Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
4 167
Nonniin, suomen cupissa vieraita salosta, ae ettien että mikä lauantai ilta tulossa parin vk kuluttua ;) Hienoakin hienompi ilta on tulossa myös tulevana lauantaina, joten ei muuta kun lauantailöylyjä odotellessa ;)

e. Nyt vois TJ ottaa onkeensa neuvoista vaarin, järjestää pikkujoulu- pelin, ja päästää salon rumpuryhmät ilmaseks sisään ;).
Vois myös kyllä baarin valikoimia miettiä, ja pistää vietnamilaista tarjolle. Ja vois ottaa myös ne tseerleederit paikalle ;)

Tuleekos nämä Ruudulta? Jaa, taitaakin Ylen kans olla kolmivuotinen sopimus.
 
Viestejä
6 228
Energian loppuminen Pyrintö matsissa kuulostaa oudolta, Kouvot peli oli tiistaina, joten välissä ollut 3 välipäivää. Ja Hollis puuttui myös Kouvot ottelusta, tuskin olisi voitettu hänenkään kanssaan. Selittelyn makua. No jospa lauantaina olisi energiat taas tapissa.
 
Viestejä
75
Lauantai lähestyy. Onko RHJ jo harjoituksissa? Onko RedBullit juotu vai puuttuuko yhä energiaa? Saisko ottelutapahtumaan jotain uutta? Vaikka saappaanheittoa. Tai Hirvonen avaamaan korisukkaa. Voisi tulla eka pisteet pelissäkin eka puolikkaalla. Tuntuu tuhnulta.
 
Viestejä
42
On tää ihmeellinen tämö Katajan foorumi! Täällä haukutaan omia pelaajia ja yhtä vöhä enemmän ja en ymmärrä miksi! Kyseinen pelaaja on tällä hetkellä parempi syötöissä ja pisteissä kun Karhun vastaavat pelipaikan pelaajat! Ei Karhun foorumilla haukuta jos tulee hekompia pelejä ja niitä tulee kaikille! Toivon "jytkyjä" Katajalle ja tsemppiä myös Karhulle peleihin
 
Viestejä
1 737
Tuossa viimeisintä Palotie-podcastia (NBA puoli) kuunnellessa tuli mieleen, kun herrat vertasivat Utahin Conleyn merkitystä esimerkiksi S. Huffiin tai GSW:n Greeniin: kokenut pelaaja, joka osaa rytmittää peliä ja jonka sana painaa, jos sanoo nuoremmalle "hei, älä ota tuommoisia heittoja". Vaikka RHJ hiljainen kaveri onkin eikä varsinaisesti itse hirmu tilastorivejä välttämättä tee, tuli ekana mieleen ja tämän esimerkin puute osaltaan selittänee parin viime pelin hapuilua.
 
Viestejä
2 963
RHJ on kuningas! Jytkytetään pe alta pois, ja la se vasta Jytkyy ja Paukkuu niin jotta tärisöö ja pyörii naikkosilla housut jaloissa, kun peli on niin silmiä hivelevää, osumatarkkuuskin on parantunut kun poijjaat on kisoissa käyny oppia ottamassa tähtäämisestä.. ;) Jytkytetään!
 
Viestejä
2 963
Kohta mennään niin jotta manner tömisee, hytkyy ja jytkyy oikein kunnolla ;) Puksuti, juna on, ja raiteetkin ;)
 
Viestejä
42
Onnittelut Katajalle tärkeästä voitosta! Ei tarvi mollata ketää pelaajaa....,eikös.? Jonkilainen jytky kuitenkii oli tää voitto..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös