Koripallo.com

Karhu vs Kataja su 3.3. Klo 17.00

Viestejä
6 185
Yllättävän tasainen matsi lähtökohdat huomioon ottaen, jossiteltavaakin Katajan osalta jäi. Miten voi olla pelistä toiseen melkein vapaaheitot noin vaikeita? Ukko kuin ukko heittelee säännöllisesti ohi, nyt Mullinen molemmat pahassa paikassa. Palmin kohdalla sanat loppuu kesken, ei tämmöistä kaveria meillä ole vielä ollut. Nautitaan nyt kun voidaan, eiköhän viedä Joensuusta kevään jälkeen.

Seppälä siis kärsii yläraaja vammasta ja Diaz alaraajavammasta, vai oliko toisinpäin? No kumminkin, alkuviikosta selviää lisää. Onhan tämä tilanne ihan perseestä.
 
Viestejä
1 122
Hieno taistelu Katajalta. Kuitenkin 4 ukkoa puuttui kokoonpanosta ja meinattiin voittaa. Palmi oli loistava ja Herrala ja Vanttaja pelasi hyvin. Mullings ja varsinkin Bracy Davis heikkoja
Se on hyvä teille riittää meinaaminen. Se on sitten kesällä mukava miettiä että meinattiin olla mestareita mutta ei olla ;).

Pikkuisen pelistäkin eli ilman Palmia olisi Kataja ollut sellaisessa mankelissa että oksat pois.
Ja Samuli onnko mies koskaan osunut viivan takaa useampaan kertaan pelin aikana
 
Viestejä
557
Kyllähän mankeli olisi ollut sellainen, että jako oltaisiin tehty uudestaan puoliajalla, jos vastaava poppoo olisi ollut Karhulla sairastuvalla. Itseasiassa pelkästään pelinrakennuksen osalta suoritettu tasaus (Katajalta Seppälä out equals Karhulta Bojan out) olisi aiheuttanut uuden jaon puoliajalla.
 

Joona Iisalo

Onhan Katajalla ihan järjetön materiaali jos kaikki ovat kunnossa.
 
Viestejä
1 105
Joo eihän sitä sarjapisteitä jaettaessa katsota, mikä on kunkin joukkueen pelaajien sairaustilanne ollut. Luulisi kuitenkin kauhajokistenkin ymmärtävän että pikkuisen se yhden pisteen tappion jälkeen korpeaa, kun kuitenkin ratkaisuntekokykyisiä pelaajia oli 4 kpl poissa ja silti minimitappio kovaa vastustajaa vastaan vieraspelissä.

Silläkään ei tiettävästi ole vieläkään mitään merkitystä, tekeekö esim. Palmi vaikka kaikki Katajan tekemät pisteet. Minkä tahansa joukkueen vahvuus tulee aika isolta osalta siitä, että on pelaajia joilla on kyky olla hyviä sekä joukkuepelaajina että ratkaisun tekijöinä. Siksi niitä hyviä pelaajia jokainen joukkue yrittää palkata. Tällä tasolla pelattaessa ei kai tarkoitus ole että jokaisen tulee saada tehdä yhtä vähän tai paljon pisteitä ja jos joku tekee monta, se on jotenkin joukkueen häpeäksi? Joukkueelle ne pisteet tehdään eikä itselle ja sinne ne tulostaululle menee niin kuin muidenkin pelaajien tekemät.

Mutta niin positiivinen jälkimaku jäi kuin tappion jälkeen voi jäädäkään. Venymiskykyä joukkueelta vieläkin löytyy. Alkukauden ajoittaisen haparoinnin jälkeen Kataja pystyy olemaan vaikea vastustaja, mutta rajansa siinäkin on mitä pystyy 8 pelaajan kokoonpanolla tekemään joten tarviis saada takaisin riviin pelaajia.

Iloinen ylläri eilen oli Vanttaja. Tällä kaudella ei ole mitenkään loistokkaasti pelannut varmaan yhtään aiempaa ottelua, mutta jos nyt alkaisi pallo kohdata reiän ennemmin kuin korirenkaan vähän useammin.
 
Viestejä
2 813
Joo, kyllähän oli hyvä ottelu Katajaltakin eilen, ei valittamista kun voittoheittoa päästään yrittämään lopussa sisään, nyt ei vaan tällä kertaa mennyt. Tärkeät 4 äijää poissa ja silti tuon näköistä peliä vajaallakin rosterilla, niin ei tässä hätää ole, varsinkaan kun saadaan kaikki äijät parsittua kasaan. Toivottavasti Simpsoni alkas jo olla ainakin pelikunnossa, ratkasee seuraavat pari ottelua Palmin ohella. Palmi on kyllä supertykki, kultakimpale. Onneks pelaa Joensuussa vielä ensi kaudellakin ellei ulkomaille pääse.. Mutta kannattais Katajan kyllä alkaa jo korvaajaa Palmille alkaa hankkia jo ihan varmuuden vuoksi..
 
Viestejä
19 535
Kuulopuheiden mukaan Karhun pukukopissa pelin jälkeen oli vallinnut paha epätoivoisuus ja masennus. Sitä olivat joukolla miettineet, että miten kakkosmiehistöinen Katajan joukkue voitti heidät henkisesti ja kuinka heille sitten käy, kun kohtaavat Katajan ykkösmiehistön?

Suorastaan oli Karhukopla vavissut kuin haavan lehdet. Valmentajia ja luuttuajia myöten oli tärinä tuntunut Katajan pukukoppiin asti.

Mutta ymmärtäähän tuon kyllä.
 
Viestejä
59
Kyllä Katajanki kannattaisi peluuttaa sitä"ykkös" miehistöä :) Ettei tule ainoastaan henkisiä voittoja :) Niillä voitoilla tulee kesäloma aika nopeasti. Tietty ymmärtää sen että vähän vatsa menee kuralle pelaajilla kun hallitsevan mestarin pihteihin joutuu ;)
 
Viestejä
1 122
Kuulopuheiden mukaan Karhun pukukopissa pelin jälkeen oli vallinnut paha epätoivoisuus ja masennus. Sitä olivat joukolla miettineet, että miten kakkosmiehistöinen Katajan joukkue voitti heidät henkisesti ja kuinka heille sitten käy, kun kohtaavat Katajan ykkösmiehistön?

Suorastaan oli Karhukopla vavissut kuin haavan lehdet. Valmentajia ja luuttuajia myöten oli tärinä tuntunut Katajan pukukoppiin asti.

Mutta ymmärtäähän tuon kyllä.
Montako pistettä henkisestä voitosta oikein sai?
Onneksi voittajan ei tarvitse selitellä ;)
Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.
 
Viestejä
19 535
Kyllä henkisestäkin voitosta pisteitä saa. Ne on niitä irtopisteitä, joita ei kaikki Jeremiehet näe....

Irtopisteet tulee kaikkien näkyviin vasta keväämmällä.

Lisääkin murinaa on Karhupesästä kuulunut. Siellä kuulemma tarvitaan eilisen jälkeen kaikenlaisia apuvoimia. Sykolookinen valmentaja on kuulemma haussa. Toistaiseksi on tyydytty paikalliseen shamaniin ja poppamieheen eli Bearbaskettiin.

Koirat raksuttaa, mutta mopoletka keulii....
 
Viestejä
1 495
Katoin nauhalta - kaikki kirjoittaneet ovat nähdäkseni olleet jokseenkin oikeassa.
Hieno taistelu Katajalta.
Karhubasket voitti.
Katajakin voitti, vaikka vain moraalisesti, eikä siitä saa sarjapisteitä. Moraalisesta voitosta saa kuitenkin sympatiapisteitä ja ne ovat siis täysin ansaittuja.
Topias Palmi pelasi loistopelin ja piti Katajan mukana loppuun asti.
Samuli Vanttaja pelasi paremman pelin kuin on ehkä ikinä ennen pelannut.
Tuomarit ratkaisivat tässäkin pelissä (koska se kuuluu heidän toimenkuvaansa).
Katajalta oli moni poissa, Karhulta yksi. Molemmilla joukkueilla oli asettaa maksimimäärä (5) pelaajaa kentälle koko pelin ajaksi.
Mcknight on nyt pelannut Karhussa yhden pelin. Huomenna hän pelaa toisen liigapelinsä.
Karhulla ei näyttäisi olevan huolia juuri nyt.
Katajalla on vielä paljon huolia.
Juho Nenonen on oman elämänsä sankari.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös