Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
2 918
Jos jokainen 5 597 jäsentä tekisi tänne oman ketjun, jossa puhuu lähinnä muusta kuin koripallosta, niin miltäköhän tämä foorumi näyttäisi? Ihan vaan näin, you know, koripallo -keskustelupalstan käyttäjänä kyselen.
Hyvältä
 
Viestejä
249
Valitettavasti en saa yhteyttä ”Jytky” kirjeenvaihtajaamme LeBronJNZ.
Hän on luvannut meille ”Jytkyn” ja olemme erittäin turhautuneita loputtomiin lupauksiin.
 
Viestejä
2 918
Jytkytetään Lauantaita, nimittäin iltapäivällä tulee Jytkyjen Jytky! .. Veke taas haastanut Suomen parhaat keiloissa, oluen voimalla.. Elä kompuroi johtoihin tännään... Peliä voi baarista katella.. JOE hereillä jo.. Jalosteella käynä...?
 
Viestejä
2 918
Se on tännään hieno päivä, nimittäin ensin potkupallo peli, siitä suoraan Jytkyttämään uuteen Motonet Areenaan pehmustetulle penkeille, uusittuun ottelutapahtumaan, maistelemaan baarin tuotteita ja kahtomaan maailmanluokan koripalloa. Ja illalla on luvassa saunan kunnon löylyillä, ja Maailman parhaat makkaraperunat, höystettynä sinapilla,ketsupilla, kurkkusalaatilla ja sipulirouheella. Ja pakkohan se on tölkkiä sihautella auki ja ginistä nauttia myös. Ennen potkupallopeliä joutuu jo lämmikettä ottammaan, kun semmoseen syys- tuuloseen joutuu kahtommaan ulos, ettei vuan kylymä tule.. minttukaakaota aattelin maistella, namikutikuti, hörpsis ;)

Ja jytkyä pukkaa, joten ei muuta kun lohta loimuttammaan (JOE) ja olut auki! ;) Onko muuten AN kotosalla kaik hyvin, onko se kauniimpi osapuoli ollu hellä? vai kovakouranen...? tähän meitin naapuriin muutti uusia (ilmeisesti opiskelijoita), oikein kauniita ovat..
 
Viestejä
5 339
Täällä ei jytkyä ole . Vaan punaviini ja uintia . No sieniä sieniä . Maailma on ihana . No toivottavasti Putin kuolee .
 
Viestejä
2 918
Täällä ei jytkyä ole . Vaan punaviini ja uintia . No sieniä sieniä . Maailma on ihana . No toivottavasti Putin kuolee .
Oo varovainen, uinti ja viini.. Tosin kuviokelluntaa jos niin siiten...maailma on ihana, makkaraperunat on ihanat,sauna on ihana, gini on ihanaa, ja jytkyt on ihania
 
Viestejä
19 549
Elämässämme ei ole juurikaan muuta odotettavaa kuin kuolema. Se menee melko varmasti elinajanodotusten mukaisesti ja siis kalenterin mukaan. Toki voi odottaa Bussia, lippuja johonkin matsiin tai vaikkapa jotain Tollo-Arttu Viskaria tai vastaavaa kolmen soinnun laulajaa esiintymään happilaitteen vierelle, mutta tärkeintä on kuitenkin odottaa sitä viimeistä henkäystä ja aina parempi, jos vielä ehtii sanomaan kaikille kädestäpitäjille, että tein testamentin, jossa edunsaajana on vaikkapa Pikku Kakkosen TV-ohjelma.....
 
Viestejä
2 918
Perjantai on tänään, ja on ollu melekone viikko. Jollain ihmeellä on tuas selvitty, ja taas on vloppu, jollo voipi levätä, lämmittee saunaa, kahtoo potkupalloo, syyvä epäterveellistä evästä, ja juua giniä ja lonkeron. Toki käyn lenkillä ja katon 3pinnan heittopeliä iltasella myös.. Huomenna siis. Tännään naamariin sipulia, kalkkunaa, ja perunaa. Ja juomaksi ed mainitut ja maito, 1l. Eli huomenna aamulla lentää joku, oikein kunnon jytkyllä.. Mutta välillä pitää nauttia :cool: Ja mie en oota mittään. Miten JOE, jalosteella käynä? Puksuti! Ja Al... Jytkyttääkö?
 
Viestejä
1 599
Huomasin eilen loistavasti menneen keilailun jälkeen, että gini oli lopussa. Tonic-vettä oli 2 pulloa. Kokeilen nyt ginitöntä viikonloppua. Mahakin on hiukan löysällä. No ei ainakaan ummetus iske.

Alle 3 kk enää töitä ja viralliselle eläkkeelle hiukan enemmän. Olen jo alkanut opettemaan eläkeläisen elämää eli kuluja on puolitettu. Ennen ostin 10 lottoriviä ja nyt vain 5. Sama lopputulos eli ei mitään ole tullut. En siten anna oikeita rivejä.

Pitkästä aikaa tänään pyöräilyä. Naisten keilakisoja katsomaan. Mukavaa nähtävää. Sieltähän saisi myös giniä.
 
Viestejä
19 549
Kivahan se on Gini-päissään polokee takasin. Samalla tavalla kuin nykynuoriso ilmeisesti ihan selevinkin päin. Eli ei katota, tulleeko autoja, vaan mennään aina katujen yli kuin laput silmien sivuilla......

Juu eilen kävin Jalosteella, kuten aina viikonloppuisin. Rimssuluita ostin, nakkeja, kannaa, jauhelihhaa, maksan paloja ja olihan siinä jottain muutakkiin... Illalla tein uunissa rimssut, pari lohifilettä myös ( kun kävin Marketin kalatiskilla onkimassa...). Jauhelihasta tein piffejä hamppareihin ja maksat paistoin. Muutama tuntihan siinä vierähti ja toki muutama munkkiolutkin.....

Niin ja kerkesin vielä yhtä kirveenvartta vuoleskella takapihalla ja kuunnella siellä samalla mussiikkia naapurin kiusalla....

Ja kuten tarkkaavainen lukija varmasti huomasikin, niin en rillannu.....:)
 
Viestejä
2 918
Lauantaita pukkaa, ja hieno päivä on. Ensin kahtommaan potkupalloapeliä, ja toivommaan jotta jippo nousee ykköseen, sitten poijjat paukuttaa palloa korriin, joten iltasella ei muuta kun ruutu auki (ja ginipullo ja lonkero), sitten perinteiseen tappaan sauna iltasella, ja ennen sitä iltalenkki. Ruuaks ajattelin käristää sipulia pannullisen, siihen kylkeen artesaani-kalkkunaa ja perinteistä, italialaista makaroonia ja espanjalaista serrano- kinkkua ;)

Vekeltä on kysästävä kyllä, että lieköhä ne Masters- Naisten keilakisat, vai millaset lie.. Giniä kannattaa ehottomasti juua, se pidentää ikkää. Aina pitäs olla varastossa pari pullollista ainahi.. Ja veken kannattaa nyt muistoo, että kun eläkkeellä on jytkyttämässä, niin ehottomasti gini, vodka, lonkero, olut ja konjakki, on semmosia joista ei luonnollisesti tingitä.. Niitä pittää aina olla, siinä ku voipi käyä niihi, jotta akka nalkuttaa koko ajan... ;)

Ja JOE ei rillanna, mutta tännään voipi korjata sennii, ellei muuta, niin laittoo jalosteelta ostetut makkarat kiukaalle paistummaan.. Ja ottoo olutta ootellessa ;)

Ei muuta kun jytkytellään ja puksutellaan ;)
 
Viestejä
2 918
Lauantaita männään taas, mikäs on ollessa ja halloweeniä vietellessä.. tai no kuka viettää, minä en.. pittää lähteä koripallopelliin tästä, ja sitten ehtii vielä 3 erään kiekkopelliin.. sitten sauna tulille illalla, tulloo puhtaat löylyt, kun eilen jynssäsin pestä koko saunan, ja tuoksuuhi hyvältä.. Kellojahi siirretään ens yönä, onneks taaksepäin.. suapi juua muutaman lonkeron ginin lisäks, kun on tunti enempi aikoo.. nukkuu siis.. sais tuo kellojen siirtely loppuu, männöö rytmi sekasin aina ainahi viikoks..

Ei muuta kun jytkytellään, pojat, ja tyttöset! ;) Mitenkä keilakisat etenöö vekellä? ..lottopäivähi muute tännään on.. ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös