Koripallo.com

Karhu vs Kataja su 3.3. Klo 17.00

Viestejä
532
Joo eihän sitä sarjapisteitä jaettaessa katsota, mikä on kunkin joukkueen pelaajien sairaustilanne ollut. Luulisi kuitenkin kauhajokistenkin ymmärtävän että pikkuisen se yhden pisteen tappion jälkeen korpeaa, kun kuitenkin ratkaisuntekokykyisiä pelaajia oli 4 kpl poissa ja silti minimitappio kovaa vastustajaa vastaan vieraspelissä.

Silläkään ei tiettävästi ole vieläkään mitään merkitystä, tekeekö esim. Palmi vaikka kaikki Katajan tekemät pisteet. Minkä tahansa joukkueen vahvuus tulee aika isolta osalta siitä, että on pelaajia joilla on kyky olla hyviä sekä joukkuepelaajina että ratkaisun tekijöinä. Siksi niitä hyviä pelaajia jokainen joukkue yrittää palkata. Tällä tasolla pelattaessa ei kai tarkoitus ole että jokaisen tulee saada tehdä yhtä vähän tai paljon pisteitä ja jos joku tekee monta, se on jotenkin joukkueen häpeäksi? Joukkueelle ne pisteet tehdään eikä itselle ja sinne ne tulostaululle menee niin kuin muidenkin pelaajien tekemät.

Mutta niin positiivinen jälkimaku jäi kuin tappion jälkeen voi jäädäkään. Venymiskykyä joukkueelta vieläkin löytyy. Alkukauden ajoittaisen haparoinnin jälkeen Kataja pystyy olemaan vaikea vastustaja, mutta rajansa siinäkin on mitä pystyy 8 pelaajan kokoonpanolla tekemään joten tarviis saada takaisin riviin pelaajia.

Iloinen ylläri eilen oli Vanttaja. Tällä kaudella ei ole mitenkään loistokkaasti pelannut varmaan yhtään aiempaa ottelua, mutta jos nyt alkaisi pallo kohdata reiän ennemmin kuin korirenkaan vähän useammin.
No kyllähän se Katajan peli oli tänään erilaista kun täydellä miehistöllä, lähes, pelattiin.
 
Viestejä
19 540
Jep jep! Täydemmällä miehistöllä pelattiin eilen huonommin. Puolustus ei maistunut eikä heitot uponneet läheskään samalla tavalla kuin täysin vajaalla pelatessa....
 
Viestejä
1 106
Kyllä. Ilmeisesti odotus altavastaajan asemasta jollain tavalla saa nuo ukkelit pelaamaan kun taas luulottelu helpohkosta kotivoitosta ei sitten jaksa innostaa.
 
Viestejä
1 635
Näin siinä usein käy, karhua vastaan ilman ennakkopaineita jolloin voi tulla palmin 35p 9/13 3.pist päivä ja vanttajan uran paraspv.

Sitten kun vastassa karhun täysin polvilleen lyömä nokia ja katajalla taas pari viisikkoa käytössä niin peli väkisin punnaamista varsinkin loppu.

Vastustajat ja pelaajien tilanne vaihtelee ja ratkaisevaa millaisessa moodissa kopista tullaan kentälle.

Näyttää nyt siltä että karhu, pyrintö ja kataja taistelee siitä kuka joutuu välierässä saloa vastaan...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös