Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
177
Kyllä on turha Katajan haaveilla kotiedusta, siihen olisi tarvittu hiukan pontevammat esitykset jo ajat sitten. Uskotko ettei Kataja kyykkää enää kertaakaan ennen pudotuspelejä? Nyt ei olisi varaa enää yhteenkään tappioon ennen pleijareita, jos meinattaisiin taistella kotiedusta. Olen varma että Kataja ei kuiteskaan sellaista ihmettä meille tarjoa.
Vielä taistellaan jopa kotiedusta. Katajan loppuohjelma suosiollinen ja esim. 8-2 rekordi hyvin mahdollinen. KTP:llä ja Pyrinnöllä nyt vaikeaa ja Nokia tekee nousua. Veikkaan, että kaikki neljä joukkuetta saavuttavat runkosarjan päätteeksi 23-24 voittoa.
 
Viestejä
359
Taitaa JOJ loppukausi olla pakeetissa? Vantajaa ei näy missään?

Noh, olosuhteisiin nähden roikuttiin mukana, mutta eihän tuossa ollut missään vaiheessa peliä epäselvää kuka kuskaa ja ketä.
 
Viestejä
1 386
Katajan turhien menetysten määrään nähden peli pysyi yllättävän pitkään melko tasaisena, vaikkei ehkä kotivoitto kovin todennäköiseltä missään vaiheessa peliä käyttänytkään. Walters näytti juuri niin paljon isommalta kuin lokkien sentterit kuin muistinkin, 19p, 10levyä, 8 kohdistunutta virhettä ja pelin paras teholukema 25 on mielenkiintoinen yhdistelmä +/- -15 lukeman kera.
 
Viestejä
5 977
Koko ajan tiesi että Gulls voittaa. Onko Jacksonista täyteen kuntoon enää koko keväänä? Jos ei ole niin se on siinä. Ja Morris, voi voi. Aivan paska pelaaja!
 
Viestejä
180
JOJ:n selkä vaikuttaa hieman kävelyynkin. Ei tosiaan näytä lupaavalta.
Päivän pelissä Wilsonin jälkeen toiseksi paras kotimainen pistemies oli Valtteri Mervola 4 pisteellä ( 3,5 min). Kotimaiset pelaajat, joiden pitäisi kannatella joukkuetta, alisuorittaa pelistä toiseen.
 
Viestejä
63
JOJ:n selkä vaikuttaa hieman kävelyynkin. Ei tosiaan näytä lupaavalta.
Päivän pelissä Wilsonin jälkeen toiseksi paras kotimainen pistemies oli Valtteri Mervola 4 pisteellä ( 3,5 min). Kotimaiset pelaajat, joiden pitäisi kannatella joukkuetta, alisuorittaa pelistä toiseen.
Ohhoh. Tilastojen mukaan kotimaiset suorittaa samalla tasolla kuin koko urillaan ja jopa vähän yli.
 
Viestejä
36
Omasta mielestä Gulls-peli oli ihan mielenkiintoinen ja viihdyttävä. Ei peli ole hyvässä reilassa eikä varsinkaan hyökkäyspäässä ollut hurraamista.

En silti ymmärrä, mitä Joensuussa oikein odotetaan. Gullssit on kuitenkin ollut pitkälti sarjan ykkösjoukkue, joten pitäisikö ottelu viedä läpi ottelun mennen tullen, jotta areenalla kannustettaisiin. Joensuussa ei ole pelkoakaan siitä, että fanit / yleisö kannustaisi siinä vaiheessa, kun kannustusta tarvittaisiin. Hävettää enemmän yleisön kuin joukkueen puolesta.
 
Viestejä
19 116
Niinpä. Kannattaa siis odottaa aina tappioita sarjassa ylempänä olevalta. Ja kannustaa niin helvetisti, vaikka joukkue ei sitä ainakaan millään mittarilla ansaitse.... Varsinkin pitää kannustaa, kun menetetään jatkuvasti palloa ja ei osuta mistään. Siitähän se paranee.

Eli kaiken kaikkiaan yleisön vika, kun Kataja romahtaa kesken pelin....

Aivan normaalilla pelillä eilenkin Gullit olisi ollut voitettavissa. Eivät mitenkään erikoisesti pelanneet. Mutta kun ei niin ei. Alisuoritetaan jatkuvasti. Näin se vaan on taas tämäkin kausi tehty. Olen seurannut korista vuosikymmeniä ja ymmärrän kyllä, että Gullit puolusti hyvin, mutta että syötetään suoraan vastustajalle palloa ties miten monta kertaa ja heitetään palloa minne sattuu, niin sitä on vaikea niellä purematta. Mihin Katajan pelaajien taidot on hävitetty? Ja kenen toimesta?

Enkä kyllä ymmärrä, miten peli oli viihdyttävä? Siis yleisön kannalta. Mielenkiintoistakaan siitä on vaikeaa saada. Mielenkiinto ja viihdyttävyys lähti heti alusta, kun nukuttiin Ruususen unta alku ja loppu. Katajan tämänkin kauden pelit on suurimmaksi osaksi olleet enemmänkin itsensä kiduttamista. Noin niin kuin katsojan kannalta.

No positiivisuuden kautta. Keväällä ollaan mustia hevosia. Ai niin, nythän alkaa tuo kevätkin jo olla.....Pitäis voimaantua…..

Kyllä tässä saa joukkue hävetä huomattavasti enemmän kuin yleisö.
 
Viestejä
359
Katajan organisaation tuntien, olisiko Wilson ikinä tullut, jos tiedettäisiin JOJ selän olevan pikkujuttu. Mies ei nimittäin kivuttomasti päässyt edes istumaan. Ei noidannuolet yms montaa viikkoa kestä.

Siinä olisi oiva apuvalmentaja Virtaselle.
 
Viestejä
1 437
Ohhoh. Tilastojen mukaan kotimaiset suorittaa samalla tasolla kuin koko urillaan ja jopa vähän yli.
Aina kun viitataan tilastoihin, ilman tilastojen lainaamista, paskapuhetunnistimeni herää. Ohessa näiden kotimaisten eiliset pisteet ja uran pistekeskiarvo Korisliigassa suluissa. lähde basket.fi.

Joni Herrala 3 (3,4)
Matias Ojala 2 (5,3)
Aapeli Alanen 0 (8,0)
Samuli Vanttaja DNP - kauden ka 5,4 (5,6)

Tokihan tämäkin tilastovertaus on harhaanjohtava... varmaan oikein olisi verrata viime kauden keskiarvoja tämän kauden, eikä laskea ”junnuvuosia” mukaan. Pelaajan voinee olettaa kehittyvän vanhetessaan.

ai mikä Katajalla mättää? Pelataan 3 jenkillä, 1 sentterillä ja 0,5 pelikirjalla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 977
Kuukausi play offeihin ja homma sekaisin kuin mikä eikä JOJ taida enää kuntoutua täyteen iskuun ainakaan. Uskoo kuka tahtoo mihin vaan, mutta ihmeitä on tapahduttava, jotta Kataja mitaleista pelaa tänäkään keväänä. Alisuoritusta ollut koko kausi näin se vaan on. Joukkueenkin pitää kannattajien tuki ansaita, ei se nyt vaan niin, että ihan sama miten joukkue pelaa, niin aina pitäisi olla vaan positiivinen. Itse en ainakaan pysty. Piste.
 
Viestejä
5 977
Meidän kannattajien uskosta tämä homma ei ole kiinni.
 
Viestejä
359
Eilen totesin, että kerrankin meillä olisi sentteri joka kykenisi omalta osaltaan tekemään tuhoa, kaksi hyvää jenkkiä ja yksi keijukainen.

Mietikääpä sellanen skeenaario. Katajan joukkueessa olisi: JOJ, Palmi, Alanen, Bradley, Walters, Wilson, Mullings, Huolila, Leppänen, Vanttaja ja Aidoo joka pelaisi omalla tasollaan.

Tuolta joukkueen pitää näyttää jos halutaan menestyä.

Mitä yhteistä Salolla, Karhulla ja Kulleilla on? Siis mitä katajalla ei ole. No rotaatio joka pystyy paikkaamaan ykköskentän.

Sanoipa kuka tahansa, Katajan kausi mun mielestä kaatui steriiliin pelikirjaan ja täysin naurettavan kapeaan rotaatioon. Ei mitään Herralalta ja pojilta pois, yrittävät sentään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös