Koripallo.com

Bisons 2023-2024

Viestejä
178
Hieno voitto. Mutta tosiaan, yhä liikaa aivopieruja ja menetyksiä. Mutta itseluottamukselle iso boosti nyt. Komeaa!
 
Viestejä
1 237
Layup ja Ballo näytti harmistuneelta päätykatsomossa, vaikka tuli voitto mikä lie syy? Ei pääse antamaan rapaa kp comissa?
Ei voikaan ja hyvä niin. Luulisi että varsinkin Pyrintö tappio harmittaisi muitakin, mutta ilmeisesti ei...eikä kuraa saa antaa?
Tämä oli todella hieno voitto ja ansaittu sellainen. Goodman oli ihan hyvä tänään, ja otti Fortsonin myös ulos ottelusta. Siinä nuorempi kaveri vei kokemusta 6-0.

Tämä oli juuri oikea hetki kohdata Karhubasket. Toisella Euroopan reissua takana, vastassa sarjajumbo ja ns.helpot pisteet. Perinteinen asetelma, riittää että näyttäydyt kentällä...


Todella harmillinen Cedun tapaus. Loukkaantuminen alkulämpässä ja ura nyt mahdollisesti paketissa... karmeita juttuja.
 
Viestejä
288
Layup ja Ballo näytti harmistuneelta päätykatsomossa, vaikka tuli voitto mikä lie syy? Ei pääse antamaan rapaa kp comissa?
Ja taas tämä alkaa. Ensinnäkin kuka täällä haluaa, että omalla joukkueella menee huonosti? Ei kukaan! Kun joukkue pelaa huonosti niin sitä saa arvostella aivan, kun voitossa kehuakin. Jos ei kestä kritiikkiä niin kannattaa pysyä poissa urheilun parista. Tänään loistava voitto koko joukkueelta. Hieno seurata Uotilan peliä molemmissa päissä kenttää. Myöskin Syrjämäki sekä Kuukkanen täyttivät roolinsa mainiosti. Davidson oli kerrassaan loistava!
 
Viestejä
213
Hieno voitto. Karhu johti kerran, 2-4 tilanteessa.
Jos rapaa täytyy antaa, niin kolmas neljännes oli huono ja vaparit ei uponnut, mutta onneksi vastustajalla meni ne vielä huonommin. Saa mennä tuloksissa hetken aikaa taaksepäin löytääkseen toisen pelin, missä molempien joukkueiden vapari% alle 50. Kauden ensimmäistä vierasvoittoa hakemaan perjantaina sarjakakkonen Nokialta.
 
Viestejä
100
Katsoin pelin uudestaan ilman hermopaineita kun oli aikaa. Kyllä Karhu tuli
peliin aivan täysillä alusta asti, mutta se iso mutta oli biisoneiden aivan erilainen
peliesitys kuin kauden aiemmat pelit.
Kovaa korien alla ja pallo liikkui paremmin kuin nba-peleissä. Tätä lissää niin
Hyvä Tulee !
 
Viestejä
1 004
Loimaan taksitolpan mukaan Nokialla on jengi vetänyt jalat maitohapoille treeneissä ja siihen aiotaan iskeä tuoreilla Bisons jaloilla. Jännää kun mestari GG penkin päässä
 
Viestejä
288
Huomenna matsi Nokialla. Kun puolustuspelaaminen on samalla tasolla, kuin Karhua vastaan ja laitetaan vaparit koriin sekä pidetään parempaa huolta pallosta niin on mahdollisuudet voittoon.
 
Viestejä
213
Vastustaja kun paukuttaa ensimmäiseen puoliskoon 64 pinnaa, niin ei se enää toisella puoliskolla ainakaan paljoa huonommin voi mennä noin niinkuin puolustuksellisesti ajatellen.

Mutta aina jotain positiivistäkin täytyy löytää:
Pojat oli vapareita harjoitelleet ja Elmo ja Sami saivat peliaikaa, jee jee!
 
Viestejä
288
Pelin taso kyllä ailahtelee liian paljon. Aivan kuin Nokialla olisi ollut aivan eri joukkue, kuin Loimaalla Karhun kaadossa. Voi sanoa, että melkein kolme viimeistä kymppiä oli jo vaan pelailua, koska voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Puolustuksessa oltiin kusessa ja hyökkääminen oli kyllä surullista katsottavaa. Jos pelataan palloa korin läheisyyteen, niin minkä takia liike pysähtyy sekä pallollisella, että pallottomilla pelaajilla? Vaikka pallo tuodaan välillä rauhallisesti ylös, niin itse hyökkäystilanteisiin tarvitaan lisää vauhtia, jotta vastustajan puolustus ei pääse tilanteeseen mukaan. Keskiviikkona takaisin voittokantaan!
 
Viestejä
530
Pelipäivä ja vastassa heikohkon alkukauden pelannut Vilpas. Ilmeisesti Salosta tulossa bussillinen faneja, helvetin hyvä niin!

Voiton avaimina tänään oma peli joka toimi Karhua vastaan hienosti mutta Nokiaa vastaan sakkasi. Vilpas ilman Koivistoa ja muutenkin ollut tällä kaudella vielä hieman sihti kateissa päivän vierailla, toivottavasti ei aukea tänäänkään tuo ketsuppipullo. Korin alla pärjätään 100-varmasti. Nenonen lämpimäksi, Kingiltä heitto pois ja Suokkaalta peli-ilo pois. Näillä teeseillä!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös