Koripallo.com

Euroliiga

Viestejä
9
Euroliigassa tapahtuu jälleen ja Zeljko ilmoitti pitävänsä välivuoden Fenerbahcen koutsin paikalta. Tarkoittanee sitä, ettei seuralla ole varoja koota kilpailukykyistä joukkuetta. Uudeksi koutsiksi seura yrittää saada Sarasta Kaunasista, jonka pakka hajoaisi kyllä täysin Saraksen lähtiessä. Siellä jää nyt joko Kaunasille tai Fenerille perseenhajuinen luu käteen. Rahallisesti siirtyminen Turkkiin olisi varmasti järkevämpi veto. Toisaalta viimeiset pari vuotta Saras on Kaunasiin jäämällä näyttänyt, ettei pääoma ole se, joka ratkaisee. Mies on omassa kaupungissaan kuin jumalainen ministeri.

Panathinaikos ilmoitti pelaavansa ensi kauden vielä Euroliigassa. Shokkivau. Diamantidis ja eteläisen maanosan miehekkäin olento, Fragiskos Alvertis, ottavat enemmän roolia seuran sisällä. Ikään kuin tämä määrä koripallolegendoja ei riittäisi, on uudeksi GM:ksi kaavailtu Dejan Bodirogaa. Seuraan ahdetaan sisään eläviä legendoja enemmän kuin likaisin tsekkiläinen prostituoitu pystyy ottamaan asiakkaita Taunusstraßella sisään. Seuran päävalmentajasta ei ole tietoa, mutta luultavasti joku nuorempien pelaajien kehittäjä sieltä saattaisi tulla (vrt. Duško Vujošević Partizanissa vuosina 2001-2010).

Virtus Bologna näyttäisi tähtäävän takaisin Euroliigaan, sillä seura kasvattaa budjettiaan ensi kaudelle 18 miljoonaan. Monikaan eurooppalaisseura ei varmaankaan samaan pysty ensi kaudella. Teodosicin ympärille voi rakentaa joukkueen, joka pelaa kahden vuoden päästä Euroliigassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös