Koripallo.com

Karhubasket 2023-2024

Viestejä
1 220
Surullista on tekeminen. Hyökkäys suorastaan kammottavaa, kukaan ei saa mitään etuja luotua. Lisäksi palloton liike aivan olematonta, esim. Palmille ei mitään settejä heittopaikkoihin tms. Huolimattomia menetyksiä hirveä määrä, ja puolustus on vieläkin huonompaa. Tuuri käynyt ettei Nokia ole vapaita heittoja laittanut sisään. Puolustukseen palaaminenkin löysää, jatkuvasti 3v2 tilanteita yms. Kommunikaatio surkeaa, jatkuvasti off-ball screeneissä ongelmia. Aivan valtavasti parannettavaa. Valtavasti. Toivottavasti Fortson on lähes jumalan tasoinen pelaaja, muuten tästä ei mitään tule
 
Viestejä
159
Valmentaja vaihtoon! Tägäys nähty, mitä muuta löytyy Koskimieheltä muuta kun miljoonan rosteri.
 
Viestejä
104
Mielenkiinnolla jäädään toki odottamaan, 35v ei ole ihan nuori mies enää ja Kiina kausille vaikea antaa arvoa suuntaan tai toiseen. Gulls:n Coleman antaa jonkin vertailukohdan, suunnilleen samalla rekordilla Puolassa runkosarjan vääntäneessä jengissä rivi oli 21min, 6,5p, 4,7levyä ja 1,2 syöttöä. Jos paikat kestävät ja motivaatiota löytyy painaa läpi pimeän talven jengille, niin uskallan odottaa jotain ihan muuta kuin Wilsonilta.
Jos kyse on Kiinan pääsarjasta, niin se on tosi kova sarja. Siellä on vilissyt ex-NBA ja Euroliigapelaajia. Paikalliset ovat nyt vähän heikompaa ainesta.
 
Viestejä
2 449
Ai kymmenellä NBA-pelillä?? Väittäisin että kovempi on ollut reilun 9 pisteen keskiarvolla 110 NBA-peliä takonut kaiffari!!?

Tässä kohtaa on tietysti hyvä muistaa, että myös Scottie Pippen ja Dennis Rodman ovat pelanneet Korisliigaa. :D

Ja takavuosina noita nba:ssa pelanneita jenkkejä oli sm-sarjassa useampikin. Joku on näköjään tehnyt aiheesta Wikipedia -sivunkin.

 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 574
Jostain löydyttävä nyt lisää rahaa...
Vuorokauden sisään toinen varoitus @TUTO ja koko anti on sitä luokkaa, että pian kirjoitusoikeudet lähtevät hyllylle.
 
Viestejä
1 220
M.O.T Hoppari on Suomen yliarvostetuin peluri ja sopii pelityyliltään vain takavuosien Pyrsä- run and gun -pelityyllin.
Nyt nähdään Innamaan ja Hakamaan todelllinen tasoa kun vapaita heittopaikkoja ei muut saakaan luotua.
Oikeassa olit Hopparin suhteen ainakin ekojen perusteella. Ehkä vähän tilaa aukeaisi kun saadaan joku joka pystyy etuja luomaan, nyt joukkueessa ei ole yhtäkään sellaista pelaajaa. Innamaan ja Hakamaan todellinen taso taas on toki ollut tiedossa jo pitkään, eivät heistä kumpikaan sovellu yli 10 minuutin rooliin eikä varsinkaan pallolliseen rooliin.
 
Viestejä
1 167
M.O.T Hoppari on Suomen yliarvostetuin peluri ja sopii pelityyliltään vain takavuosien Pyrsä- run and gun -pelityyllin.
Nyt nähdään Innamaan ja Hakamaan todelllinen tasoa kun vapaita heittopaikkoja ei muut saakaan luotua.
Siis öpö et selvästikään ole seurannut karhun pelejä…kunhan soitat suutasi. Hakamaa ei pelannut viime kaudella kovinkaan suuressa roolissa
 
Viestejä
1 909
Ei Cameron Joneseja puussa kasva. Monta vuotta ollut Karhulla asiat hyvin, kun tutut miehet ovat pysyneet. Puuttuvien palikoiden löytäminen on ollut "helppo", mutta nyt Jannea ja seuraa vähän koetellaan.

Ei oo helppoa, kun eturivin kotimaiset vaihtuu, jenkit vaihtuu. Menee aikansa, että homma tasoittuu. Kauanko, niin paha sanoa. Uskon kuitenkin, että Janne & co saa homman toimimaan. Karhun kannalta hyvä on se, että budjetissa on pelivaraa. Toista se on monessa muussa organisaatiossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös