Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
1 862
On se hianoo et syksyn paskimmat joukkueet pääsee taistelemaan huonommuudesta. Ei, mut tervetuloa Saloon Kataja basket, fanit ja ginit.

Meidän on valitettavasti otettava revanssi kauden 2017 finaaleista. Ei tuu helppoo, mut otetaan kuiteski.
 
Viestejä
826
Onnittelut Katajalle hienosta sarjasta ja vaikka hivenen kismittääkin, niin sarjan voitosta. Taisteluilme oli kohdillaan ensimmäisestä matsista alkaen ja Kataja pelasi erinomaisesti nimenomaan joukkueena. Ratkaisijoita löytyi useita, eikä käsi tärissyt kovassakaan paikassa.

Fanin kannalta on hienointa, kun noustaan altavastaajan paikalta jatkoon ja vielä tiukan puolustuksen siivittämänä. Usko omaan tekemiseen varmasti kasvoi tämän sarjan myötä roimasti.

Mielenkiintoista nähdä mihin asti rahkeet riittää näillä useasti vaihtoon vaadituilla jenkeillä ja osaamattomalla valmennuksella!

Tsemppiä Vilpasta vastaan. Toivottavasti tulisi pitkä ja tasainen sarja siitäkin.
 
Viestejä
1 496
Onnittelut Katajalle välieräpaikasta!
Mukava saada näitä yllätyksiä play-offs sarjoihin. Tuon viidennen pelin loppuhan oli suorastaan Katajan näytöstä . Brown, joka ei ensin saanut mistään sisään hoiteli pelin Katajalle melkein yksin! Mattila on ollut hyvä, samoin Mcknight parantaa taas kovan paikan tullen!
Onnea Vilppaan kaatoon!
 
Viestejä
317
Tässäpä vähän tilastovertailua:

Kataja runkosarjassa​
Kataja puolivälierissä​
Kahden pisteen heitot​
49,1%
44,8%​
Kolmen pisteen heitot​
34,5%​
37,8%
Vapaaheitot​
76,8%​
80,6%
Hyökkäyslevypallot​
9,5​
10,2
Puolustuslevypallot​
26,5​
30,6
Levypallot​
36​
40,8
Syötöt​
16,6
16,4​
Menetykset​
13,2​
9,6
Riistot​
8,2​
9
Torjunnat​
3
2​
 
Viestejä
280
Niin paljon kun Kouvojen pelaamisesta pidin, täytyy sanoa, että näin onnellinen en ikinä ole ollut muiden joukkueiden menestyksestä kuin nyt Katajan kohdalla. Monta vuotta vanha mestari on kulkenut varjojen teillä, nyt vihdoin alkaa lunastamaan odotuksia joita kaikilla koripalloa enemmän seuraavilla varmasti on ollut. Suurimmat mahdolliset onnittelut susirajalle, ginit kyytiin ja tervetuloa Saloon. Tästä tulee upea sarja. :cool:
 
Viestejä
953
Katajalta huikea nousu! Lähes kaikki pelaajat ovat nostaneet tasoaan, Brown ja RHJ etenkin. Lommi ja Mattila osoittavat taas olevansa kevään pelaajia. Päälle vielä varma McKnight, ehkä suurin yllättäjä (odotuksiin nähden) pallovarma Griffin ja pirteät Laihonen ja Mervola. Näistä joukkue on syntynyt!

Virtanen kävi eilen todella kuumana ja Wellingillä oli täys työ rauhoittelussa. Kaukana ei ollut teku, varoitettukin jo oli ja silti Pete hiiltyi loppupuolen tilanteessa. Sarekoski hoiti tilanteen hyvin, käveli toisesta päädystä ja selitti tilanteen, ei tekua. Ehkä myönsi tuomarierheenkin?

Tästä eteenpäin kaikki on plussaa, mutta voittojahan tämä joukkue haluaa!
 
Viestejä
2 832
Jytkytetäänhän! Hieno kausi menossa! Muistelen joskus jonkun sanoneen, ettei olisi kannattanut kausaria ostaa ;) Ja kannatti ottaa myös pleijarikausari One Day Offer tarjouksella, halapaa kun mikä! .. ja ae, ae että kun piäsöö vielä uuteen areenaan paukuttamaan! maanantaina "kautta aikain" viimeinen matsi vanhalla areenalla, on siinäkin tunnelmaa, haikeutta jopa ;).. Tai no, mistäpä sitä tietää, vaikka uudenkin areenan katto alkas vuotamaan.. ;)

Puksutetaan! Hieno sarja vilpuraa vastaan tulossa, onhan siellä kaikkien rakastama nenonen, ja taikuri.. joka on vielä tällä hetkellä salon miehiä, muttamutta.. :cool:

Ei muuta kun lauantaita odotellessa, ja pääsiäsestä nautiskellen.. giniä ja munkkeja!
 
Viestejä
241
Ärsyttävyydessäänkin nimimerkin LeBronJNZ ”lottovoitto”! Vanhoilla ei nyt kasetti kestänyt. Ymmärrettävyyttä kyllä, sillä kenelläkään ei ole niin kiire kun rollaattorilla etenevällä.
 
Viestejä
833
Täytyy nostaa hattua koko seuralle ja myöntää tuomitseneen organisaation pikkuisen liian aikaisin. Erityisen iloinen olen Peten puolesta, äijä voi ihan selkä suorana seistä ja näyttää meille faneille tuplakeskaria ja me taputamme pikkupunassa kikattaen. Hei, mahtavaa olla väärässä! :D

käsi ✋ ei hävetä yhtään. Aikani kuluksi rankkaan Katajan pelaajat Kouvo-sarjan perusteella omaan tasoon peilaten:

#McKnight 7,5/10
-tasaisen varma, tasaisen viileä. välillä tuntu alisuorittavan, välillä ylisuorittavan. McKnight ei ole nopein, ei ovelin, mutta tasaisen varma ja monipuolisen valikoiman omaava mies.

#Brown 8,5/10
-Yllätti varmasti 80 % Katja faneista. Todella tärkeä palanen Toikkaista ja Pöllää vastaan. Loistava tason nosto ja vahvaa punnertamista. Viimeinen peli oli aivan Brownin showta ajoittain. Jos 5/10 tarjosin alku kaudesta, niin on muuten kaveri kehittynyt. Osaa myös rakentaa peliä ja syöttää. Hieman aikailua keskipitkien kakkosten irroittamisessa, miettii liikaa. Toisaalta voi olla hyväkin asia.

#RHJ 8,5/10
-Heikot ja myös vahvat hetket. Heittopeli ei kulje, välillä puskee. Toisaalta on ovela, nopea ja itsevarma ajaja. Tärkeä palainen ja ainut joka sai game 4 Boydin pois.

#Lommi 7,5/10
-teki oman työnsä vakuuttavasti. Ei monipuolinen, mutta meidän tärkein heittäjä. Aina mietittävää vastustajan puolustajille. Viime kevään perusteella odotan vielä lisää.

#Mervola 6,5/10
-ei pääsyt ihan mukaan. Oli toki tärkeä palanen, mutta jotain uupui.

#Laihonen 9/10
-Erittäin fiksua ja kypsää koripalloa. Ratkaisevia suorituksia molemmissa päissä ja kolmospelikin kulki ajoittain yllättävän kypsästi. Omaan runkosarjan tasoon selkeä ellei jopa hieman hämmästyttävä tasonnosto.

#Griffin 9/10
-Varmaa, eleetöntä ja johtajamaista koripalloa. Erittäin monipuolinen ja pelasi ajoittain jopa paremmin kuin Kouvolan Boyd. Griffin upotti keksimatkan kakkoset varmasti ja kolmosetkin napsui omasta kuljetuksesta. Todellakin voi osoittanua kultakimpaleeksi.

#Mattila 10/10
-Mikä sysimusta kausi. Siitä tulet minimaalisella kuntoutuksella takaisin ja pelaat hyvin ja ratkaiset sarjan! Ei siinä. Mattila on loistava esimerkki ja monipuolinen pelaaja, joka antaa kroppaansa varomatta joka tilanteen eteen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 832
Tänään jytkytetäään salohallissa! Oiskohan tänään meidän N.Griffinin crazy heittopäivä ;) Hieno matsi tulossa, hieno kausi, hieno kevät. Aurinko paistaa, ja pääsiäinen on, tipuja on, ja uuteen halliinkin päästään ensi viikolla, kunhan ensin hyvästellään vanha ;) Meneen Neposellakin vetelät housuun rävähtämällä, kun uuden hallin näkee, ja toiviainenkaan ei osaa ovista ulos.. ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös