Koripallo.com

Bisons 2023-2024

Viestejä
144
PELAAJAUUTISIA!

Kapteeni Vesa Heinonen jatkaa Biisoni -paidassa!

“Innokkain ja odottavaisin fiiliksin kohti uutta kautta uuden valmentajan opein. Kolme vuotta on Loimaalla mennyt kuin siivillä ja nyt paluu jälleen korkeimmalle sarjatasolle. Uskon, että meillä on paremmat valmiudet menestyä tällä kerralla, kuin edellisellä. Toivon tottakai, että loimaalaiset fanitkin löytävät hallille viime kevään tapaan!”

Pelaajasopimukset tehty yhteistyössä @lakikoski kanssa.

Lue lisää osoitteesta bisons.fi

#bisons #basketball #korisliiga #pelaajauutiset
No niin… se siitä kausikortista sitten… tai, no jos huoltajaksi tai kertunmäen kesäteatteriin…
 
Viestejä
473
Jos Vesa Heinonen on kovin saunoja, niin ei kannata päästää Syrjämäkeä samoihin löylyihin, muuten menee massakausi pilalle.
Ekat sopparit aika loogisia. Vieläkö viime kauden jengistä löytyy muita jatkamaan? Ahola, Makkonen, Tahvanainen? Viimeisimmän en itse usko jatkavan koska divarissakin rooli jäi aika pieneksi...
Lahdessa huhuillaan Karvosen paluulla. Herättääkö se Loimaalla kiinnostusta?

Joko Kokko on saanut Suomen passin?
 
Viestejä
1 240
Seuraavaksi Robertsin jatkosopimus ja Roope Ahoselle tarjottu aloitusviisikon paikka?

Meillä on nyt kolme x noin 6-8 p dirrepelaajia, jotka liigassa ovat sellaisia 2-3 pinnan miehiä. Koripallo on korintekopeli, joten nyt tarvitaan melkoisen kovia jenkkejä kokoonpanoon...
 
Viestejä
1 240
Rucklin näyttäisi IG:n mukaan olevan jälleen Suomessa. Näyttäisi treenaavan JBA:n kanssa.. ellen täysin erehdy
 
Viestejä
61
Olisiko jo aika tuoda julki jotain uuttakin. Paikallinen aviisi ilmestyy lauantaina niin taitaa olla sovittuna että julkaisut aikaisintaan perjantaina illalla. Usko alkaa mennä jos ei jo tule jotakin muuta kuin viime kauden pelaajanimiä!? Niillä kun ei valitettavasti pärjää tulevalla kaudella.
 
Viestejä
116
Olisiko jo aika tuoda julki jotain uuttakin. Paikallinen aviisi ilmestyy lauantaina niin taitaa olla sovittuna että julkaisut aikaisintaan perjantaina illalla. Usko alkaa mennä jos ei jo tule jotakin muuta kuin viime kauden pelaajanimiä!? Niillä kun ei valitettavasti pärjää tulevalla kaudella.
Ottamatta nyt kantaa enempää näihin mainittuihin, yleisesti ottaen liigan ja divarin tasoero on suuri.
Pelaajan pitää ottaa harrastelikatsojankin silmään näkyvän askeleen eteenpäin divarista.
Onhan näitä toki nähty, että kun divarissa tehdään usein mitä sattuu ja liigassa mitä pitää ja on harjoiteltu, joidenkin peli paranee jo sillä.
Mutta toki vaatii, että fysiikan ja taitojen puolesta riittää liigatasolle.
Sinällään testi on helpohko, jos pärjää kohtuudella Feazellille tai vastaavalle, sentteri on liigatasoa.
 
Viestejä
332
Samalla kun on hiljaista julkaisurintamalla niin on hyvä spekuloida, minkälaisia kotimaisia sieltä saattaisi olla tulossa. Lähes kaikilla kotimaisilla korisliiga runkopelaajilla on jo sopimukset muihin joukkueisiin. Vapaana enää muutama nimi, ja nekin ovat huhujen mukaan matkalla muihin seuroihin. Jäljelle jää korisliiga statuksen omaavia pelaajia muutaman minuutin peliajalla ja monet näistä ei pärjäisi kunnolla edes divari A:ssa. Toivottavasti tälläisiä ei ole tulossa. Muuten penkki täyttyy pelaajista, joista ei ole ratkaisijoiksi, muuta kuin muiden joukkueiden hyväksi.
Vai onko tämä hiljaisuus hyvä merkki? Jää nähtäväksi...
 
Viestejä
332
Elmo Eräkangas viime kaudella Korihaiden paidassa 8 ottelua, joissa hän teki yhteensä 2 pistettä ja sai yhden levypallon. Pelannut edellisilläkin kausilla pienellä vastuulla.

Ei voi kuin ihmetellä tätä touhua...
 
Viestejä
1 432

Emil Uotila ja Elmo Eräkangas liittyvät sarjanousijan riveihin​

Yleinen / 22.6.2023
Miesten Korisliiga-kauteen valmistautuva Bisons Loimaa on solminut sopimukset Emil Uotilan ja Elmo Eräkankaan kanssa.
Uotila on 23-vuotias Leppävaaran Pyrinnön kasvatti ja on pelannut Korisliigaa jo kaikkiaan neljänä kautena KTP-Basketin ja Kouvolan Kouvojen riveissä.
Uotila oli koko juniori-ikänsä ajan vakiokasvo ikäluokkansa maajoukkueissa niin 18-vuotiaiden, kuin 20-vuotiaiden poikien joukkueissa. Kolme junioreiden SM-kultaa Munkkiniemen Kisapoikien kovatasoisissa ikäluokissa voittanut Uotila tunnetaan kovana korintekijänä, joka viimeistelee etenkin korin läheisyydestä hyvillä prosenteilla.
Miesten divari-A:ta edellisen neljän kauden aikana keskimäärin 18 pisteen keskiarvolla pelannut Uotila on esiintynyt Korisliigassakin jo edukseen. Vaihtelevalla vastuulla Kouvoissa viime kaudella Uotilan kosketukset hyökkäyspäissä jäivät ajoittain vähäisiksi, mutta mies väläytteli osaamistaan ajoittain hienoilla suorituksilla.
Sopimus on mallia 1+1 eli sisältää option myös seuraavalle kaudelle.
Uotila saapuu Loimaalle odottavaisin mielin. “Todella hyvillä fiiliksillä olen tulossa Loimaalle. Odotan innolla tulevaa Korisliiga-kautta ja koen, että minulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja näyttää mihin pystyn. Keväällä Biisoni-peleissä näytti olevan hyvä meininki ja toivon, että sama jatkuu myös ensi kaudella! ”

Biisonien päävalmentaja Juri Heinämäelle Uotila on jo vanha tuttu, ”Emilin kanssa yhteistä kokemusta kertyi jo Kotkassa, ja varmuudella tiedän, että kova kilpailija saatiin joukkueeseen. Emppu tuo isojen laiturien tontille kovapäisen puolustajan ja erittäin hyvän päätöksentekijän.”
Uotila saa Loimaalle seurakseen junnuvuosien pelikaverinsa Elmo Eräkankaan, joka saapuu Loimaalle yksivuotisella sopimuksella. Vuonna 2002 syntyneelle Eräkankaalle tuleva liigakausi on toinen. Viime kaudella hän teki liigadebyyttinsä Uudenkaupungin Korihaiden paidassa.
Eräkangas on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo useamman kauden miesten pelejä MuKin, Helsingin Namikan ja Korihaiden paidassa. Hän tuokin kovalla asenteellaan ja innokkuudellaan kauan kaivattua leveyttä isojen pelaajien paikalle.
”Elmo on fyysinen laituri joka tekee kaiken 110% teholla. Viime vuonna haettiin ensimmäisiä kokemuksia liigapeleistä ja nyt hän on valmis haastamaan kaikki pelaajat ison pään rotaatiossa.” kertoo päävalmentaja.
Eräkangas itse on lähdössä tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä, ”Olen erittäin innoissani ensimmäisestä kaudesta Loimaalla ja toisesta liigakaudesta. Uskon, että Bisons ja Jurin valmennus on juuri oikea paikka minulle.”
Vielä ei kokoonpanon kanssa olla valmiita, mutta niin suomalaisten kuin amerikkalaistenkin kanssa tehtyjä sopimuksia löytyy ”pöytälaatikosta”, paljastaa pääkäskijä Heinämäki. Näistä tiedotetaan tarkemmin lähiaikoina.
 
Viestejä
58
Elmo Eräkangas viime kaudella Korihaiden paidassa 8 ottelua, joissa hän teki yhteensä 2 pistettä ja sai yhden levypallon. Pelannut edellisilläkin kausilla pienellä vastuulla.

Ei voi kuin ihmetellä tätä touhua...
Teki enemmän pisteitä.
 
Viestejä
61
Vielä ei kokoonpanon kanssa olla valmiita, mutta niin suomalaisten kuin amerikkalaistenkin kanssa tehtyjä sopimuksia löytyy ”pöytälaatikosta”, paljastaa pääkäskijä Heinämäki.
En ymmärrä tätä panttaamista. Jos todella on pelimiehille sopimuksia niin kannattaisihan ne julkaista. Seura saisi positiivista keskustelua aikaiseksi eikä tälläistä negatiivistä kun julkaistaan penkkimiesten sopimuksia.
 
Viestejä
87
Teki enemmän pisteitä.
1687417158349.png

1687417060263.pngJooo, 12 peliä ja kahdessa pelissä pisteille!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös