Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
19 536
Eipä tässä kannata huolta kantaa. Lohduttaahan Katajan vaneja esim. Kovvoloitten tilanne aivan hirmuisesti.

Ja onhan se niin, että pitää vaan olla iloinen siitä, että jollakin muulla on asiat vieläkin huonommin....Vanha Länsi-Siperian sanonta.
 
Viestejä
2 831
Saapi nähä ketkä tarttuu syöttiin.. Jammu meni ranskaan sitten, eli ei vielä tänne.. Tänään muuten tais olla vapaat harjotukset poijjilla urkkatalolla kun ohi tuli kulettua, steeni ja pistooli ja ojala ja muutama viime kauden jamppa oli reeneistä pois lähössä, ja oli muutama uusikin pidempi kaveri mukana, en aivan varmaks tunnistanu mutta hiki pojilla oli pinnassa..
 
Viestejä
1 327
Ojala signasi Elevation Sports Agencyn kanssa edustussopimuksen. Matu ei varmasti Joensuussa ensi kaudella pelaa.
 
Viestejä
6 191
Matu jos lähtee kans niin alkaa vitsit olla vähissä...
 
Viestejä
41
Ehkä hyvä ettei tullukkaa sinne! Varsinkaan ku Lappis ei halunnu!! Jokuhan siel mättää ja pahasti! Jos asiat hyvin siellä ni tuskin Sepoäläkää ois pois lähtenny! Jos ei rahat riitä jukolauta... siteraten laulun sanoja! Ja oma kasvatti Lasarof lopetti uransa! Ei hyvältä näytä siellä.. ihan ku siel vois noin valita ketä sinne tulee tai halutaan tulevan...! Sitä saa mitä tilaa! Kaikkea hyvää sinne Joensuuhun
 
Viestejä
19 536
Nooh. Tumppi on tumppi ja ylihinnoitteli itsensä. Mutta saahan Lahdessa taas pelata sen 35-40 minuuttia per matsi ja loistaa 10 pisteen keskiarvolla. Siihenpä ne Lahden rahat menivätkin.

Kyllähän olisi kelvannut Katajaankin kakkospointiksi.

Niin ja taitaa jokin mättää vieläkin enemmän Kouvolassa? Vai mitä sanoo Palli siihen...?
 
Viestejä
41
Kai Katajan rahat ois Hirvoseen riittänny tuskin niin kallis olisi ollut mut mites Seppälän kans! Miksi lähti? Ja ei se Alanenkaa halpa ollu!
 
Viestejä
953
Ehkä hyvä ettei tullukkaa sinne!

Ehkä oli, ehkä ei.

Varsinkaan ku Lappis ei halunnu!!

Etenkään.

Jokuhan siel mättää ja pahasti!

Mutta mikä?

Jos asiat hyvin siellä ni tuskin Sepoäläkää ois pois lähtenny!

Ei varmasti! Ei myöskään Rannikko. Eikä Kotti. Eikä Nuutinen. Eikä Kanervo, Mäkäläinen, Murphy, Nenonen, Lehtorannan Juho, ei myöskään Van Andringa, Djeen, eikä Laaksosen Sami.

Jos ei rahat riitä jukolauta... siteraten laulun sanoja!

Suositteletko velan ottamista?

Ja oma kasvatti Lasarof lopetti uransa!

Tämäkin vielä.

Ei hyvältä näytä siellä..

Ei todellakaan! Alasen, Ojalan, Palmin ja Mervolan kanssa ei saada edes treenejä järjestettyä. Ei vaikka molemmat valkut ois pointteina.

ihan ku siel vois noin valita ketä sinne tulee tai halutaan tulevan...!

Ihan kuin seura itse valitsisi vielä pelaajansa?

Sitä saa mitä tilaa!

No saako vai eikö?

Kaikkea hyvää sinne Joensuuhun

Viitsi, vitsi
 
Viestejä
19 536
Jotkut ottaa kaikki ylijäämä jäbät. Niitä on sellaisia joukkueita monta. On kärmehiä, Kouvvo-otsoja. Hailoita, sun muita Noksuja ja Laboja. Kataja kuuluu osastolle " Mestaruus on tavoitteemme ". Niitä saa, mitä tilaa.

Mutta kohta Katajalta kuuluu kummia ja kumisee! Korvat hörölle siis. Nyt on kuulemma tehty pari sellaista tarjousta, joista vain typerykset kieltäytyisivät. Toki niitäkin on maailma täynnä....koripalloilijoissakin.
 
Viestejä
2 290
Mukavaa spekulointia täällä. Ootellaan.. Suattaapi loksahtaa monelta suu auki kuhan uutista pukkaa..

Suun auki lopsahtamisesta tiedä, mutta toivottavasti niin käy. Tää on vuoden hienointa aikaa kun suomalaisten rekryjä tehdään. En epäile, etteikö Kataja vielä jotain julkaisi. Vaikka Palmin rahakkaan jatkon.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös