Koripallo.com

Harjoitusmaaottelut Latviaa ja Liettuaa vastaan

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 453
31.08.2018 19:00 Suomi - Latvia
05.09.2018 18:30 Suomi - Liettua
07.09.2018 Latvia - Suomi

Keskustelu Susijengin harjoitusotteluista tähän ketjuun.
 
Viestejä
2 184
Itse pelin ohella täytyy todeta, että yllättävän hyvin yleisö oli löytänyt heti Espooseen. 3200 katsojaa ei ole ollenkaan hassumpi määrä, kun ottaa huomioon kaikki seikat: pelkkä harjoituspeli, junnujoukkue, uusi kotihalli. Eivätkä ne lippujen hinnatkaan halpoja olleet.

Ilmeisesti ennen peliä oli vaan lipunmyynnissä ja katsojien sisään saamisessa isojakin ongelmia. Toivottavasti tuolta osin hommat on fiksattuna jo Liettua-peliin.

 
Viestejä
1 327
Ketäs meillä muuten huomenna oikein pelaa? Ainakin haastattelun perusteella Nuutinen olisi pelaavassa kokoonpanossa ja todennäköisesti Alex Murphykin. Keiden tilalle heidät joukkueeseen otetaan onkin sitten ihan eri asia.

Tavallaan nautin kokoonpanojen yllätyksellisyydestä mutta eikai meitä näin kauaa tarvitsisi pitää jännityksessä? Peli on kuitenkin vuorokauden kuluttua.
 
Viestejä
2 290
Aikamoisen junnujoukkueen Liettua sitten viimein sai jalkeille. Mielenkiintoista, jos junnukoriksesta tykkää, sais vaan Suomestakin olla junnumaajoukkue vastassa.
 
Viestejä
953
Liettua Susijengin vieraaksi tulevaisuuden joukkueella

Vanhin Liettuan pelaaja syntynyt ’96, neljä vuosina 2001-02. Sanoisin, että Suomella on jopa pienet paineet näyttää kuinka peliä viedään. Mielestäni pelkkä voittokaan ei oikein riitä junnujoukkueesta. Pisteitä pitäisi latoa oikein urakalla tauluun.

Huomiona myös, että vain kaksi Liettuan pelaajista ei pelaa Lietuvos Rytasin riveissä.
 
Viestejä
916
Huomiona myös, että vain kaksi Liettuan pelaajista ei pelaa Lietuvos Rytasin riveissä.

Niin kuin uutisessa sanotaan, joukkue rakentuu Lietuvos Rytasin viime vuoden nuorten Euroliigan joukkueen 10 pelaajaan. Että melkoinen maajoukkue miesten maaotteluun. Veikkaisin, että vaikka mitä puhutaan, niin pikkusen ottaa päähän Suomen valmennusjoukkoja...
 
Viestejä
2 415
Ennen Tsekki ja Islanti -pelejä olin todella pettynyt harjoitusotteluiden vastustajien tasoon. Taisi olla silloin Viron kakkosmiehistöä vastaan pari harjoitusottelua/ -höntsäilyä. Mielestäni Tsekki -pelissä näkyi jonkun verran "tosipelien puute", kun ei oltu pelattu käytännössä yhtään tosipeliä ennen elintärkeää harjoituspeliä.

Nyt syksyllä näytti etukäteen hyvältä, kun ennen tärkeitä karsintapelejä oli harjoituspeleissä vastassa Latvia ja Liettua. Mutta eikös mitä, näistä "valmistavista otteluista" on näköjään tulossa jopa vielä pahempi floppi kuin keväällä/kesällä.. Mitä järkeä tällaisia pelejä on oikeastaan edes pelata? Eihän nämä pelit palvele parhaan miehistön valmistautumista tärkeisiin karsintapeleihin mitenkään. Nyt näyttää tulevan taas tilanne, että meidän paras miehistö pelaa ekan pelin yhdessä kun viikon päästä kohdataan elintärkeässä pelissä Bosnia kotona.

Latviakin pelaa perjantaina varmaan sillä samalla höntsä -miehistöllä kuin viime viikon pelissä.

Ylekin on varmaan tosi tyytyväinen, kun tänään on primetime aikaan TV2:lla suora lähetys Liettua-pelistä.
 

XOX

Viestejä
402
Ehkä Yle on tyytyväinen, jos Suomi voittaa. Ainakin siihen on paremmat mahdollisuudet tätä Liettuan miehistöä vastaan kuin A-ryhmää vastaan olisi.
 
Viestejä
2 333
"Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat".

Olisihan nää harkkamatsit tärkeitä myös Liettuan ja Latviankin ykkösmiehistölle siinä missä Suomellekin. Että ei ne kiusallaan tai välinpitämättömyyttään pelaa nuorisojengeillä. Seurojen valta pelaajiin vaan tulee tässä näkyväksi.

Varmaan on liitoissa luultu, että kun ollaan kesän päälle pelaamassa, seurat päästäis pelaajiaan löysemmin mj.-tehtäviin. Mikä on sitten osoittautunut virheelliseksi luuloksi.

Latviakin pelaa perjantaina varmaan sillä samalla höntsä -miehistöllä kuin viime viikon pelissä.
Eiköhän Latvia heitä kaikki kasaan saatavat ykkösjengin pelaajat Suomea vastaan perjantaina? Kyllä on ihan niiden oman edun mukaista päästä treenaamaan niin "oikeella miehistöllä" kuin mahdollista. Samalla tietty tulee mieleen sekin kysymys, että pääseeköhän esim. Koponen & Salin -kaksikko perjantaiksi kentälle?
 

XOX

Viestejä
402
Ehkä tämä harjoitusvastustaja on ihan sopivan tasoinen. Kyllä Suomi saa ihan tosissaan vääntää näitäkin vastaan. Jantusella on puoliajalla joukkueen paras +/- -saldo.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös