Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
1 595
Olipa mukava käydä Ilosaarirockissa ulkopuolella. Ei ole varaa enää maksaa lippuja. Ei nyt muutenkaan rouva olisi antanut mennä. Oli kyllä mukava kuulla töissä nuorien kesälomasijaisten mietintää, miten salakuljettaa viinaa alueelle.

En kehdannut sanoa, että naisilla on rintaliivit juuri sitä vasten luotu. . Ja tuskinpa kukaan haarojenväiäkään tarkasti tutkii. Eipä kukaan minuakaan ole haaroista puristellut. Hyvin on kossupullo sinne mahtunut.
 
Viestejä
2 856
Kyllä on mukavaa, kun omalla parvekkeelle kuuluu ensiluokkainen rokkailu, ja ikkunasta näkköö semmosen ihmismassan, jotta ihan välillä hirvittää. Ei oo tarvinna lähtee rokkiin ees ulkopuolelle, muuta kun avata parvekkeen ovi, niin heti on ulkopuolella.

On tullut naapureille, varsinkin noille kauniille naikkosille, vieraita rokin ajaksi majottummaan, on muuta niin kauniita nehin, jotta vois katella enemmännii. Turkua puhuvat, ilmeisesti sieltä päin, en meinanna ymmärtee mittään juuri, mutta selvää sain kuitennii.. ku tulivat vastaan rappukäytävässä. On tässä rokissa hyviä puolia paljonnii. Kerrosta ylempänä taisivat viime yön pikkutunneille asti harrastaa sitä kaikkein kauneinta, ainahi äänistä päätellen, liekö rokin jatkot ollunna mänössä.

Mutta eipä siinä mittään. Lauantaita jytkyttää, ja kyllähän se korkattava (ihan rokin kunniaksi) ginitölkki oli korkattava. Ruokaakaan en tännään kehanna laittoo, pittää valmista käyä.

Ja liekö JOE rokissa myös, samoin kuten ite Attial Nätekki.. Pittää vielä kysästä, jotta onko vaimokkeet ollunna hyvällä tuulella? Kun ei itellä oo.. vakituista, naista, vaan ku ne aina vaihtuu.. Jytkytellään!
 
Viestejä
1 595
Hieno viikonloppu tulossa. Tänään pesistä, huomenna synttäreille ja sieltä raveihin. Sunnuntaina pesistä. Ja maanantaina alkaa LOMA.

Juuri tulin töistä eli nyt olut ja gintoniccia ennen peliä. Kyllä elämä on ihanaa.
 
Viestejä
2 856
Nonnii nonnnii, sehän on vekellä jytkyttelyä luvassa koko viikonloppu ja seuraava kk ;) Muista giniä ottaa ehottomasti, koska miekin korkkaan tässä kohtapuoliin. Hieno viikonloppu tulossa, tännään tosiaan pesistä, sitten raveja ja Kaikenlaisia Voittoja, sitten taas pesistä su.. Mikäs on puksutellessa, kun vielä hellettähin on tännään.

palaan asioihin huomenissa.. ;)

Veke muista sitten ottoo piilopullo giniä pelliin, ettet sinne kakkospesälle ihan kuivaha..
 
Viestejä
2 856
Jytkytellään viikonloppu! Pesistä tarjolla tänään, huomenna, ma ja ti ;) tarjolla myös bar kakkospesää. Tarjolla on myös siivousta, joka ei oikein innosta. Vaan pakko on. Onneks on myös giniä ja saunaa. Ja muutakin. Mites muut, naikkoset, miekkoset..:cool:
 
Viestejä
2 856
kylymä on kun missä, mittarissa 11, ja vettä tulloo. pipo päähän ja pihalle. ja lämmikettä pullosta, ja illalla saunaan ja pitsa! ;) ja puksuttelulla etiäpäin.
 
Viestejä
2 856
Se on elokuu poijat ja tyttöset.. loppuviikolla ois kalevan kisat, ehottomasti pittää kahtommaa lähteä.. Melekein näkis parvekkeelta, vuan kun on parveke just toisseen suuntaan.. ja ei tuota kehtoo kiikareillakkaa kahtoo.. Tännään törmäsin uuteen asukkaaseen, opiskelemmaan tulluna kuulema.. Oikein viehättävä naikkonen, urheilijahi vielä, oikein timmissä kunnossa.. Onnii mukava tutustua paremmin, liekö pitäs thaimaalaista paikallista tarjota ginin kanssa.. ;) Puksuti!
 
Viestejä
19 540
Itsekin taas pitkästä aikaa aion osallistua Kalevan Kisoihin. Nimittäin kuulantyöntöön. Siinä varmasti mennee rikki Toolperin Reiskan entinen ennätys 21.67 heleposti. Kottikärryillä meinasin työntää. Amerikan pojatkin kuulemma vapisevat....Luusisin, että annan niille uutta haastetta ja työnnän ainakin kolokytä metrii.....Tottahan pientä rautapalloo jaksaa sen verran kärryissä työntää.
 
Viestejä
2 856
Eikun jytkyttävvee perjantaita! eiköhän lähetä kahtommaan kalevan kisoja ja kauniita naisia, ja hyviä suorituksia.. Urheilun juhlaa taas tämähi viikoloppu. Ja jos JOE on kohta jo kuularingissä finaalissa, niin parempi on onnistua, löin nimittäin vetoa jotta vähintään 2,5m männöö pyörähystekniikalla.. ;)

Eikun giniä muutama, niin ei kuivaha helteeseen.. Jytkytellään!
 
Viestejä
1 595
Täällä ei kovin hyvin mene. Korona piru tarttui mukaan kuninkuusraveista. No ei tämä tavallista flunssaa pahempi ole ollut. Ainut haitta, kun ei olutta tee yhtään mieli. Haju ja makuaisti kunnossa.

No vielä pari päivää karanteenissa. Ainut hyvä puoli, että sai 4 lomapäivaa siirrettyä tulevaan aikaan.
 
Viestejä
2 856
Vai koronan veke sai, no se ei auta kun jytkytellä kun ei muuta voi tehä. Ja juua toki corona olutta, ja sitten sitä viskiä, mitä se nyt olikaan...? ;) Lottonumerot voisit aikas kuluks heittee pitkästä aikoo.

Ite aattelin tässä nautiskella viikonlopusta, kalevan kisoista, jalkapallosta, ginistä, suurmarkkinoista ja kaikesta mahollisesta. Saunankin lämmitän illasta, vaikka hellettä on, mutta saunassa on aina kuumempi.. Piti muuten maistella kalevan kisojen pubialueella paikallista, uutta pienpanimo- sidukkaa, jottain mustaherukkaa ja mitä lie ollunna, oli muuten hyvvee! rosenttia tais olla jottain 6 tuntummaan.. Ja hintahi oli kyllä semmonen, jotta oli syytähi olla hyvvee ;)

JOE oli kuulaa työntämässä ilmeisesti, vuan en ite kerinnä tulosta kuulla, paljon lie mötikkä lentänä? Puksutellaan! Onko tiällä naikkoisia kuulolla, jos on, niin pittää ihan kysästä, jotta mitä työ kauniimman sukupuolen edustajat, niin näin helteillä teettä, miten viilennyttä...? tai kuumennutta.. Puksuti!
 
Viestejä
2 856
Mitäs poijjille ja tyttösille kuuluu tällä viikolla? jomakin jyssäytti voiton, ja meikä jyssäytti tulosvedolla 5-2 reippaat 500e 3euron tulosvedolla ;) Joten pittää giniä ottoo ja nauttia voiton kunniaks.

On kyllä ihan romuna roppa, tämä viikko män mökillä, jumakauta, hiomista ja maalaamista, 4pv, ja nyt kolotttaa joka paikkaan, hyvä kun piä kiäntyy.. Mikä avuksi`? Puksutellaan!

ps. tuli kyllä hieno lopputulos maalauksen osalta, vaikka ite sanonnii.. on kivvoo, vaan on se työleiri.. JOE vois tarjota loimutettua lohta urakan kunniaks..
 
Viestejä
2 856
Ja tännään paukutellaan Joman välierää, ja jahka se on kakkospesällä käytävä myös ;) Just sopiva keli, ei liian kuuma, ja pilvinen, niin ei sulakkaan.. Onko JOE käyny jalosteelta hakemassa herkkuja? Ite kävin leipomolta pitsan eilen, oli muuten hyvä ;)

vekekin parantuna koronasta jo, onko keilakisat jo alkana? JOEN yössä oli kuulema ollu jonkilaiset keilakisat mänössä, mutta sisältöä ei tarkkaan tiiä... Puksuti! ;)
 
Viestejä
2 856
Eilen perjantai, tännää lauantai. Joten sauna tulille, ja ennen sitä on (melkein pakko) nauttia pimenevästä kesäillasta ja nyt vielä lämpimästä kelistä ennen ens viikon syksyisiä säitä ;) Täytyy siis suunnata rantabulevardille tankkien tyhjennykseen ja nautiskella elämästä, käyä santrassa pyörähtämässä ja tullessa ottaa torin rilliltä vielä jotain suussa sulavaa ;) Joten,se ääni, "Tsiiish", syvä kulaus, ja "aaah", tullee tutuksi ;) Ja sitten on toki iskettävä sissään rivit ja lotto, niin jotta rusahtaa!
 
Viestejä
1 595
Mullakin päivät sekaisin samallla tavalla kuin atlantinverkolla. Loma loppuu 5 pitkän viikon jälkeen. Loppuhuipennuksena Tampereella jossa tietysti susijengiä ja eilen Jukka Puotilaa. On se huikea mies. Standupin uranuurtaja. Ja naimisissa melkein 40 vuotta. Eipä täällä ole yhtään noin pitkään uskollista miestä tai naista. Joekin taitaa jäädä toiseksi.

Jukalla ja Joella on kyllä jotain yhteistä eli vaimo on aina silloin tällöin mukana jutuissa. Nyt huominen lepäillään. Otetaan nyt emäntä mukaan tähän juttuun. Eli on tänään sukujuhlissa, joten vapaa poikamiesilta. Tosin olo kuin ruttusella nakilla. Ei sitä enää jaksa kolmea päivää peräkkäin painaa.
 
Viestejä
242
Mitä yhteistä on minulla ja PM:llä?
No molemmat saimme raivarit samalla viikolla ja vielä perättäisinä päivinä.
Syy numeroissa. PM:llä 0,7 ja minulla 89-87.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös