Koripallo.com

Bisons 2023-2024

Viestejä
530

Tuli sieltä ensimmäinen jenkki-uutinenkin ulos. Vaikuttaa ihan hyvältä pelimieheltä!
 
Viestejä
530
Vahvat Roydell Brown fiilikset huonommalla 3p osaamisella sekä pallonkäsittelyllä, mutta ehkä hivenen vahvempi pelaajana.
 
Viestejä
288
Paha näistä on mitään sanoa. NCAA 2-divaria ja sen jälkeen vuosi Sveitsissä. Saanut kumminkin pelata paljon ja tilastojen valossa suht tasaista suorittamista. Tuota levypallo pelaamista kyllä arvostaa, kun sen kanssa ollaan tuskailtu pari vuotta. Kyllä tästä jää kumminkin ihan postiivinen fiilis, vaikka tuo 3-pisteen heitto käytännössä uupuu vallan.
 
Viestejä
267
Aika hyvät pelaajat Bisons on löytänyt ensimmäisiksi ulkomaalaisvahvistuksiksi. Olisko niin, että jenkkeihin on päätetty laittaa enemmän panoksia ja siksi suomalaisosasto on jätetty köykäisemmäksi?

Veikkaan että tämä Goodman voi olla ensi kaudella sarjan tehotilaston ykkösnimiä. Vikkeläjalkaisen oloinen kaveri, joka pystyy skoraamaan, mutta tekemään myös muista parempia. 8,9 syöttöä per peli Saksan Pro B:ssä on aika kova lukema.

Jos Loimaalla löydetään vielä jäljellä oleville paikoille tekijämiehet, niin hyvin voivat taistella vikasta playoffs-paikasta.
 
Viestejä
530
Oman scouting raporting (stalkkeroinnin) lopputuloksena on mielenkiintoinen parivaljakko ehdokkaita sentteriksi, jolla saman henkiset taustat eli vuosi Euroopassa takana + duunarin asenne. Saa nähdä osuuko oikeaan kumpikaan. Nousee molemmista ihan hyvät fiilikset.

Forssan lehdessä oli viikolla juttua Juri Heinämäestä + tulevasta kaudesta. Joukkueen osalta pääpointit:
-"Bisons aikoo rakentaa 13 pelaajan rungon."
-"Heinämäki näkee, ettei Bisons tule voittamaan Seagullsia tai muita kovia pelaamalla kuten vastustaja pelaa, vaan konseptin on oltava erilainen. Loimaalla se on päävalmentajan mukaan koko, joka tuo hänen joukkueelle kilpailuetua.
-"Me tulemme olemaan todella iso joukkue ja sitä yritetään hyödyntää mahdollisimman paljon. Jenkkipelaajien rekrytointi tulee korostumaan.
-"Yritämme tuoda jenkit Suomeen hyvissä ajoin, eli elokuun puolella, jotta olisimme sarjan alussa heti iskussa."
 
Viestejä
530
Vaikuttaa aivan pelimieheltä tämä Goodman(kin). Taksitolpalla on ollut puhetta nimenomaan isoista kaloista, saa nähdä minkälaisia jää haaviin.
 
Viestejä
288
Kotimaisten osalta haastava kausi tulossa, joten hienoa, että näistä kahdesta ensimmäisestä ulkkarista tulee positiiviset fiilikset. Toivottavasti sama jatkuu muiden osalta! Fakta on kuitenkin se, että kotimaiselta osastolta vaaditaan kovaa tasonnostoa, jotta voidaan taistella sarjapaikasta.
 
Viestejä
530
Mielenkiintoinen nosto Heinämäeltä Forssan lehdessä tuo koko-aspekti joukkueen etuna. Kun sieltä ilmeisesti on tulossa vielä *iso* 5-paikan pelaaja, niin kyllä viimeisen ulkkarin tulee olla pelipaikkaansa nähden sellainen, joka pystyy pelaamaan selkä korille päin, olkoonkin vaikka olisi 2/3-paikan kaveri. Mielenkiintoisia aikoja, tykkään kyllä tästä tämän hetkisestä rosterista.
 
Viestejä
530
Itse tykkään kyllä toivoisin kolmen aikaisemman Darkon kauden jälkeen, että joukkueella olisi tunnistettava identiteetti myös hyökkäyspäässä ja joukkue olisi rakennettu myös kokonaisuutena.

Aikaisemmilla kausilla jenkit valittu hieman omaan makuun kummasti, ei välttämättä rakennettu kokonaisuutta vaan haettu hyviä yksittäisiä pelaajia.
 
Viestejä
221
Tuolla kun oli aiemmin juttua 13 pelaajan rosterista ja sopimuksia on ilmoitettu vasta seitsemän, niin jotain toivoahan tässä vielä on. 2 ulkomailta ja 4 kotimaasta vielä siis todennäköisesti tulossa. Näillä nykyisillä kotimaisilla on vain ringin leventäjän roolit tiedossa. Ihmeitä pitää tapahtua, että heistä joku nostaa niin paljon omaa tasoaan, että tulisi pelaamaan kaksinumeroisia minuutteja pelistä toiseen tulevalla kaudella.
 
Viestejä
530
Viime kaudella pelanneista Sami Tahvanainen ja Cedrid Latimer vielä ovat Loimaalla, mutta vailla sopimusta.

Eli jos nämä kaksi ovat osana ensi kautta niin kaksi suomalaispelaajaa olisi vielä haussa?

Santeri Makkonen?
 
Viestejä
288
Tahvanainen hiipunut täysin, kun tuli Loimaalle ja vastuu jäi hyvin pieneksi jo divarissa viime kaudella. Latimer jo vanha ja useita loukkaantumisia uran aikana, kuten viime kaudellakin, kun kausi päättyi hänen osaltaan ennen aikojaan. Mielenkiintoista nähdä, ovatko mukana lopullisessa joukkueessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös