Koripallo.com

BC Nokia 2019-20

Viestejä
2 564
Nikkarisen meno Nokialle oli melkoinen yllätys, en ollut edes kuullut että jättää NCAA:n kesken. Alkaako tuo valtameren yli kulkenut reitti osoittautua liian vaativaksi monille. Fiifi, Edin ja Lassi kaikki aika nopealla tahdilla takaisin. Taitaa tosiaan olla niin ettei tuolla jenkeissä olla ihan huipputasolla kiinnostuneita muista kuin yli 2-metrisistä suomalaisista. Noita takapelaajia siellä taitaa olla omasta takaa vaikka muille jakaa.

Tarkoittaako Nikkarisen tulo sitä että Nokian oma nuori Mäkelä ei ole rosterissa? Vaikea sinne on enää tunkea koska kyllä sieltä Gibson ainakin yhden pienen ulkomaalaisenkin hankkii.
 
Viestejä
19 067
Äläs nyt Matt. Salaa kuitenkin toivot, että Valavuori tulisi manageriksi.....Eikös ennenkin ole yhteistyö Gibbonin ja Aleksin välillä toiminut mitä parhaimmin? Molemmat täydentävät toisiansa, paitsi Valeksi, joka täydentää vain itseänsä.....

Jos muuten tuossa on Noksun kotimaiset ja Laabbosta ei enää ole kuin lihapullien syöjäksi kotimaassaan, niin voi hyvinkin olla, että pari jenkulaa voi hankkia muualtakin kuin alekorista?
 
Viestejä
589
Joo, onnitelut Couch Gipsonista, todella herrasmies ja ammatikoutsi. Menestys kuitenkin vaatii myös sitoutuneen joukkueen (etenkin onnistuneet jenkkivalinnat), ja se, että kaikki pelaa joukkueelle eikä itselleen. Kipponi varmaan vähän tosiaan edullisempi kaveri Nokialle kun asuukin siinä melkein hallin vieressä, niin varmaan ajatteli tässä kohtaa että ihan mukava olis kotoaankin käydä välillä duunissa. ;) Kotimaiset ok hankintoja, mutta muutama aikalailla vielä kysymysmerkki miten taso liigassa riittää.
 
Viestejä
1 671
Mielenkiintoisia kiinnityksiä Nokialta. Gregin pitkässä kiinnityksessä on riskinsä kuten aina pitkissä määräaikaisissa soppareissa. Jos homma ei lähdekään käyntiin tai muuta tapahtuu, kalliiksi tulee. Tämä kommentointi tietenkin tietämättä tarkemmin sopimuksen sisältöä.
 
Viestejä
1 986
Onnittelut Nokialle vähintäänkin kiinnostavista & lupaavista signauksista - tulee fiilis, että Nokialla ei tosiaankaan ole paiskattu lusikkaa nurkkaan kehnomman kauden jälkeen vaan lähdetään hakemaan menestystä ihan tosissaan. Hienoa!

Hopkinsin ja Nikkarisen taso suhteessa Korisliigaan on tietenkin arvoitus, mutta arvoitus joka takuulla kiinnostaa kotimaista korisväkeä.
 
Viestejä
141
Gregin pitkässä kiinnityksessä on riskinsä kuten aina pitkissä määräaikaisissa soppareissa. Jos homma ei lähdekään käyntiin tai muuta tapahtuu, kalliiksi tulee. Tämä kommentointi tietenkin tietämättä tarkemmin sopimuksen sisältöä.
Mutta ei lyhytkään valmentajasopimus riskitön olisi. Joka kauden jälkeen systeemi uusiksi uuden valmentajan kanssa ja pelaajat ei tietäisi mihin sitoutuu, pitkäjänteinen kehittäminen olisi vaikeeta jne. Gibsonin kanssa luulisi homman lähtevän käyntiin. Gibson kyllä on valmentaja joka tässä vaiheessa uraa ansaitsee senkin, että on 10min matka hallilta omaan kotiin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 037
Jep. Ei tuohon sopparin pituuteen ole varmaan olemassa mitään absoluuttisesti oikeaa vaihtoehtoa, mutta pääseehän Greg nyt toteuttamaan rauhassa parin vuoden projektia. Tuskin ensi kaudella on mitään varsinaisia mitalipaineita kuitenkaan?

Tuomisen kanssahan tehtiin vähän tällainen samanlainen määräaikaisprojekti, tulokset on nyt nähty. Kevät 2018 pelattiin toki voittavaa korista, mutta tuleville mestareille hyydyttiin välierissä. Toivotaan, että Gibson saa BC:n lentoon mielellään vaikka jo ensimmäisellä kaudella.

Mitään valmista Susijengi-pelaajaa meillä ei joukkueessa ole, mutta melko laaja suomalaisrintama kuitenkin. Jos kaikki pysyvät terveinä, ensi syksynä pitäisi olla sikäli hieno tilanne, että kentälle saadaan koko ajan tuoreita jalkoja tason pahemmin laskematta. Joku kyyninen saattaisi sanoa, että jenkit ne pelit kuitenkin ratkaisevat ja varmasti osittain näin onkin. Itselläni on luottoa sen suhteen, että Gregin avulla Atlantin takaa saadaan laatujenkkejä. Uskoisin, että nyt ainakin ne pahimmat reiskasandersit ja toisaalta taas vesittyneet NBA-lupaukset jäävät väliin. Mielenkiintoista nähdä, tuleeko Nokialle täysin tuntemattomat jenkit vai jotain Gibsonin aiempia luottomiehiä tyyliin Jarekious Bradley, joka tämän kevään vaisun kakkosbundesliigareissun jälkeen varmaan sopisi kuvioihin melko hyvin..
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
141
Jep. Ei tuohon sopparin pituuteen ole varmaan olemassa mitään absoluuttisesti oikeaa vaihtoehtoa, mutta pääseehän Greg nyt toteuttamaan rauhassa parin vuoden projektia. Tuskin ensi kaudella on mitään varsinaisia mitalipaineita kuitenkaan?
Itsehän odotan positiivista taisteluilmettä, Pyrinnön kusettamista ainakin kotipeleissä, nuorten eteenpäin menoa, pudotuspeleihin pääsyä ja vaihtelevia (viihdyttäviä) tilanteita. Tuo viimeksi mainittu on ainakin aika varmasti toteutumassa. Hyvä puoli on Nokian seuraamisessa, ei käy tylsäksi. Mitallien ja mestaruuksien tavoittelu taitaa olla liki joka joukkueen virallinen tavoite, mutta aika paha niiden varaan urheilussa on laskea, varsinkin kun jotkut muut lykkää rahaa pelaajiin tuplamäärän. Ja sitten kun se uus halli nytkähtää liikkeelle voi taas suunnitella uusia juttuja.
 
Viestejä
5 037
Hyvä puoli on Nokian seuraamisessa, ei käy tylsäksi.
Joo. Tilanteet kyllä muuttuu hyvinkin nopeasti, se on tässä viime kausien aikana tullut opittua.

Ja sitten kun se uus halli nytkähtää liikkeelle voi taas suunnitella uusia juttuja.
En menisi henkeäni pidättelemään. Mutta olisihan se hienoa, jos halli konkretisoituisi tässä Gibsonin kausien aikana.

Ymmärsikö muuten joku muu tuosta Gibsonin eilisestä haastattelusta, että siinä annetaan takaportti myös vielä suomalaisvahvistukselle. Oikeastaan kaikki on niin professionaalin ympäripyöreästi kerrottu, että kai se Labokin tänne loppujen lopuksi ilmestyy :)
 
Viestejä
48
Onko mitään tietoa Waltteri Mäkelästä?? Paranteleeko vielä vammaansa...? Ja jatkaako vielä Nokialla?
 
Viestejä
34
Onko mitään tietoa Waltteri Mäkelästä?? Paranteleeko vielä vammaansa...? Ja jatkaako vielä Nokialla?
Nokian taksitolpan mukaan Waltterilla on pääsykokeet aivan lähiaikoina ja koulupaikka ratkaisee jatkon Nokialla (ilmiselvästi). Toivottavasti koulupaikka löytyy Tampereelta ja pystyy jatkamaan korishommia Näätien paidassa!
 
Viestejä
5 037
Pirhosen mukaan 1-2 lisäsuomalaista mahdollisia (it's all about the money), Labon tilannetta seurataan, saattaa olla myös neljän jenkin taktiikka. Nämä siis Aamulehdestä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
420
Itse veikkaan Labon jäävän mikäli sopivaa tarjousta miehelle ei napsahda muualta. Silloin voitaisiin yhteisymmärryksessä purkaa sopimus. Itse haluisin viedä nähdä Labon pelaavan hyvässä kunnossa Nokialla. Edelleen laadukas pelaaja.
 
Viestejä
5 037
Niken toiveisiin on vastattu, sillä Labo laittoi juuri hetki sitten Instaan treenikuvaa Serbeistä. Toivon vilpittömästi, että Il Capitano vetää kovan treenikesän, palaa Nokialle huikeassa tikissä ja osoittaa epäilijöiden olevan väärässä.

EDIT: Epäilen itsekin.

EDIT2: Labon Kesällä kuntoon -projektissa mukana kuulemma joku Fenerbahcen fyssari ja Labo treenaa parin muun pelaajan kanssa. Toivotaan parasta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 037
Huomasitteko, että Nokia voitti historiansa ensimmäisen NBA-mestaruuden?

Osa varmaan muistaa täälläkin aiemmin sivuamani pikku detaljin Toronton GM Masai Ujirista (silloin nimellä Messai Ujiri), joka poikkesi Nokialla 90-luvun lopulla, pelasi muutaman treenipelin ja lähetettiin kotiin. Toimittaja Matti Kuusela kirjoitti Ujirista parisen vuotta sitten, nyt on kertauksen aika.

Liian huono BC Nokiaan, nyt NBA:n mestari – Masai Ujirin uskomaton tarina

Juttu on maksumuurin takana :(
 
Viestejä
141
Nokian mehuaseman vanhempi valvoja oli kuullut luoteettavasta lähteestä, että Labon kuntokuuri etenee tosi hyvin. Uskoisin, että pitää paikkansa. Labo iskee takaisin!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös