Koripallo.com

Finaali 2022: Karhubasket - Vilpas

Viestejä
2 507
Olen ihan samaa mieltä. Vilpas on kaikinpuolin parempi joukkue. Parempi halli, paremmat fanit, parempi koutsi.
Noo..

Halli voi olla viä paree mut ei kauvaa.

Fanit never. Täällä aina paremmat :cool:

Koutsi... No se teidän oma ei kyllä saanu tää oikeen mitää aikaan. Ja Rannikko viime kaudella teidän mestaruuteen valmensi.
 
Viestejä
1 897
Koutsi... No se teidän oma ei kyllä saanu tää oikeen mitää aikaan. Ja Rannikko viime kaudella teidän mestaruuteen valmensi.
Syksyllä olisin ollut samaa mieltä. Enää en ole. Kyllähän Sami on osoittanut osaavansa valmentaa. Enempi Jannella on todistettavaa päävalmentajana.
 
Viestejä
3 137
Noo..

Halli voi olla viä paree mut ei kauvaa.

Fanit never. Täällä aina paremmat :cool:

Koutsi... No se teidän oma ei kyllä saanu tää oikeen mitää aikaan. Ja Rannikko viime kaudella teidän mestaruuteen valmensi.



Juu mut meil onki isompi lapio.


Ei, kyllä se oli kaksikko Toiviainen Anttila jotka mestaruuteen Vilppaan valmensi.
Samoin se oli Laakso kuka vastuun kantoi päävalmentajan roolissa kun teille tuplat tuli.

Vaikka Koskimies on helkkarin hyvä valmentaja ja unelmavävy niin yhtään mestaruutta hän ei ole vielä päävalmentajana voittanut. Ihan kohta saattaa olla, mutta ei vielä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 539
Janne Koskimies
Kolmannesta pelistä otettu oppia ja nyt yhden välipäivän kautta yrittämään vierasvoittoa Salosta. Vilpas oli edellisessä Salon ottelussa selvästi niskan päällä. Meidän täytyy kohdistaa keskittyminen nyt oikeisiin asioihin, jotta pääsemme paremmin omaan tekemiseen kiinni. Kokoonpano: Jones, Rougeau, Kantonen, Suokas, Kaukiainen, Innamaa, Marttinen, Hakamaa, Carter, Skinner, Peltonen.

Sami Toiviainen
Oma hyökkääminen oli kolmannessa finaalissa ajoittain pelkkää pallon pompottelua. Siihen katsottu nyt muutamia juttuja, että saamme pelin avattua nopeammin ja sitä kautta aiheutettua Karhubasketin puolustukselle enemmän haastetta. Kokoonpano: Niemi, Blomgren, Koivisto, Nenonen, Ahonen, Fobbs, Kärkkäinen, Lovett Jr, Laine, Wood, Griffin.

 
Viestejä
1 342
En ole ehtinyt muiden kiireiden takia katsoa näitä finaaleita, mutta Karhu on sen verran ylivoimainen että tämä 20min riitti vakuuttamaan minut siitä että he ovat Suomen paras joukkue.
 
Viestejä
1 342
Ulkomaita nähneen ja kokeneen Roope Ahosen suurin vahvuus Korisliigassa on virheiden kalastelu. Kaikkea sitä näkee.
 
Viestejä
2 276
Olipa Vilppaan ja koko finaalisarjan kannalta kriittinen 2½ minuuttia loppuun. 21 pisteen erosta kahdeksaan. Tuollainen ylikävely niin Pantteri olisi jakamista vaille valmis. Vaikka Karhu tämän veisi (kuten todennäköisesti tapahtuu), voi Vilppaalla yhä olla tuntuma, että se vierasvoittokin on mahdollinen (olettaen että toisesta puoliajasta ei tule sitä ensimmäisen 17½ min kaltaista ylikävelyä).

Empä oo väittänyt etten luota..

Suosikin viitan heitin Vilppaalle..

Ei se tarkoita etten Karhuun luottaisi.
Juuri sitä se tarkoittaa, jos koko kauden aivan ylivoimainen joukkue ja läpi kauden massiivinen mestarisuosikki on finaaleissa 2-1-johdossa ja sitten yritetään tehdä selvästä altavastaajasta muka suosikkia.
 
Viestejä
2 089
Kiva että Salo pääsi mukaan, olis tylsää seurata muiden kuin kauhajokisten.

Kaikkien aikojen joukkueet ovat vielä muualta.

Kersantti Lehto ja Mäkä ovat paras kommentaattorikaksikko ever, laji kuin laji.

Eipä ihme että Lehto oli Pyrsän kipparina ja Mäkä voitti Lahdessa&Katajassa.
 
Viestejä
3 505
Vaikka Salo on pelannut erinomaisesti 2 viimeisintä peliä, itselläni on kuitenkin sellainen kutina että varsinkin Karhulla on reilusti parantamisen mahdollisuuksi. Karhu heitti runkosarjassa yli 35% tarkkuudella kaaren takaa, nyt tarkuus on pudonnut 25% luokkaan. Vilpaalla vastaavaa pudotusta ei ole tullut.
Ehkä tuo Karhun pudotus johtuu Vilppaan hyvästä pakista, mutta jos Karhu palaa runkosarjan heittotarkkuuteensa, sen pelin tehokkuus paranee huomattavasti.
Karhulla on paljon kapasiteettia parantaa.

Jos Karhu heittää näin hyvin kaukaa, Vilpas ei pysty kolmeen peräkkäiseen voittoon.
Olipa hien peli, mutta mitä ihmettä Wood ajatteli 5 virheessään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös