Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
1 367
On suoranainen ihme miten Kataja voi olla huonompi kuin tämän hetken Seagulls, mutta kyllä se on. Ei paras näkemäni korismatsi tämä.
 
Viestejä
1 737
Patsashanke jäihin!

Kokoonpano balanssiin kiitos!

Selostaja Räsäselle terveiset, että selostajan tehtävä on selostaa (eli kertoa mitä tapahtuu) , ei esittää myös asiantuntijaa tai kouluttajaa. Poikkeus on, jos on entinen Korisliiga-valmentaja (jolloin ehkä tietämys siihen riittää).
 
Viestejä
260
Kataja hävisi myös parhaiden palkitsemisen. Siinä missä Seagullsin palkittu kätteli koko kolmikon, Katajan Egekeze nappasi lahjakassin ja jätti pikkupojan seisomaan käsi ojossa. Kyllä, voittajan on helppo hymyillä ynnä muuta, mutta kyllä tuon verran täytyisi osata käyttäytyä tappionkin hetkellä.
Samaan kiinnitin huomion.
Ottelun noloin hetki. Pikkupoika muistaa tuon pitkään.

Voipi olla että oli myös viimeinen ottelu isännyys tuolle firmalle minkä kautta palkinnot jaettiin. ?
 
Viestejä
2 089
Kataja/valmentaja on johdonmukainen:

Pelataan kuten viime kaudellakin eli rugbyn&käsipallon&koriksen sekoitusta.

Palloa siirrellään kaarella takaviistoon kunnes joku rykäisee viime hetkellä toivotaan toivotaan heiton tai syötetään vastustajan käsiin.

Mutta eipä siinä mitään, näillä mennään. Patsaita suunnitellaan ja videoita kattellaan.

Hyvältä näyttää vaikkei kovakuntoinen Gulls kaatunut ja Ugissakin hävittiin alle 10p vain.

Kyllä se tästä!
 
Viestejä
2 965
Kohta tulee korintekijä, pelinpyörittäjä, kovan luokan mies, tumpille kaveriksi. Ja Smith takas, ja ti kaatuu Nokia! Patsashanketta ei keskeytetä. Hieno kausi, Jytkytetään!
 
Viestejä
23
Kohta tulee korintekijä, pelinpyörittäjä, kovan luokan mies, tumpille kaveriksi. Ja Smith takas, ja ti kaatuu Nokia! Patsashanketta ei keskeytetä. Hieno kausi, Jytkytetään!
Toivotaan. Ilman Tumpin nappipeliä hyökkäyspelaaminen on kovin kohmeista. Roolipelaajat Tumbaa lukuun ottamatta jääneet samalla sivuraiteelle. Lindberg, Knihtinen, Lommi ja Danes pitää saada peliin paremmin mukaan. Nyt onnistumiset jäävät satunnaisiin kolmosiin, jos niihinkään.
 
Viestejä
2 965
Kyllä toi porukka pelata osaa ja hyvin, kuten on nähty. Smithin puuttuminen eilen näkyi liikaa, kun ei vielä sitä toista takuria ollu rosterissa, kaarelle pysähtyi ja siihen jäi liiaks eilen pyörimään peli eilen.

Eipä mittään, eiköhän ens viikolla pari voittoa kairata taas, ti nokia ja la honka, ja sitten ei muuta kun jytkytellen maju-tauon viettoon. Ei muuta ku, katotaan, puksahtaako jytky ulos tännään, vai alkuviikosta ;) Joka tapauksessa ens viikolla kuullaan viimestään semmonen paukku, että ihan hirvittää.. Ja uus kaveri ajetaan sisään viimestään tauon aikana ;)
 
Viestejä
2 089
Ja kohtahan on jo kevätkin.

Pitää olla kärsivällisyyttä, eihän sillä niin väliä tuleeko tämä McGyver nyt vai maaliskuussa.

Kun olisi ollut jo 2kk aikaa tulla..

Tälle Saksan miehelle pitää antaa peliaikaa, otetaan minuutteja vaikka Lindbergiltä joka ei ole saanut mitään aikaan (saa kyllä keväällä uskon). Ja Reeceltä myös minsoja pois.

Muuten olen samaa mieltä kyllä kai.
 
Viestejä
2 965
Ennen kevättä on vielä talvi, ja kohta tulevat marras-markkinat torilla. Sen jälkeen seuraavat tapahtumat torilla onkin keväällä. Keväällä koivun korvat jo pilkistää, kun Katajan poijjaat pelaa pantterista. ;) Jytkyttämään vaan!
 
Viestejä
2 965
Piti lähtee kattoo Talentsin peliä Nokia ak. vastaan.. Pihlis vastustajan riveissä, virheitä 4, pisteitä 0. Katajalta ed.mukana Reece ja Danes, tj myös käyny kentällä, siitä vois ottaa tumpille aisaparina ;) katsomossa katajan edari jj johdolla.. edit. Pihlis teki just pisteitä
 
Viestejä
152
Miten ois valmentajan vaihto? Ihan tää on samanlaista ku männävuosinakin. Mitään tolkkua eikä järkeä oo pelissä...
 
Viestejä
2 965
Leksan paita kattoon lauantaina, hieno kunnianosoitus. Leksa ite, ja myös Shawn paikalla lauantaina, joten eikun Jytkyttämään!.. Kuullaanko jytky vielä ennen lauantaikin.. kattellaan, kattellaan.. ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös