Koripallo.com

BC Nokia 2020-21

Viestejä
461
Katsotaan nyt tuleeko huomenna jo jotain virallista, niin nähdään onko se aika kaudesta, kun porukkaa alkaa kismittää.

Ehkä tosiaan huomenna jo tulee.
Nokian kirjallisuuspiirin kokouksessa tiedettiin kertoa, että julkaisua lykättiin ainoastaan sen takia, ettei se veisi mielenkiintoa Nokian uudelta kaupunginkirjasto Virralta, jonka viralliset avajaiset yleisölle on tänään.
 
Viestejä
461
Aamulehden mukaan, Antero halusi nyt jotain uusia tuulia. Kun kyse on jo sen verran varttuneemmasta pelaajasta, ettei paikkakuntaa enää kovin mielellään halua muuttaa, niin Nokia oli hyvin natsaava ratkaisu. Saa ainakin paikallispelit lisää virtaa syksyllä. Vähän saman kaltaisesti Damon Williams lähti Lapualle jokunen vuosi sitten. Tervetuloa Antero!
 
Viestejä
1 508
Onhan virta ennenkin Pyrinnöstä Nokialle vienyt, mutta on tämä kovin siirto. Mutta Andy on niin pitkään Pyrsää palvellut, että jos uutta virtaa vielä kaipaa, niin antaa mennä vaan. Isot rispektit Lehto täältä aina saa.
 
Viestejä
6 450
Onhan virta ennenkin Pyrinnöstä Nokialle vienyt

Tämä on hyvä huomio - Zeus, Ahvena, Harjula. Aiemmin Pule, Osku, Alex. Toki Anteron status täysin eri nimenomaan pyrintöläisenä kuin näillä muilla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
680
Vähän leikittelin tällä ajatuksella kun Matt vinkkasi noista kysymysmerkkien väreistä, mutten tohtinut tänne saakka kirjoittaa. Tällähän nyt paikataan Mattilan lähtö Gibsonin jäljellä olevaksi kaudeksi.
 
Viestejä
1 508
Tämä on hyvä huomio - Zeus, Ahvena, Harjula. Aiemmin Pule, Osku, Alex. Toki Anteron status täysin eri nimenomaan pyrintöläisenä kuin näillä muille.
Juurikin näin. Ja huomattavaa myös se, että toiseen suuntaan liikenne on ollut todellä vähäistä jo pitkään. Joskus GM Pirhosen pelivuosina siirtoja Tampereelle päin nähtiin enemmänkin.
 
Viestejä
6 450
Huomenna luvassa lisäuutisia Nokialta.

Nokialla Lehdon signauksen myötä asiat varsin hyvin paketissa. Anteron ja Nikkarisen varaan on hyvä laskea, toivottavasti myös jenkkeihin löytyy napsua. Ja ennen kaikkea toivotaan, että lokakuussa päästään liigaa normaalisti pelaamaan. Palloiluhallin parketti on kuulemma saanut uuden pinnoitteen tässä kevään aikana.

Pyrballe on tietenkin oma ketjunsa, mutta on hyvin mielenkiintoista nähdä millä Lehto ja Heinonen korvataan. Pyrinnön junnumylly on jauhanut kovia nimiä lähimenneisyydessä, mutta ei sieltäkään ihan joka kaudella tämän tasoisten pelaajien korvaajia löydy. Varsinkin kun omaan silmääni on näyttänyt siltä, että myös divari-Pyrsä on yhä enemmän Pirkanmaan ulkopuolelta tulleiden varassa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 089
Lehto on edelleen pelimies korisliigassa. Onnea Nokia!

Toivon vain ettei tuo jo kulahtanutta wings touhua Nokian porukkaankin.

Saisi Toni F muutakin sitten kysyä haastatteluissa voittoisien Nokian pelien jälkeen.

Hakanen hajoittaa ja hallitsee. Citius, altius, fortius.
 
Viestejä
6 450
Tämä oli oikein toivottu jatko. Toivotaan, että Mike saa itsensä pian kuntoon.

Nyt vain Hopia tuohon kaupan päälle niin hyvä tulee. Ja toki Dole + Suloteekin kelpaavat, mutta varsinkaan jälkimmäisestä ei ole kauden loppumisen jälkeen kuulunut mitään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös