Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
2 852
Sanoin just vaimolle, että hänen pitää hakea Katajan rekrytoumistoon. Kaupasta tulee välillä Oivariinia, välillä Beceliä ja nyt Keijua. Koskaan ei tiedä mitä saa.

Vaimon ostoslista:

"Voi" = arpa.

Ostoslista:

Katajan ostoslista:

"Vahvistus" = arpa.

Jospa tämä uusi olisi hyvä arpa, ei becel vaan kunnon Valion voi! "

Scores like butter"
Eihän sinne tarvii ees hakea. Sen kun kävelee sisälle toimistolle ja sanoo päivää ;) Sinne vaan! Oivariinin, Becelin ja Keijun yhistelmä on hermeettisen hyvä, sulaa kun voi suussa.. Siihen pikkusen mokkapalaa mukaan, ja giniä, niin avot! Eikun saunan lauteille lauantaita viettämään, ja huomenna jytkyttämään dirren peliin ;) Ens viikolla vasta jytkytetään, 2 kotipeliä, 2 voittoa, ja kauhajoenkin pojat eksyy viikon päästä väärään bussiin.. ;)
 
Viestejä
2 852
Nonniin, 2 kotipelin viikko eessä, ei muuta kun ke taas areenalle paukuttamaan ;) Pistää uus takamies semmosen shown pystyyn, että siinä on kyllä pelin jälkeen naikkoset miehessä kiinni.. ;) Jytkytellään!
 
Viestejä
833
Katajan toimistolla oltiin ainakin optimistisia ja uudelta kaverilta odotan kovia lukuja... Kannattanee pistää rahat Peten kultaiseen patsaaseen. Hieno seura, hieno kausi ja hieno halli. Huomenna onkin pelipäivä, karjalaisittain jytkypäivä.
 
Viestejä
317
Screenshot_20221116-124437_Chrome.jpg
 
Viestejä
317
Viestejä
2 852
Jytkytetään koko ajan, ja vielä pikkusen ku ruuvia kiristetään tokalle puolikkaalle ditten vasta jytkyy ja paukkuu
 
Viestejä
833
Heikkoa peliä kummallakin. Ihan sama vaikka ensi kesänä pelataan divaria,.mutta Pyrintö on sen verran ärsyttävä (valmentajan johdolla), ettei sille saa hävitä kotona.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös