Koripallo.com

Flag Football (Lippupallo)

Viestejä
1
Flag Football on nopeatempoinen soikealla pallolla pelattava peli. Joku voisi sanoa että jenkkifudista ilman kontaktia, mutta ei ihan kuitenkaan. Pelissä juostaan kuvioita eteenpäin ja poimitaan peliväline pelinrakentajan syötöstä jonka jälkeen yritetään vielä edetä pelivälineen kanssa lähemmäs maalialuetta. Pelissä ei syötellä palloa toisille pelaajille (paitsi siis pelinrakentaja kerran eteenpäin). Harrastajia on Suomessa noin 200.

Flagissä on 5 pelaajaa kerrallaan kentällä, joukkueen koko 15 pelaajaa. Suomen mestaruuksista pelataan kesällä (SM-sarja) ja talvella (Halli-SM). Joukkueita enemmän naisissa. Lajissa pelataan myös Euroopan- ja Maailman mestaruuksista, seuraavaksi EM-kilpailut elo-syyskuun vaihteessa 2019 Israelissa. Israelin EM-kisoihin matkaavan joukkueen leiritys alkaa tammikuussa 2019 Pajulahdessa kaksipäiväisellä leirillä.

Kirjoitan tänne tarjotakseni koripallon pelaajille (aktiiville ja jo aktiiviuran lopettaneille) uusia haasteita pallo- ja joukkuepeleissä. Koripallon pelaajat ovat sopeutuneet lajiin hyvin pallon käsittelytaitojen takia. Jos olet, tai tiedät pelaajan, jota vaihto toiseen lajiin tai toisen lajin ottamiseksi koripallon rinnalle kiinnostaa, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Kerron mahdollisuuksista osallistua tammikuun katsastusleirille ja/tai lähimmän seurajoukkueen missä pääset kokeilemaan lajia tai miten laitat oman Flagi joukkueen kasaan.

Terveisin,

Mika Lindholm
mika.lindholm@sajl.fi
0400 924316
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös