Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
619
Kiva tasonnosto Brownilta. Kyllä miehestä on hyötyä kun vaan taistelee. Mukavasti onnistumisia molemissa päissä tänään ja myös Kobria vastaan. RHJ on myös tänään tuonnut jonkinverran monipuolisuutta. Mervola on minun MVP tänään. Lokkimerin suomalaiset ovat tänään olleet vaisuja.. Ei ole mestaruus gulleja ilmassa...
 
Viestejä
2 189
Katajalta hyvää puolustamista ja hyökkäys riittävän hyvää. Seagulls on paperilla kova mutta kentällä vaisu. Paljon heitti Seagulls vapaita kolmosia ohi ja Lawson ainut joka onnistui kentällä. Brown ollut nyt 2 peliä hyvä. Toivotaan että jatkaa samalla tavalla. Hollis-Jefferson iha ok vaikka heitti paljon myös ohi. Griffin ja Mcknight iha ok. Kotimaisista Wilson pelas iha hyvin puolikuntoisena ja Mervola oli hyvä
 
Viestejä
1 218
Katajahan on voittoputkessa.

Meinasin unohtaa katsoa koko pelin, mutta onneksi muistin ja pääsin toisella jaksolla mukaan. Mervola hyökkäyspäässä erittäin hyvä, mutta pakissa oli välillä fyysisempien kaverien jaloissa.
 
Viestejä
39
Hollis-Jefferson oli äijä. Brown varmaan paras peli Katajassa. Mervola tänä vuonna Katajan eliittiä. Toivottavasti Lommi ja Jammu pelikunnossa lauantaina. Virtanen ja muu valmennus ansaitsee kehut.
 
Viestejä
1 542
Ensimmäinen peli, johon voi olla tällä kaudella tyytyväinen. Oli kyllä aika väsynyttä porukkaa lopussa.
Suurin pettymys gulliloissa oli Koponen. Todella arkaa pelaamista. Eipä tuo kultaranne Kanervokaa vakuuttanut. Mervola oli kyllä hyvä ja rauhallinen. Jammu ei taida tuosta selvitä enää lauantaihin. Kyllähän loukkaantuminen näkyi ja helppoja pallonmenetyksiä.

Mitä lie ollut Karjalaisen jutussa, kun Virtanen ei tänään säheltänyt. No joukkue kyllä pelattiin puhki, mutta onneksi on yksi lepopäivä välissä.
 
Viestejä
19 445
Alan suunnittelemaan Petelle patsasta. Ja koskapa Pistuulin posket useinkin hieman punoittavat, niin patsas tulee punaisesta graniitista. Pistetään vaikka Taivassalon punaisesta...

Brownille näköjään suomennettu kpkomin lähtöpassit-keskustelut ja lienee myös joku laittanut tärpättiä housuihin, kun oli kuin uudestisyntynyt. Voi olla myös niin, että Gullien vanhat ja jäykät jäbät ei kerenneet hänen mukaansa.....Koponen ja Heinonen -18. Miten Kanervokin on saatu pilattua tuommoiseksi jumiksi. Kotti. Koponen, Heinonen ja Huffi alkaavat olla pihalla kuin naapurin tyttöjen lumiukot.....Koposestakin tullut ihme Mäkelämäinen Sätkijä. Onneksi tuomarit ei tänään antaneet kunnioitusvirheitä....

Mahtoi muuten Palotietä harmittaa, vaikka yritti hyvin peitellä tunteitaan ja kun peli oli ratkennut, niin alkoi olla jopa Katajan puolesta puhuja....

Mutta ei tämä aiheuta mitään hurraahuutoja. Gullit vaan oli yksinkertaisesti täysi vastaantulija ja huono. Ilman Lawsonin kolkkejahan tästä olisi tullut todella murskajaiset....Tuommoisella pelillä Gullit olisi todennäköisesti hävinnyt kaikille joukkueille liigassa...

Ja Katajan puolustukselle sopii hyvin nuo vanhukset hitaine jalkoineen. Mervolalle kehut. Vielä enemmän vaan omia heittoja. Jalkoja riitti hyvin puolustamaan Nikkaristakin. Kopostahan olisi kerennyt puolustaa vaikka naapurin mummo.....Petterin olisi kannattanut lopettaa uransa jo viime kauteen.

Eikä taida Jammunkaan jalat enää kestää juuri mitään. Ketäs siellä muita loukkaantui tänään. Lommi lonkkaansa iskuu ja Mervola siipeensä....
 
Viestejä
376
Hollis parantaa kokoajan, samoin Brown. Nyt myös pelattiin paremmin joukkueena, taistellen myös levypalloista.

Ottelua oli myös paljon mielyttävämpi seurata TV:stä selostuksessa tapahtuneen muutoksen johdosta.

Pahoin pelkään että jos onnistumisia pelirintamalla tulee nyt lisää, joudutaan taas ensi kaudella sitten näkemään samaa taaperrusta mitä on muutama vuosi jo ollut.

Jotenkin tuntuu että olisi parempi rämpiä tälläkin kaudella katkeraan loppuun saakka, ja aloittaa ensikaudella viimeinkin puhtaalta pöydältä.

Uusi halli, uudet tuulet penkin päässä ja toimistolla, sekä paluu menestyksen tielle toisivat varmasti myös katsojien kiinnostuksen Katajaan takaisin.

Pelaaja puolella on tälläkin hetkellä monia hyviä hyviä komponentteja tulevaan joukkueeseen, toivottavasti niistä pidetään kiinni.

Katajalla on ollut hyvät sponsorit, toivottavasti he saavat ensi vuonna enemmän vastinetta sijoitetuille rahoillensa.

Monella paikkakunnalla on tehty parempaa tulosta pienemmillä budjeteilla. Katajalla on ollut nyt monta vuotta varsin huono hinta- laatu suhde.

Ensi kausi jälleen kaiken muuttaa voi, tai sitten ei.
 
Viestejä
452
Ei se Lari sen kummemmaksi ole muuttunut, keskimäärin ok. Hlökohtaisesti ei mitenkään jaksa kuunnella KooPeen pitkiä selostuksia jostain Espanjan palloskriineistä ym., jotka eivät yleensä hirveesti napsahda jne…jää välillä muutamat tilanteet ohi.
Enempi kaipailee esim. Pohjanmaan (Kauhajoen ja Lapuan) paikallisselostajia, kunnon kotiinpäin vetoa ei voita mikään, samoin Nokialla oli joku ilmeisesti paikallinen, kaveri enimmäkseen haukahteli kotijoukkueen pelijuoni, olikohan joku syrjäytetty (kiusattu) ex-valmentaja…..
Asiasta seuraavaan: ei Suokas olisi Katajaa pelastanut,ei mitenkään korvaa Kantosta Karhussakaan. Jospa Jammu kuntoutuisi, sitten kun isot pelit alkaa….
Nyt pakko puuttua, Lapuan selostajista en tiedä, mutta KB:n Petteri Opasta objektiivisempaa selostajaa ei sarjasta löydy. Valitettavasti nämä Palotiet sunmuut vei hommat.
 
Viestejä
39
Phoenix Brusselsin suomalainen pelaaja Okko Järvi mursi oikean kätensä viime lauantaina BNXT-liigan ottelussa Okapi Aalstilla, ja hänet leikattiin keskiviikkona. Seura on jo löytänyt hänelle korvaajan.
 
Viestejä
333
Nyt pakko puuttua, Lapuan selostajista en tiedä, mutta KB:n Petteri Opasta objektiivisempaa selostajaa ei sarjasta löydy. Valitettavasti nämä Palotiet sunmuut vei hommat.
Palotie on ylivoimaisesti paras, ei ainostaan selostajana, vaan podcasteissaan asiantuntemuksellaan ja panostuksella. Rakkaus lajiin suorastaan huokuu. Tuo Karhun selostaja on todella huono lajituntemuksessa ja kuulostaa erittäin kömpelöltä ja hitaalta.
 
Viestejä
39
Palotiestä tykkään. Vihkiytynyt asialle ja hyvä ulosanti. Yksi parhaista. Mutta eikös tämä ole lähinnä Katajan osio. Pohjanmaan sivut toisaalla.
 
Viestejä
1 356
Palotie on ylivoimaisesti paras, ei ainostaan selostajana, vaan podcasteissaan asiantuntemuksellaan ja panostuksella. Rakkaus lajiin suorastaan huokuu. Tuo Karhun selostaja on todella huono lajituntemuksessa ja kuulostaa erittäin kömpelöltä ja hitaalta.
Nyt et siis kyllä kommentoi Petteri Opasta Karhubasketin osalta, vaan tätä tämän kauden kykyä. Oppaalla laji ja sen verkostot aika suvereenisti hallussa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös