Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
833
Kyllä me oltas vaikka hivonen huolittu nyt kun meidän ykkös PG on mervola Noh, katsotaan saadaanko jengi parketille? Se lienee hyvä lähtökohta..
 
Viestejä
19 536
Eipä tuota oikein tiedä. Painokone on siinä mielessä rikki, että tuottaa vain painokelvotonta tekstiä....Latojatkin lähtivät kesälomille, kun ei ole hommia. Ja Sanomilla menee myös sen verran huonosti, ettei ole mustettakaan....
 
Viestejä
1 674
Eikös Pekka Markkanen käynyt siellä teillä tuuraamasa jonkun pienen pätkän? Kannattaa kysellä miestä uudelleen, käsittääkseni tällä hetkellä free agent.
 
Viestejä
19 536
Taitaa olla kuitenkin niin, että Kouvvot tarvitsee vieläkin kipeämmin Markkasen vaaria....

Kannattaa siis PelaajienKeruuMiehen kysellä sinne suuntaan tarmokkaasti....

Hätä ei ole täällä, mutta Kouvolassa on jopa kriisi....
 
Viestejä
833
Tää on kyllä hauskaa. Kun ei omasta jengistä enää voi sanoa hyvää niin syytetään kouvoja. KATAJAN JOKAISEN PELIN KATSONEENA, KATSOTAAN PEILIIN JA LOPETETAAN SE KOUVOLAAN HUUTELU. Kaveri oli finaalissa me itkettiin kun Nikkarinen kaatuili ja nakutti pallot koriin. Simpson heitti 5m korkeita syöttöjä meidän omalle spanielille eli Danielille ja mussutti.

Nyt mussutetaan täällä kun ei ole ketään kovaa miestä saatu Joensuuhun..
 
Viestejä
3 084
Eihän me mitään lopeteta.....Tää on hauskaa.

Kataja on sanut Alasen. Kouvot ei ainakaan vielä ketään....

Ja RKM saa ottaa vaari-Markkasen.

Sitä paitsi kunnon jytky vielä odottaa. Kaikkihan sen jo täällä tietää, jotka katselevat muuallekin kuin vain peiliin....
Tänään tenniskentällä puhuttiin että Huolila tulisi Saloon. Tosin se oli minä kuka puhui, mutta ainakin itse pidän itseäni vähintään hevosmiesten tasoisena tietotoimistona.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6 191
Kataja julkistanee sopimuksia ensi viikolla, ehkä.. Kanervo ja Nikkarinen viimeiset huhut..
 
Viestejä
2 831
Voi hyvin olla, että ensi viikolla jotain kuullaan, yleensähän on juhannusviikolla aina jotain kerrottu. Toivotaan että myös ainakin herrala jatkaisi myös, ja kaikille tulijoille myös 2v pahvi käteen,jatkuvuutta pitäisi saada..
 
Viestejä
19 536
Kohta välähtää kuin atomipommi ja jymähtää kuin miljoona Hirorshiman pommia. Tai pamahtaa kuin dynamiittiräjäytys. Tai sitten kolahtaa kuin ontelopanos panssarivaunuun. Voipi myös paukahtaa kuin pakkanen tai haukahtaa kuin koira. Tai sitten vaan suhahtaa kuin pieni suhupieru.....Voi olla myös ihan hiljaistakin.

Pysykää siis kanavalla ja tarkalla kuulolla, niin tiedätte missä mennään. Minä tiedän jo....vaan enpä kerro.
 
Viestejä
1 429
Tämä alkaa olla jo naurettavaa tai säälittävää. Jutut on kun autokauppiaalla. Entisaikojen, ei nykyistenn pukumiesten
Taidan tehdä JokaFanit.
Naisten puolella vois olla mielenkiintoisempaa. Ainakaan ennakolta ei tiedä, miten pelissä käy.
 
Viestejä
1 429
Ja uuden pelihallin nimeksi ehdotan: Heiskan Halli. Legendaarisen Fläppitauluviskojan Timo Heinosen mukaan....

Tämä pitää muistaa ehdottomasti:
Heiskan halli
Hyvä nimi ja ilman Heiskaa ei olisi mitaleita kahmittu lähes vuosittain. Hän laittoi kaiken uudestaan käyntiin isommalla vaihteella. Viskoiko hän josku läppitauluja - en muista
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös