Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
2 963
Uutta viikkoa tulilleen, katotaan Millasta uutista pukkaa tällä viikolla ;) Ke taas jytkytetään! Hieno kausi, ja ensi kaudesta puhumattakaan...
 
Viestejä
5 503
Onpahan melkonen muuvi tässä vaiheessa kautta. Siinä mennee Katajan mahikset pudotuspeleihin.

PS. Wilson ei kyllä ole mitään pro b -tasoa nykyään. Ihmeellinen siirto kaikkiaan.
 
Viestejä
2 428
Wilson sit lähti Ranskaan. Iso menetys. Ainut pelintekijä Mervola kun Mattila puuttuu. En jaksa uskoa että Kataja voi play offeissa voittaa ilman Wilsonia. Toki pääseekö edes Kataja play offeihin on toinen asia
 
Viestejä
4 166
Millaisista taloudellisista asioista puhutaan tämmöisissä siirroissa? Kai tuo pelillisesti on Katajalle vähän huono siirto, varsinkin jos seiskapaikalle päästään?
 
Viestejä
1 737
Vaihtoehtoina, että sopimuksessa onkin buyout, jolla ei ole takarajaa, tai sitten sukset on ristissä Jammulla ja sisäpiirillä, ja eivät halunneet katsella murjottavaa Jammua.

Tai sitten kauden rahat on jo niin loppu, että säästyvä Jammun kuukauden palkka merkkaa enemmän kuin mahdolliset menetetyt lipputulot.

Odotan jo huomista Katajan verkkotoimituksen tiedotetta otsikolla "Mahtavia uutisia! Proud of you Captain!"

Puuhastelu sen kun jatkuu.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
48
Yllättävän kauan kansainvälisenä miehenä Jammu jaksoi katsoa näitä paikallisia irtasia. Koririkasta jatkoa Jammulle vaan maailmalla!
 
Viestejä
138
Polttoaine on sen verran hinnakasta että kannattaa jättäytyä yhdeksänneksi. Kuun vaihteessa ukot pihalle, nakkibussi seisontaan ja ensi kauden joukkuetta kasaamaan.
 
Viestejä
2 963
Lienee buyout- pykälä, tai sitten jotain mallia "2v jatkopahvi- loppukausi muualla".. No, tai sitten ei vain suostuttu jammun jatkopahvin hintalappuun... Kai siellä joku kani on hatussa taas, joka vetästään.. Onko Järvi tehny sopparin katajaan ennen siirtorajan umpeutumista, kuntoutunut ja ottaa jammun paikan, eikä oo vaan julkistettu.. No, puuhastelua..
 
Viestejä
1 106
Toivottavasti tuli jonkinlainen siirtokorvaus + palkkaa säästyy hieman. Nämä rahat jemmaan ja ensi kaudelle uutta, luvattua nuorekasta joukkuetta rakentamaan. Tämä kausi oli mennyttä joka tapauksessa joten ihan sama siirtää katse tulevaisuuteen.
 
Viestejä
2 963
Seura voisi kyllä tiedottaa asiasta jo aiemmin, ennen kun koko kansa kusilaarilla kuulee.. No, otetaan lasa takas takakentälle!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös