Koripallo.com

BC Nokia 2022-23

Viestejä
353
Eli rahaa puuttuu nyt 1.25M. Valtuuston on tarkoitus hyväksyä tuo seuraavassa kokouksessaan marraskuussa. Eihän tuota vastaan kukaan enää äänestä, eihän?
Ja yhtään järkevät tai edes mahdolliset vaihtoehdot rakentamiselle on mitkä? Aika vähän tuo 1.25M on siihen nähden, mitä Euroopassa on tapahtunut helmikuun jälkeen. Joku änkyrä saattaa populisoida asiaa, mutta en jaksa uskoa mihinkään laajempaan vastustukseen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
46
Ja yhtään järkevät tai edes mahdolliset vaihtoehdot rakentamiselle on mitkä? Aika vähän tuo 1.25M on siihen nähden, mitä Euroopassa on tapahtunut helmikuun jälkeen. Joku änkyrä saattaa populisoida asiaa, mutta en jaksa uskoa mihinkään laajempaan vastustukseen.
Jep, eihän yhtään järkevämpää vaihtoehtoa olekaan olemassa, mutta Nokialla on kyllä nähty joskus ihan päättömiä ratkaisuja.

Mutta joo, ei tuo tule tuohon 1.25M kaatumaan vaan tuo muutos tulee menemään läpi todennäköisesti ilman yhtäkään hara-ääntä.

Tätä on jo useita vuosia vatvottu ja nyt paine on kaupungille valtava, kun kaksi pääsarja joukkuetta pelaa evakossa ja 2000 opiskelijaa on ilman liikuntapaikkaa.


(Mutuilua). Jäin tuossa pohtimaan, että miksi kaupungilla on ollut niin kova kiire aloittamaan rakentaminen jo tämän vuoden puolella. Veikkaan, että tämä taitaa liittyä tuohon valtion antamaan tukirahaan. Veikkaan että siinä on ollut jonkin sortin aikaraja milloin rakentaminen on täytynyt aloittaa ja se on ollut tämän vuoden loppu. Joten nyt sinne menään äkkiä kaivamaan ”takapihalle” kuoppa, mutta sitten virallinen rakentaminen alkaa vasta vanhan purettua.
 
Viestejä
6 103
Sellainen sulaminen tiistaille. 21 pisteen johdosta ajassa 29:19 on harvemmin kotona enää hävitty, mutta kaikki on mahdollista. Eräs kpcom-kirjoittelija hallin lauteilta hieman ihmetteli Gibsonin kyvyttömyyttä stopata Katajan loppukiriä enkä voisi olla enempää samaa mieltä. Aikaa reagoinnille oli.

Nokian kolkkiprosentti tänään 12 ja Herndon-Stove-Ford -kolmikko otti 36 kakkosta, joista 12 sisään. Jos ottelun ekalla puoliskolla oli orastavia lupauksia hyökkäyspelin sujumisesta, toisella puoliskolla ja nimenomaan viimeisellä jaksolla hyökkäysaika loppuu jatkuvasti kesken ja lopuksi Ford ottaa jonkun hail mary -hypärin, joka ei osu edes rautoihin.

Nokian kannalta harmillisesti Hirvonen alkoi toisella puoliajalla keskittyä pelaamiseen ja oli ottelun paras pelaaja.

Haluaako joku kertoa, koska Thomas Exauciasta on tullut Tumba ja mistä tämä nykyinen nimi selkämykseen tulee? Tuskin Svenistä.
 
Viestejä
6 103
Nokian twiiteissä kitkeriä kommentteja :cool:

Screenshot 2022-11-01 at 22-02-41 BC NOKIA on Twitter.png
 
Viestejä
460
Sellainen sulaminen tiistaille. 21 pisteen johdosta ajassa 29:19 on harvemmin kotona enää hävitty, mutta kaikki on mahdollista. Eräs kpcom-kirjoittelija hallin lauteilta hieman ihmetteli Gibsonin kyvyttömyyttä stopata Katajan loppukiriä enkä voisi olla enempää samaa mieltä. Aikaa reagoinnille oli.
Joo.. yhden tai kaksi junnupeliä valmentaneena jopa minä olisin tajunnut että nyt on tehtävä jotain kun johto alkaa huveta kovaa vauhtia neljännellä jaksolla, mutta mitä tekee meidän jenkkikaksikko penkillä... ei mitään!! Istuvat vain mitään sanomatta.
Sitten reagoidaan kun eroa enään kaksi pistettä ja todellakin myöhäistä kääntää "laivaa" toiseen suuntaan.
 
Viestejä
6 103
Vedonlyöjille ilmeisesti on tullut takkiin kuin Talvivaaran Maan Annissa, mutta onhan toi oikeasti kauheeta kuraa, jos kuusi pistettä saadaan viimeisellä neljänneksellä tehtyä ja mielestäni meillä on kuitenkin liigaan ihan ok kahdeksan ukon kärkirotaatio. Hyökkäyksessä ei puoliajan jälkeen mitään järkeä. Pelkkää kolmosen viivalla pyörimistä ja lopuksi joku yrittää puskea lihamuurin läpi. Samaa nähtiin jo koko viime kevät, mutta eri miehillä.

Onneksi perjantaina vuorossa aina helppo Karhu.
 
Viestejä
2 041
En, mutta on äidin sukunimi ja kuulemma ei liity suurempaa dramatiikkaa. Eli lienee vain Thomasista itsestään kivempi, ja muille helpompi lausua.
Juu, äidin sukunimi, ja Tärkeä hälle, ei ihmeempiä siinä. Jokainen tietää 'tärkeimmät' . Ei muuta ku Jytkytetään, Kataja on aiemminkin tehnyt vst.nousuja, eräs ikimuist.oli eräässä europelissä, 24p takaa voittoon ;) . Hieno peli tänään, eteenpäin. Ps Mattila vois pysyy pystyssä enempi. ;)
 
Viestejä
192
Kummallista, että Lehto ja Mattila pelaavat uransa surkeinta kautta. Onko Gibson kadottanut Nokialla kosketuksensa vai pelaajat taantuneet?
 
Viestejä
639
Onhan toi kolmosprosentti ihan järkyttävä. Mattila ja Lehto, joiden tässä joukkueessa ehkä pitäisi heittää, yhteensä kaksi yritystä koko pelissä. Jotenkin tämä kädettömyys hyökkäyksessä oli nähtävissä jo aiemmin, vaikka voittoja tulikin. Edun luominen ja monistaminen ei toimi oikeastaan ollenkaan, vaan monet korintekoyritykset ovat 1 vs. 5.

Jotain tässä pitäisi keksi. Toivottavasti Greg löytää jonkun juonen tähän. Ehkä pelaajavaihtokin voisi olla paikallaan...
 
Viestejä
6 103
Onhan toi kolmosprosentti ihan järkyttävä. Mattila ja Lehto, joiden tässä joukkueessa ehkä pitäisi heittää, yhteensä kaksi yritystä koko pelissä.
Nokian kolmosprosentti tosiaan liigan huonoin tällä hetkellä eikä se kyllä yllätä huomioiden kuinka vähän rytmistä päästään kolkkeja heittämään. Laihonen taisi ainoa eilen jolle saatiin vapaa paikka pelattua ja sitten oli ne 16 muuta heittoa, joista yksi meni sisään.

Jos hyökkäys ei tuosta kehity eli joudutaan jatkossakin hakemaan stepback-kolkkeja, niin prosentti tulee pysymään alhaalla. Anteron kolkkiprosentti 23 ja Nikon 16 tällä hetkellä, nuff said.

Näyttää siltä, että Nokia pärjää silloin kun saadaan stoppeja puolustuksessa ja päästään juoksemaan (puoli)nopeita, mutta kaikki hitaat hyökkäykset päätyvät siihen, että vaihtopenkki alkaa huutaa sekunteja ja joku jenkeistä laittaa rukouksen ilmaan.

Onni onnettomuudessa meillä on kohtuullisen hyvin natsanneet jenkit. Tosin sille rintamallekin odotellaan päivityksiä, keskimatkan pommittajan tilalle pitäisi saada korisälyltään paria leveliä parempi ja pallovarmempi kaveri.
 
Viestejä
6 103
Kauden alun kolmen voiton jälkeisestä kuudesta matsista yksi voitto, jatkoajalla Korihaita vastaan.

Olisiko maajoukkutauolla luvassa muutosten tuulia vai luotetaanko prosessiin.
 
Viestejä
175
Onko Gibsonin eväät syöty?

Tästä pelistä ei varmastikaan oltu edes budjetoitu voittoa, mutta sen mitä peliä katsoin, niin aika karsean näköistä hyökkäämistä Nokialta. Todella paljon kuljetuksesta kättä vastaan otettuja hyppyheittoja varsinkin jenkeiltä. Helppoja koreja tuli tosi harvoin, useimmiten nekin Kauhajoen menetyksistä 1v0 layupeista.

Jotenkin näyttää että Nokialla ollaan ajettu samaa rataa viimeiset vuosi pari. Gibson on tasonsa osoittanut valmentaja, mutta joku nyt kyllä mättää.
 
Viestejä
639
Pelkästään tämän pelin perusteella en heittäisi kirvestä kaivoon mutta kyllähän tuossa jotain varmaan pitäisi tehdä. Jotenkn vaikea sanoa mikä se taika olisi kun en oikein tiedä mikä tässä joukkueessa on kunnossa. Fordin vaihtoa voisi kyllä kokeilla mutta millainen korvaaja?

Tänään pärjättiin yllättävän hyvin vaikka hyökkäys oli ajoittain huonoa. Lopulta kaaduttiin ehkä liian kapeaan rotaatioon. Karhulla riitti bensa paremmin. Tätä ongelmaa ei tällä kaudella ratkaista.
 
Viestejä
6 103
sen mitä peliä katsoin, niin aika karsean näköistä hyökkäämistä Nokialta.
Tämän huomion on tehnyt varmaan jokainen Nokian pelejä katsonut ja tämä ihan sama ongelma meillä oli viime kaudellakin.

Ihmettelen, että asiaan ei olla löydetty mitään apua edes Masseyn osaamisella.

Pelaajavaihdoillahan näitä yleensä ensimmäiseksi ratkotaan, mutta en tällä hetkellä oikein usko, että yhden Fordin vaihto mitään ratkaisisi. Callandret teki tänään varsinaisen matsin aikana nolla pistettä ja Stove tekee kyllä pisteitä, mutta tarvitsee niihin paljon yrityksiäkin.
 
Viestejä
639
Stove joutuu yrittämään ihan liikaa kun joukkueella ei oikein muutakaan ole tarjota. Tosin pallo ei myöskään häneltä enää helposti jouda omille pelaajille jos on päättänyt ajaa. Joskus ehkä kannattaisi katsoa syöttöä. Callandret oli hyvä parissa pelissä mutta nyt jotenkin tuntuu ettei aseita löydy. Kaverilla on vissiin ihan hyvä heitto mutta tarvitsee siihen aika paljon tilaa eikä pysty itselleen paikkaa luomaan esim. step back tyyliin.

Olisko niin että Herndon on porukan ainoana "turvassa"? Tosin aika kova pokka pitää olla myös Stoven vaihtamiseen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös