Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
459
Eikö voiton jälkeen sitten ole sanottavaa? Ei mulla ole syytä pahoittaa mistään mieltäni. Varmasti Katajan tulos on pienoinen pettymys mutta, onko kertaakan täällä oikeasti mietitty ja sanottu ääneen kuinka hyvä joukkue pyrintö on? Ei se ole turhaan liigan parhaimmistoa, eikä se turhaan ollut suomen cupin finaalissa.
Nyt on kuule sellainen assii, että sulta on jäänyt yli 20 sivua lukematta tuolta puolivälierä palstalla.

Siellä on haukuttu ja kehuttu koko orgaanisaatiota. Itsekin haukuin pystyyn ja minutin päästä kehuin ;)
 
Viestejä
65
Nyt on kuule sellainen assii, että sulta on jäänyt yli 20 sivua lukematta tuolta puolivälierä palstalla.

Siellä on haukuttu ja kehuttu koko orgaanisaatiota. Itsekin haukuin pystyyn ja minutin päästä kehuin ;)
Joo ehkä jäi sieltä lukematta, varmasti on kehuttukkin siellä, tää ketju on lähinnä rapaa
 
Viestejä
2 003
Törmälä sanoin että valmennus selvisi kaudesta erinomaisesti. Helppo olla eri mieltä. Runkosarjassa sijalla 7 ja 4-1 voiton kausi päättyy niin pettymys tää kausi oli kun kuitenkin taitaa Katajalla olla toiseksi suurin budjetti heti Seagullsin jälkeen. Loukkaantumisia oli paljon ja niistä ei voi valmennusta syyttää. Onko sit huonoa tuuria vai jotain muuta niin vaikea sanoa. Puolustus pelaaminen ja levypallot oli Katajan heikkous ja suurin syyllinen on Virtanen joka ei joukkuetta osannut johtaa. Paperilla kuitenkin oli sellainen joukkue millä ois pitäny olla mitalipeleissä. Odomes ja Semple puuttui play offeissa mut vaikka molemmat ois pelanneet niin oisko Kataja välieriin mennyt. En usko
 
Viestejä
109
Aikalisillä Virtasen kehon kieli ja äänen käyttö muistuttaa vanhojen aikojen kulttuuria ja ero Koskimieheen tai Laaksoon on merkittävä. Kuten oikeastaan kaikkiin muihin Korisliiga valmentajiin verrattuna.
Vertaisin asiaa huutomerkkien viljelemiseen esim. sähköposteissa.
Runsaasti käytettynä ne menettävät tehonsa.
Toki hän ”lapsiaan” varmaan rakastaa

 
Viestejä
927
Noniin, nyt sitten kohti uutta kautta ;) Joukkueen rakentelu alkuvaiheessa, mutta katellaan ketkä jatkaa, ketä tulee. K21-22 on kausi johon panostetaan ;) Katotaan alkaako taksitolpalta kuulua jotain uutta jo sen päälle, mitä on kuulunut ;) Valmentajakaksikko jatkaa, joten siihen ei muutoksia.

Jammulla sopimus, Mattilalla myös (sis.ulkomaan option). Ehdottomasti Lommille, Mervolalle jatkot, kenties myös Vanttajalle ja Alaselle. Tosin jälkimmäinen lienee vaihtamassa maisemaa, saa nähdä. Jatkuvuutta joka tapauksessa pitäisi saada, 2v sopparit kouraan pojille. Ja eiköhän sieltä muutamia uusiakin kavereita tule, penkkiä laajemmaksi kohti tulevaa kautta ja europelejä.

Ja jenkuloihin &kanukkeihin myös kunnon panostus nyt, vois ruumanni kaivaa kuvetta ja 4-5 kovaa kunnon jenkulaa nyt mukaan, kokenutta. Ja 5 jenkula ensi kaudelle nyt ehdottomasti mukaan. Ja jotain on tehtävä loukkaantumisille.

Jytkytellään, ja puksutellaan ;) Puksuti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös