Koripallo.com

Bisons 2022-23

Viestejä
536
Ei Helsingin NMKY joukkue ihan heikoimmasta päästä ole ja aina ollut vaikea vastus Loimaalle. Tärkeä voitto!
 
Viestejä
470
Ei Helsingin NMKY joukkue ihan heikoimmasta päästä ole ja aina ollut vaikea vastus Loimaalle. Tärkeä voitto!
Namika on jostain syystä aina ollut Biisoneille paha. Jännä juttu vaikka pelaajatkin vaihtuu. Mutta joo, voitto vähän huonommallakin pelillä on aina hyvä merkki
 
Viestejä
1 239
Tasapainoinen, rauhallinen ja varsin tehokas Bisons eilen. Tuohon vielä Rucklin ja Latimer lisäksi, Syrjämäki täyteen iskuun ja Tahvanaiselle lisää onnistumisia kuten eilen, niin tälle nipulle ei tällä kaudella pysäyttäjää löydy.
Pakko nyt tarttua tähän....jatkoajan jälkeen pisteellä pataan..

35 min pelissä katseltiin JBA:n menoa ja lopussa "Gradian ihme" ja peli jatkoajalle. Siellä penkitettiin mm Rucklinia ja Marchenkoa ja ihan ansioista.
Kiva tosin oli katsoa Lokoko-kasvatti Kandenin peliä, hän selvästi parempi kuin yksikään Bisons-peluri. Ja pitää muistaa että JBA pelasi vieläpä ilman kauden sensaatiopelaajansa Elmeri Abbeyta. (Loimaalla lokakuussa 28 pistettä)
Vaikka Roberts nyt lopulta kasasi 18/6 jatkoajan jälkeen niin kokonaisuudessaan Bisonsilla on historiansa surkeimmat ulkkarit ja piste. Kotimainen kaartikaan ei nyt ihan loista odotetun lailla... Heinosen levypallopeli ja selkä korille pelaaminen päivän parasta antia.
Darko on nähty, seuraavaa valmentajaa etsimään...
Rekordi on sarjassa ollut hyvä, mutta voitot ovat pääasiassa olleet hyvinkin niukkoja. Vain Kristika pelin selkäsauna on poikkeus. Kolmella ulkomaalaispelaajalla ja nimekkäillä kotimaisilla varustetun Bisonsin pelin taso pitäisi olla parempaa. Kevätkaudella pelin trendi on ollut laskeva, joten huolissaan tässä syystäkin pitäisi olla.
Olen nyt tosi negatiivisella kannalla. Mutta jotenkin tämä on ollut värittömin Bisons-jengi vuosiin. On menty loukkaantumisiin vedoten, mutta tämä tiedettiin kyllä ennen kauden alkua kun rosteri on kapea ja porukassa on loukkaantumisista kärsineet Aapeli ja Cedu ja Sami ja porukassa on pari jannua jotka eivät pääse kentälle kuin korkeintaan eron ollessa +/- 40 pistettä...

Rucklin on ollut valtava pettymys, Marchenko on varmasti hyvinkin edullinen mutta ei täytä vahvistuksen määritelmää. Roberts nyt on vain peura ajovaloissa, liian hidas ja huono pallokäsittelijä kolmoseksi, nelosena ja varsinkin vitosena alkaa jo fyysisyys iskeä vastaan jopa divaritasolla. Se nähtiin esim Raidersia vastaan.
 
Viestejä
323
Ns. Ammattilaiset ottavat turpaan koulupojilta, hieno opetus sinänsä, että mitään ei saa ilman. Yhdyn tuohon, että ulkkarit ovat varmasti koko sarjan huonoimmat, valitettavasti... Levypallot vietiin mennen tullen, mutta palloo ei saada koriin. Surullista, että tällä porukalla perus pelaaminenkin on surkeaa. Vaikeita vieraspelejä vielä edessä, joten saa nähdä, mistä asetelmasta lähdetään pleijareihin. Muutoksia odotellessa..
 
Viestejä
1 239
11 pisteen voitto HBA:sta. Vauhdikas ja kova peli jossa tapahtui yhtä jos toista.
Rucklin oli tänään todella aktiivinen pakissa. Samalla jakeli myös hyvin palloa pelikavereilleen. Pääsyy sille miksi HBA menetti niin paljon palloa. Muutama erinomainen haasto korille ja hienoja kuppeja. Nyt jätti kolmoset vähemmälle ja hyvä niin.

Roberts vähän perus-njääh esitys. Läheltä monta ohi, ei saanut levyjä jne. En vaan pidä tästä kaverista.

Marchenko 0 pinnaa, vähän pallossa ja nopeasti kolme virhettä. Täysi ohipeli jälleen.

Heinosen ulosajo jäi näkemättä, varsin kevyeltä vaikutti. Muutenkin Berbatovci & Kowalski kaksikko oli kujalla läpi ottelun. Ihme piiparointia. Tekuja, eu-virheitä, floppausvaroitus, ulosajo, paljon videotarkastelua. Perus dirre A peli siis....

Cedu pakitti muutaman kerran väkevästi ja tuota jään kaipaamaan muiltakin. Aktiivisen pakin ja HBA:n menetysten takia voitettiin. Levypalloissa oltiin heikkoja, jälleen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
323
Olihan peli, hieno nousu Hba:lta. Kolmoset uppos tänään, muuten olisi tappioksi kääntynyt. Kyllä tuo surkea levypallopeli vaikuttaa näihin tuloksiin jokaisessa pelissä. Annamme vastustajalle aivan liikaa tasoitusta korin alla, kun ollaan aivan liian pehmeitä. Toivottavasti se ei käänny liikaa meitä vastaan, kun pleijarit alkaa...
 
Viestejä
1 421
Ei varmaan nyt missään harjoitellut vaan ainakin mitä päivittänyt sosiaalisessa mediassa on kuitenkin kova vahvistus Topolle
 
Viestejä
1 239
Miten MVA Bisonsiin liittyy?
Tosin herättelynä toki hyvä linkata tähän ketjuun, että pelaajia voi toki vielä hankkia ja vaihtaa...Joko Roberts/Marchenko on vaihtanut maisemaa?....
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 694

Bisonsissa syyskauden pelannut ukrainalainen Kyrylo Marchenko on vapautettu tehtävistään, ja Bisonsiin saapuu kanadalainen Tevaun Kokko, joka on suomalaiselle koripalloyleisölle tuttu menneiltä kausilta.
 
Viestejä
1 239
Äänekoskelta 8 pinnan voitto ei aiheuta vielä mitään hurraa huutoja. Voitto on aina voitto, mutta ottaen huomioon että vastustajalta puuttui 27.7/11 tilastoilla pelannut Ar'mond Davis.
Kokko pelasi kelpo ensiesiintymisen, 17 min ja 20 pistettä. Kentällä hän näytti pienemmältä kuin muistinkaan. Rucklin ja Kokko pääsivät nyt juoksemaan aika monta nopeaa toiseen päähän. Sehän tuon kaksikon vahvuus pitäisikin olla.
Se että Kipinä vei taas 22 hyökkäyslevyä ja voitti levyt muuten 12:lla vaikka suurin uhka Davis oli sivussa. Se huolestuttaa.
Darko ilmeisesti pitää tästä todellisesta small ballista... Robertsin tilalla kun olisi iso kokoinen vitonen tai oikea stretch-nelonen niin olisi siinä ihan eri sävy pelaamisessa.
 
Viestejä
323
Kokko paljon monipuolisempi kuin Marchenko. Rupee vaan äijien mitta loppumaan kesken kentällä. Meidän ainoa sentteri Syrjämäki tänään 2 levypalloa ja 5 virhettä.. Mieleen jäi myös ylösheiton häviäminen. Cedu pelas tänään n. 20 min ja 4 levyä. Aikas hirvittäviä lukuja, mutta lukujahan ne vain ovat....
 
Viestejä
323
Lisätään vielä, että viime kerralla kun Bisons oli divarissa, niin eräs aikas kova pelimies pelas 14 levarin keskiarvolla. Siinä samalla pisteitäkin tuli mukavasti. Vastaavanlaista kaveria tarvittaisiin nytkin.
 
Viestejä
1 239
Bisons - Kouvot Akatemia 92 - 59

Vesa Heinonen, 16.55 min +43
Aaro Lehtikangas, 9:48 min, +13
Jordan Roberts, 19:06min , -11

Ei mulla muuta...
 
Viestejä
323
Jälleen kerran pehmeää pelaamista molemmissa päissä kenttää. Toiko yhden pelaajan vaihtuminen suorituspaineita? Ei ole mitään Wau-efektiä kaverista kauden aikana tullut.
 
Viestejä
544
Bisons - Kouvot Akatemia 92 - 59

Vesa Heinonen, 16.55 min +43
Aaro Lehtikangas, 9:48 min, +13
Jordan Roberts, 19:06min , -11

Ei mulla muuta...
Koko kauden otannalla miehen +/- on joukkueen 2. paras heti Eemeli Hollon jälkeen… en ehkä itse lähtisi yhden pelin perusteella vetelemään ”ei mulla muuta…” tason kommentteja. Mutta taitaa olla ettei miestä muutenkaan Loimaalla arvosteta, mikä lie syy. Kuitenkin joukkueelle todella tärkeä pelaaja, sillä pystyy pelaamaan sekä Syrjämäen, että Latimerin, että Heinosen kanssa yhtäaikaa.

Toisaalta, jos jatkuvasti haaveillaan Jalen Cantysta niin vaikeaa on samalle tasollekaan päästä, Cantyn kohdalla kun voidaan puhua uskottavasti viimeisen kymmenen vuoden ajalta yhdestä dominoivimmista divarivahvistuksista. Tämän kauden joukkue on erilainen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös