaihtoehtoina tuntuvat olevan pallon alaspäin pistäminen tai lähes laakana kädestä irtoava kolmonen.

Itse kohdistin Hollandiin aika suuret odotukset, eikä herra ole mikään sekundajenkki, mutta on Nokialla kärsinyt todella paljon siitä, että kolmoset eivät uppoa. Pakissa Hollandin työmoraali on harvinaisen korkea, mutta hyökkäyspäässä Make on pahimmillaan pehmeä - vaihtoehtoista löytyy lähinnä korille ajo tai herran leipäheitto, joka lähtee vapariviivan kulmasta ja uppoaa tappavan varmasti.

Joka tapauksessa taitaa olla Nokian nykyisen liigapätkän ensimmäinen joulu, kun voittoprosentti näyttää plussaa. Mikäli loukkaantuneiden kirjoissa nyt olevat saadaan pian kuntoon en pitäisi mahdottomana, että runkosarjan päätteeksi keikutaan sijoilla 4.-6.

Vahvistusten vaihto ei sinällään ole mikään itseisarvo ja siitä on huonoja kokemuksia mm. viime kaudelta, mutta väittäisin, että yhdellä tai kahdella täsmähankinnalla keväällä saatettaisiin pelata jopa mitaleista. Toinen ensisijaisen tärkeä juttu Nokian kannalta olisi saada mahdollisimman monelle tämän kauden kotimaiselle jatkosopparia. En edes muista kenellä on pahvi ensi kaudesta, mutta Niko, Lassi, Shawn ja mahdollisuuksien rajoissa Besselink olisi kiva nähdä Nokialla myös ensi kaudella. Dole toki myös, mutta pelkään, että jo tämä kausi oli loukkaantumisen tuomaa jatkoaikaa Nokia-paidassa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
118
Lisäksi aika monella nuorella miehellä - Shawn, Lassi, Besselink, Ahonen ainakin käsittääkseni armeija vielä käymättä. Mitä vaikuttaa pelaamisiin? Vähintään tuonee jonkin verran lisärasitusta ja treenistä poissaoloja jos sinne menevät.

Edit: Mitäs tässä osaisi sanoa kaudesta. Ihan hyvin on mennyt ja peli yleisöystävällisen yritteliästä, kun vaan säilyisivät pelaajat terveenä. Naurattaa tuo Tabbkin, viime peleissä oikeastaan joukkueen paras vaikka oltiin jo täällä raatina erottamassa. Paras kai olla hiljaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
158
.. Ttu mitä ... Kaa oli eilinen touhu. Pelaajia ei tainnut kiinnostaa muu kuin Lauantai illan baari reissu. Tuon Ladan saa pistää takas sinne mistä on tullut. Enemmän tuli menetyksiä kuin mikropojilla,samoin Davisille ilmoittaa : jollei puolustus kiinnosta, niin kotio. Senkin ymmärtää jos junnuille(mitkä istu penkillä) tulee virheitä, mutta näille sankareille maksetaan tästä. Ei tällä.
... Kalla ainakaan katsojia halliin lisää saada
 
Viestejä
4 945
Holland 5 menetystä, Davis 5 menetystä, Tabb 4 menetystä. Toisaalta Tabb myös 17/10.

Pikkuhiljaa jenkkejä voisi alkaa vaihtelemaan, niillä annetaan liikaa tasoitusta tällä hetkellä. Ongelma vain on se, kenet tuosta vaihtaisi. Itse alkaisin kääntyä Flackiin, on ollut jo yli kuukauden verran vaisu. Seitsemästä edellisessä pelistä neljässä max 4 pojoa. Ei tuota voi oikein millään selitellä, vaikka GG tasaisesti peluuttaakin. Yhtä-kahta matsit omalla panoksellaan kääntävää jenkkiä Nokia kaipaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4 945
Tarttisko tehdä jotain?

Se ei ole nyt vastaus, että on loukkaantumisia, koska nimenomaan meidän jenkit häviää matsista toiseen kollegoillensa.
 
Viestejä
18 998
Se on menoo nyt. Tietysti olen kovin murheellinen hyvän ystäväni ja kolleegani Mattin puolesta. Tule käymään meillä kylässä, niin teen sulle hienon puukon ja ehkä myös virsut.....

Niin ja itketään yhdessä.....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös