Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
19 549
Kyllä kannattaa laittaa visakoivusta uusi kahva keittiöveitseen....Varmaan uudet niitit. Niin ja pistää palojen väliin kakskomponenttiliiman. Ensin reilun kokoset palat, joita sitten lopuksi työstää sopivan kokoiseksi. Raspi, viila ja hiomapaperi, jos ei ole nauhahiomakonetta. Puukolla on aika huono visaa työstää.....Itse teen semmoisessa työjärjestyksessä, että ensin liimaan toisen puolen palan ja poraan toiselta puolen reiät valmiiksi. Sitten toisen puolen palan liimaus ja taas toiselta puolen valmiista reiistä loppuporaus. Niitit vasta viimeiseksi paikoilleen ja kevyt niittaus. Viimeiseksi sopivaksi työstö ja pintaan esim. jokin pellavaöljy tai muu vastaava.
 
  • Tykkää
Reaktiot: 42
Viestejä
2 918
Se on veke ja muut kamut tännää kuulkaa pelipäivä, pesäpalloa, ja eikun kakkospesälle! vaan tännään ei kyllä kuuma oo.. joten.. minttukaakao, terästettynä, ja piilopullo paikallista ;) Puksuti!
 
Viestejä
19 549
Se on kuulkaa tänään ollu siivouspäivä......Vielä kun ilikeis käyvvä varas.....eikun luvalla hakemassa kunnan metästä oven pieleen juhannuskoivut......
 
Viestejä
2 918
Jaajaa, jotta siivouspäivä, keskellä viikkoa...? No, jussihan on tulossa.. Siis keskikesän juhla, joten tottakai koivunhalot voipi ovenpieliin laittoo ;) Itehän oon niska limassa raatana mökillä kolme päivää.. On se mukavoo.. Vuan on se työleiri.. Varsinnii ku koko kesän raataa, eilenni leikkasin nurtsia 4,5h, kun on hehtaaritontti.. ja nurtsi ku kasvaa kesällä.. Nyt aattelin pittee reilun viikon tauon.. Varsinnii ku helteet tulloo, niin ei kehtoo ihteessä pakahuttoo semmosessa kelissä.. Ei pitäs valittoo, mutta kyllä 30 astetta viikon kuurina on liikoo.. Pittää lähtee ite rillaantummaan rannalle.. Kahtoa kauniita maisemia.. käyä välillä pulahtamassa järvessä, jotta viilennöö, kun niin on kuumoo tiiossa.. ;)

Mitteepä jussina? Kyllä se on käytävä jokiasemalla kahtomassa pyrokokko... ja tietysti pittää rillata, ja giniä juua.. ja lonkeroa.. No niitä nyt männöö muutennii kyllä.. Pittää kahtoa myös, oisko suvannon santra auki, ja mitä siellä näkkyy.. ;) Kesä on hienoa aikaa, kun pienissä hepeneissä voipi kulkea, on ilo silmälle.. Ilman paitaahi voipi männä, ja kerätä katseita.. Kauniinpihi sukupuoli vois ilman paitaa männä.. Kuten naapurin kaunihit naikkoset totes kun vastaan tulivat, jotta ei oo tasapuolisuutta.. ;)

Veke kuulema järjestää keilakisat juhannuksena, tällä kertaa vähä erilaiset.. ;) Jytkytellään!
 
Viestejä
249
Juhannuksen (sauna) kunniaksi Iittalan perinteisestä 50cl tuopista gintonic.
En ole juhannusta viettänyt kolmeenkymmeneen vuoteen. On ollut muita menoja. Voisi luulla, että kaupunkiasujana pitäisi päästä maalle mutta mulle riittää kun pääsen virvokkeiden kera omalle terassille napit (Spotify) korvissa ja juhannusrauha on taattu.
Pari tuntia sitten kaupungissa yllätti liikenteen vilkkaus. Vielä muutama vuosi sitten oli aivan kuollutta. Ilmeisesti enään ei ole niin suurta tarvetta lähteä maille? Tai aiemmin kertomani 8l tankannut nainen. Jos heitä on useampi niin nippa nappa pääsee ensimmäisen ruispellon laitaan mutta Osuupankki näkyy vielä.
Ennen oli todella noloa jäädä kaupunkiin. Mäkin laitoin verhot kiinni.

Hyvää juhannusta!
 
Viestejä
2 918
Meikäpoikapa viettää kaupungissa juhannusta. Oon ajatellu niin, jotta kun mökillä on 3kk raatana hiki otalla, niin otan oikeuven lomailla juhannuksen, ja vietän sen kaupungissa. Sauna tulille, korkki auki, ja siitä lähtöö. Päivällä kävin kyllä rääkkäämässä ihteeni, ja juoksin pitkän lenkin, testasin, jotta paljon vettä menee, kun kunnon helteet tulillaan. 11km, ja vajaa litra mäni matkalla.

Nyt ajattelin iltasella käyä kahtomassa jokiasemalla, miltä pyrokokko näyttää. on siellä kuulemma esiintyjiäkin, liekö veke menossa mukana omalla ohjelmanumerolla.. ja kuulema on myös ruokakojuja, siellä varmaan JOE lohta loimuttaa pikku päissään ;).. Ja toki pittää jokilaiva Romeolla käyä kahtomassa, kun paikallisessa aviissa oli ihan mainos, jotta siellä on ysärijussi pilleet, ja dj mutka lupovaa, jotta lanteet heiluu.. Aattelin samassa vilkasta myös kaunista naistarjontaa sivusilmällä..

Ja eurojackpotti pittää iskeä sissään, jos vaikka kävis tuuri.. ;) Ei muuta kun Jytkyttämään!.. nii, ja verhoja ei kannata kiinni pittää..
 
Viestejä
2 918
Juhannusviikonloppu loppusuoralla.. Onkos Poijjaat ja tyttöset, virvokkeita männy? Se on näillä helteillä muistettava pittää huolta nesteytyksestä ;)
 
Viestejä
2 918
Tännään kyllä pakahtuu kakkospesälle ja katsomoon. Onneks on kylmää juomaa tarjolla. Maistuu. Oli pakko tulla testaamaan kun veke suositteli paahtumista. Vielä kun joku tarjois :cool: tai ainaki maksais
 
Viestejä
1 599
Luulin, että se olit sinä joka ostit kerralla 100 eurolla kaverilleen ja itselle juomista. Minullekin vielä yhden salmiakkikossun tarjosi-.

Muttta oli aika kuuma
 
Viestejä
2 918
Joo, mulla on niin paljos Mashia, että oisin voinu tarjota koko yleisölle satasella ;) Ei, vaan mie panostan laatuun, ja juon giniä. paikallista. ja lonkeroa, paikallista sekin.. Lieköhän herättäjäisillä juhlilla tarjolla virvokkeita..
 
Viestejä
249
Tänään uutisia lukiessani syntyi dilemma.
”Lehmä surmasi miehen” vs. ”Koira hyökkäsi lapsen päälle”
Ensimmäinen ajatukseni oli, että koira täytyy ehdottomasti lopettaa mutta lehmän hyökkäys ei herättänyt samanlaisia tunteita. ???!
Tai ”Mies kuoli oman ruohonleikkurinsa alle”.
Mitä jos kyseessä olisi ollut naapurin karannut leikkuri, niin olisiko leikkuri saanut tuomion käräjillä? Teränsä menettäneenä.

Helpotin hommiani helteillä. Yhdistin siimaleikkurini ja kalastuskaupasta ostamani pitkänsiiman.
Pyörähdys ja piha siistinä.
Samalla sai naapurin kissa pedikyyrin.
 
Viestejä
2 918
Helteista lauantaita. Liian kuuma on. On ollu tekemistä täynnä tämä viikko, se on kuulkee koko kämppä puunattu läpi lattiasta kattoon, vahattukin jopa. Nyt kiiltää. Sitten on matot pesty. Tai no, säästin ihteeni, ja pesetin ne rismassa, kaikki matot mitä löytyy. Suosittelen, ehottomasti. Ja puhasta tuli. Sitten on uuvenkarhee sauna, huhtikuussa valmistuna. Sen öljysin eilen, jumakauta mikä urakka sehin. Eppäilen, että lämpöhalvauksen sain, vaikka kylmää vissyä juopottelin varmaan 4l.

Nyt nautittaan viikonlopusta, potkupallopelistä, ja sitten rannalle. Uimaan vaan, mutta saatan toisella silmällä vilasta mitä näkkyy ;).. Niin no, kyllähän tällä viikolla on ehtinä rannallahi olla, mutta aikoo ei oo ollu. Paitsi nyt, seuraavat kolome päivee ;) Jo toki la. kunniaks pittää virvokkeita nauttia. Mitteepä muut! Ei muuta kun Jytkytellään! Veke, heitä lottonumerot.
 
Viestejä
19 549
Pitääköhän alkaa olla huolissaan? Siis muiden...Nimittäin tiistaina otin kolme olutta, keskiviikkona taas kolme, eilen kuusi ja tästä illasta en vielä osaa sanoa, montako menee.....:p Nimittäin kohta rillataan ja ilman olutta se homma ei yksinkertaisesti lähde käyntiin saatika onnistu......Tsup!

Ps. Jotkut jytkyttää ja puksuttaa, mutta minä vaan tsupsutan.....
 
Viestejä
249
Katselen ikkunasta melkein pilvetöntä ja seesteisen kaunista sinistä taivasta.
Ulkona odottaa pihakeinu, puutarhan tuoksu ja lämpö.
Valitettavasti langattomat nappikuulokkeeni ovat edelleen latauksessa.

Turussa Ruisrock. Jos joskus olette ihmetelleet, mitä yhtyeitä lapsenne kuuntelevat, niin älkää edes yrittäkö ymmärtävänne ymmärtää että ymmärtäisitte ymmärtää heidän musiikkimakuaan.

Joe, minä ainakin huolestuisin! Tiistaina ja keskiviikkona vain kolme mutta eilen kuusi.
Toi on käänteinen loivennus. Ota tänään kuusi ja huomenna kuusi. Loivenna sunnuntaina kolmella oluella ja kahdella napsulla.
 
Viestejä
2 918
Ei, nyt kannata JOE ollenkaan huolestua ;) Se kato ginikin maistuu hyvälle, ja kesä kauneimmillaan (ja naiset), niin mikäs on tissuttelussa.. vikana, ei mikkään ;)

Katon ikkunasta ulos, ja nään kerrostalon pihalla kauniit naapurin naiset keinuttelemassa, näkkyy olevan tölkki kädessä.. Joten ehkä miekin korkkaan kohta ;) Mutta en pihalle mene, vaan ajattelin lähtee polkupyörällä kaupunkikierrokselle.. Ilosaaressa on Ilovaarirokrok, jossa on kova kattaus.. on kuule bomfunkkii ja darudee ja kelan anssia ja muita.. ;) Ens viikolla ois ilosaarirokki, mutte sinne ei kehtoo lähteä, kun parvekkeelle kuuluu semmonen mökä.. Ens viikolla tulloo rokkikansa kaupunkiin, oeoe, onko JOEkin mukana.. ;)

Mitä JOE rilloot tänäänn, lohta rilliin ja makkarroo pönttöön vai miten.. Äsken kuulin paloauton äänen, ei kai vaan JOEn takapihalla oo tuli rillistä karanna...?

Jytkytettään, puksutettaan, ja sihhautellaan tölkkiä auki! JYTKYTI!
 
Viestejä
19 549
Kanaa ja rimssuluita rillailin. 7 olutta vaan meni. Samalla kuuntelin tietokoneelta vanhaa kunnon musiikkia. Sellaista, jota voi musiikiksi sanoa. Eikä mitään helvetin räpplöitä....
 
Viestejä
2 918
rimpsuluita ja vanhaa mussiikkia, oliko irwinnii listoilla? 7 olutta eilen, eli sehän tekköö 8 tännään? ;) Puksuti puksuti!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös