Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
645
No kyllähän Sukkiksen pitää jatkua ehottomasti! Viimestään kesä- heinäkuussa pitää saada uutta jaksoa eetteriin, kun aletaan spekuloimaan ja jytkyttelemään tulevan kauden joukkueella! Iso Mörkö on kyllä sellanen kaveri, josta ainakin ehottomasti pitäis kiinni pitää, ja veikkaan että Mörkökin tykkäis tulla takaisin tänne, kunnolla oikein tykästyi kaupunkiin. JoJo muuten myös, kun saa selkänsa kuntoon.. JW ja JoJo ens kauden takamieskaksikko, niin siinä menee kauhajoella,hesassa ja salossakin pöksyt kuralle jo ennen kauden alkua kun tulee hirmunen pelko tuosta kaksikosta, jota ei millään saada kuriin.. rupsahtaa oikein kunnolla kalsareiden perukoille ;) Ja kyllähän Rätlikin menis, sillekkin on luvattu nastat fillariin jo heti elokuun alusta alkaen ;)
 
Viestejä
1 406
Se oli Karjalaisen Pete järjestäny witterissä äänestyksen, jossa päädyttiin siihen, että ensi kausi on peruttu (tod. näköisesti). Turha siis kirjoitella ensi kauden topiikkiin. Vaikka kyllähän ne jenkit vielä lääkkeen keksii, joka tepsii.
Onko siellä uuden hallin paikalla jyskytelty paaluja maahan tai puskukonella puksuteltu. Ei kai sekin homma ole jäissä?
 
Viestejä
645
Uuden areenan rakennus alkaa nyt kevään aikana. Ja eiköhän se kausikin ala ajallaan, tässä on vielä puoli vuotta aikaa siihenkin, ja muutenkin uskoisin että kesän mittaan palaillaan normaaliin :)

Katajan pojat kuitenkin paukuttaa koko ajan menemään peruskuntokautta, takuulla ovat kovassa kunnossa kun kausi jytkytellään liikkeelle ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös