Koripallo.com

FoKoPo-Vilpas 28.12.2009 klo 18.30 Feeniks

Kumpi divariin ensi kaudeksi?

 • FoKoPo

  Ääniä: 12 32,4%
 • Vilpas

  Ääniä: 8 21,6%
 • Molemmat

  Ääniä: 9 24,3%
 • Ei kumpikaan

  Ääniä: 2 5,4%
 • Kauhajoki?

  Ääniä: 6 16,2%

 • Äänestäjiä
  37
Viestejä
1 797
Vs: FoKoPo-Vilpas 28.12.2009 klo 18.30 Feeniks

Koris... sanoi:
Barnett pelasi pointtina. Ihan hyvin toi palloa ylös. Paha sanoa vielä Barnettista mitään yhden pelin jälkeen ja kun vastassa oli Vilpas. Lopussa teki parit kovat korit, mutta välillä tuli ihan käsittämättömiä heittovalintoja, mutta ehkä sen voi laittaa ekan pelin piikkiin, jos jännitti. Virheitä tuli paljon, mutta eipä tuomarit tätäkään peliä ratkaisseet. Samanlainen peli kuin Vilpasta vastaan vieraissa, oletan. FoKoPo johtaa kauan ja sitten Vilpas tulee kiinni ja menee ohi. Tänään ei onneksi mennyt ohi. Vinson voisi treenata vapareita ja lopettaa kolmosten viskomisen. Ja Vilppaan Dora vaihtoon. Kaarella viihty aika lailla, mutta ei osunut. Nosti korin altakin suoraan rautaan vaikkei kukaan edes häirinnyt. Nissisellä taisi tällä kertaa aueta silmäkulma. Kun Kaaresvirralla ei kolmonen uppoa, niin eipä hänelle ole oikein mitään käyttöä kentällä. Perhana, kun Karhu voitti tänään...

Yllättävän vähän menetyksiä FoKoPolla, kerrankin näin. Yleisömääräkin oli hyvä, lähes 750 katsojaa. Kierroksella muutenkin oli hyvin yleisöä paikalla.

Barnett on tuossa tapauksessa Fokopolle todellinen kultakimpale. Pystyy puolustamaan maalatulla alueella isoja vastaan ja pelaamaan pointtina.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös