Koripallo.com

Finaali 2023: Karhubasket - Seagulls

Viestejä
1 502
Onnittelut Seagulsseille! Selkeästi parempi ja laajempi joukkue näissä finaaleissa.
Ja Isot Onnittelut erityisesti Timi Heinoselle ja Antti Kanervolle. Molemmilla oli myös merkittävä rooli finaalipeleissä.

Ei kait sitten muuta kuin ensi kautta kohti. Mielenkiinnolla odotan Karhubasketin taustaryhmän ja Koskimiehen reaktiota tähän selkäsaunaan :)
 
Viestejä
3 113
timi.jpg

Siinä on vuoden urheilukuva
 
Viestejä
1 336
Onnea Seagullsille! Suomen kiistatta parhaat joukkueet pelasivat finaaleissa vastakkain ja tällä kertaa loistava Seagulls oli parempi. Oli suuri etuoikeus nähdä nämä kaksi joukkuetta kuuden ottelun ajan. Kiitos myös Karhulle, niin pelaajille, faneille kuin taustoillekin.
 
Viestejä
173
Turha provo
Onnittelut Seagulsseille, ehdottomasti parempi joukkue finaaleissa, mutta yhden asian KarhuBasket vie, suomen parhaat fanit forever.:)
Teuvan marttojen innostus loppuu kun sitä varmaa jo etukäteen hehkutettua mestaruutta ei tullutkaan, Ei ne fanit ikuisesti satoja kilometrejä jaksa pamppasta pitkin divari-Marttisia ihmettelmään...
 
Viestejä
1 148
Nyt saat varmaan bänniä, kun pahoitat toisen ( lue ylläpidon ) mielen.
Nyt pakko vastata että otetaan sitten se vastaan…toisaalta ihmettelen kuinka ylläpito vain pahoittelee läpi kauden kuinka Juhta provosoi ja pilkkaa kaikkia kanssa kirjoittajia.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 506
@öpö varoitettiin kuukauden sisään ihan samasta ja nyt tuloksena viikon huili.

Jos jokin kirjoittaja kovasti hiertää, on kaikkien kohdalla käytössä Älä huomioi -toiminto.

Ja jos kovasti antaa, välillä pitää myös vähän pystyä ottamaan näissä sarjaketjuissa. Jos olisimme bännineet kaikki pelkästään jonkun seuran kannattajien iästä kirjoittamisesta, ei yhtenäkään viime kausista foorumin oranssista osiosta olisi varmaan edes puolet olleet paikalla mestaruusjuhliin asti, kun "mopopojittelu" on ollut jatkuvaa.

Ymmärrämme, että tässä vaiheessa kevättä nämä ottelusarjat tunteita herättävät. Siimaa on silloin hieman enemmän kirjoittajille. Ja on niitä varoituksia ja kirjoituskieltojakin tänä kautenakin jaettu, mutta pelkästään sillä perusteella että joku kirjoittaja kovasti ärsyttää, emme ketään bänni.
 
Viestejä
1 625
Paras voittaa aina. Onnittelut Seagullsille.

Edo-rene-carroll, ehdottomasti liigan kovin kolmikko ja mestaruuden takuumiehet ja tähdet soi terveenä pysymisen ratkaisuhetkillä, siihen lisättynä sopiva viisikko ja Pantteri kainaloon.

Karhubasketin upea oranssinen kausi päättyi kuitenkin pienessä alamäessä, liika on liikaa tällä kertaa pelien ja varsinkin peliohjelman muodossa. Kevät tuli ja rosterin kaventuessa henkinen väsy iski. Kahden sarjan pelaamisesta tuli oppia riittävästi, ikä ja palautuminen tiukassa pelirytmissä kulkevat käsi kädessä.

Kuitenkin upea kausi takana, vaikka kirkkaimmat mitalit väisteli niin mahtavaa päästä oleen mukana oransisessa vyöryssä.
Jos historia toistaa itseään niin Pantteri palautetaan pesäänsä ennemmin tai myöhemmin.

Tuntuu taas olevan räiskettä ilmassa, ylläpidolle ilmainen vinkki. Jos ei pysy homma lapasessa niin tauolle joutuneiden nimimerkkien paluunehtona oman nimen julkaisu...näinhän facessakin kaikki kuittailee omalla nimellään, älyttömyyden jää ehkä historiaan paremmin.
 
Viestejä
770
Hyvät finaalit, oikeat joukkueet. Lajin kannalta ehkä parasta, että mestaruus tuli tällä kertaa Helsinkiin.
Finaaleissa Seagulls onnistui eliminoimaan Karhun vahvuudet. Seagulls vaikutti kauden vanhetessa, voittojen saattelemana hioituvan yhtenäiseksi joukkueeksi, missä ketään ei jätetty yksin, eikä menneitä jääty murehtimaan. Ehkä vähän samoilla eväillä, joilla Karhu teki menestyksekästä uraa euro-peleissä ja Korisliigan runkosarjassa.
Karhujen valmennukselle vielä kehut rohkeasta (nuorten) peluuttamisesta ja pelillisesti onnistuneista euro-peleistä.

Mielenkiintoista nähdä miten joukkueet uusiutuvat taas ensikaudeksi, monet finaalijoukkueiden pelaajat ovat ilman jatkosopimusta tai sitten niitä ei ole vielä julkaistu. Aika näyttää kuka pelaa missäkin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
557
Juhta on yhtä pihalla finaaleista kuin Vilpas

toisaalta ihmettelen kuinka ylläpito vain pahoittelee läpi kauden kuinka Juhta provosoi ja pilkkaa kaikkia kanssa kirjoittajia.
Sillälailla... Sitä parempaa/hyväksyttävämpää pilkkaamista. Kyllä se kuules Jeremias on niin, että sitä nimittelyä ja pilkkaamista on tullut ainoastaan sieltä suunnasta. Yleisesti varmaan johtuu siitä, että kun ei hyväksytä muiden mielipiteitä jos ne eivät olekaan pelkkää oranssia juhlaa.
 
Viestejä
484
Kiitos finaalijoukkueille teitte hienon ja mukaansa tempaavan sarjan. Mukava oli myös nähdä kuinka kb pelaajaa , valmentajia oli yhtaikaa kentällä.
 
Viestejä
2 501
Olipahan Seagulls sitte lopussa vähän turhankin selkeä mestari. Onnea sinne. Kyllä hienosti puolusti Seagulls Karhun vahvuudet pois ja siihen ei löytynyt nyt aseita Karhun valmennukselta.
 
Viestejä
232
Onneksi olkoon Seagullsille!
Katsojan kannalta ehkä harmittavankin ylivoimainen mestari, ei ollut kuin yksi tiukka peli. Siksi ei nouse ns. suureksi ottelusarjaksi. Ei tietysti Seagullsin vika.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös