Koripallo.com

BC Nokia 2019-20

Viestejä
5 027
Juan Davis suuntaa ensi kaudeksi Saksaan, Tübingen Tigers, ProA.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
59
Hopkins nimettiin Universiadeihin 12 miehen pelaavaan rosteriin, mutta Nikkarinen ei sinne asti päässyt. Rannalle jäivät myös mm. Henri Ventoniemi sekä Aatu Kivimäki.

Suomi - Kanada pelin Espoossa nähneenä voisin kuitenkin väittää, että Lassista tulee olemaan vielä paljon iloa ensi kaudella Näätäpaidassa. Eritoten puolustuspäässä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 027
Jenkkisignauksia odotellessa.. Saapa nähdä, tarttuuko Gibsonin haaviin jotain vanhoja tuttuja vai lähdetäänkö täysin uusilla kavereilla.

Case Labosta sen verran, että mitä tuossa nyt on seurannut somea ja kuunnellut Labon adjutanttien päivityksiä kesätreenien edistymisestä, niin on kyllä vaikea uskoa, että Labo jätettäisiin joukkueesta rannalle. Sitähän ei kukaan tiedä, vaikka sopimus purettaisiin "yhteisymmärryksessä" joskus joulukuun pimeinä tunteina, mutta olen yllättynyt, mikäli useamman kilon hoikistunutta Il Capitanoa ei sarja-avauksessa nähtäisi.
 
Viestejä
5 027
Nokian kausarit myynnissä. Tämä "rajattu erä" 109 Eurolla ei ole kyllä paha. Saataisiinko syksylle pari kutosellakin alkavaa yleisömäärää, seiska taitaa olla toiveajattelua..
 
Viestejä
32
109 eurolla kaikki kauden matsit ei ole kyllä hullumpi hinta. 12€/10€ liput taitavat myös olla ihan kohtuulliset kaikille ihmisille ottaen huomioon myös sen, että palloiluhalli muutettiin numeroimattomaksi. Siis ajoissa paikalle saapumalla saa myös hyvän paikan! :cool:
 
Viestejä
1 386
Onko Nokialla jo saatu de-kryptattua etelästä saapuvat tekstit? Nytkö siellä ollaan retkahdettu viihteelle ihan urakalla?
 
Viestejä
5 027
Onko Nokialla jo saatu de-kryptattua etelästä saapuvat tekstit? Nytkö siellä ollaan retkahdettu viihteelle ihan urakalla?
Havaittu on, mennee lauantain piikkiin :)
 
Viestejä
375
Onko Nokialla jo saatu de-kryptattua etelästä saapuvat tekstit? Nytkö siellä ollaan retkahdettu viihteelle ihan urakalla?
Itseänikin kyllä kiinnostaisi tietää mitä kaikkea etelän-miehen viesteissä lukee...
Mutta on täällä pohjolassakin vissiin heitetty viihteelle kun porukalla on tänään saatettu Nikoa avioliiton auvoiseen satamaan.
 
Viestejä
5 027
Etelään on oltu yhteydessä viimeksi eilen. Tutkiva journalistimme yrittää selvittää onko syytä huoleen.

EDIT: Tutkiva journalisti sai ohjeeksi olla comilla hiljaa, joten jäämme odottamaan virallisia ilmoituksia.
 
Viestejä
5 027
Pahoittelen, että on hieman off-topic, mutta BC Lepi vahvistettuna Riihelän Pasilla ja Pule Pulkkisella kohtaa seniorien MM-kisojen avausmatsissa El Salvadorin ja sinnehän toki järjestetään fanireissu.

http://instagr.am/p/Bz-oGhTlFV7/
 
Viestejä
140
Kolme jenkulaa tarttui tässä vaiheessa Gibsonin haaviin Las Vegasista. Labo ei jatka, koska ei sovi Gibsonin kuvioihin.
Ensi kaudella urheilullinen joukkue luvassa.
 
Viestejä
2 788
Viestejä
5 027
mutta siis toi Labon jatko on purettu?
Lainausta Nokian Uutisista:

Yksi kuka joukkueesta puuttuu, on Dragan Labovic, joka ei sopinut uuden päävalmentajan tiimiin. – Uusia suomalaisia ei enää tule joukkueeseen ja koko joukkue on valmis syyskuun alussa. "Olin USA:ssa sekä loma- että työmatkalla nelisen viikkoa. Yhden viikon katsastin koripallon eri kesäliigoissa pelaavia pelaajia. Sieltä tulee kolme pelaajaa, jotka saapuvat Nokialle elo-syyskuun vaihteessa, toteaa päävalmentaja Greg Gibson.
Kiitos @yläkulma :cool:
 
Viestejä
5 027
Hlökoht tulkintani on se, että Nokialle kolme kesäliigalaista ja neljäs on joku vanha tuttu tai agentilta? Itse veikkailin Bradleyä Nokialle, koska Gibsonilla on aika usein ollut ns. luottojenkkejä ja Bradley sopi Bundesliiga-mahalaskuineen tähän kuvioon, mutta näköjään Kataja vei Bradleyn.

Missään muuten ei kai varsinaisesti lue, että Labon sopimusta olisi purettu, ainakaan yhteisymmärryksessä. Anteeksi viisasteluni :)

Onhan Labo-saaga ollut suht mielenkiintoinen siitä lähtien, kun herra pamahti tuore 2+1 soppari takataskussa keskenkuntoisena Nokialle viime loppukesästä ja sitten joskus vasta marraskuussa Nokian katsomon syvät rivit alkoivat puhua ääneen, ettei Labo ole ihan aiempien kausien kunnossa. Hävityn Salo-sarjan jälkeen kuuntelin itsekin Salossa ne Labon Next season, next season -kommentit, mutta näköjään next seasonia ei nyt enää 2000-luvun tärkeimmälle BC-pelaajalle koittanut. Hevosmiesten mukaan juhannukseen asti jaksoi treenata sata lasissa seuraavaa kautta varten, mutta ilmeisesti sitten kommunikaatiokatkosten takia into hiipui. Pikku osviittaahan Labon jatkosta saatiin jo toukokuussa, kun seuraavan kauden joukkuetta esiteltäessä sopimuksen alaista kapteenia ei kukaan maininnut sanallakaan.

Mielenkiintoista on taas nähdä, millaisia seppiä jenkeistä saapuu. Toivottavasti edes jossain on pikkuisen yleisön villitsijän vikaa. En tiedä, jääkö Labosta pelillisesti isoa aukkoa Nokian pakkaan, mutta ihan vastaavaa kyläpäällikköä saadaan odotella jonkin aikaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
427
Vähän on ollut sellainen aavistus koko ajan, että Labo ei kyllä sovi Gibsonin tyyliseen koripalloon.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös