Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
181
Katajasta tuli samantien mun suosikkijoukkue, kun ryhdistäytynyt Iso-Hoo liittyi jengiin ja palasi kentille pitkän loukin jälkeen. On se Hannes hyvä !
 
Viestejä
519
Katajafaneilla on tietysti tällä hetkellä paljon mielenkiintoisempiakin asioita seurattavana, mutta Nike Sibande on niin sanotusti jatkanut Turkissa siitä, mihin Joensuussa jäi.

Viime viikolla voittopelissä 34 pistettä. Tänään Merkezefendille voitto jälleen ja Sibanden tilille 18 pistettä. Pistekeskiarvo on tuolla Euroopan 2. - 3. parhaassa kansallisessa sarjassa kymmenen pelin jälkeen noin 15. Mielenkiintoista nähdä, missä mies ensi kauden tulee pelaamaan.

 
Viestejä
1 432
Tekköökö sillä Sibanden korvauksella mittää. Jos hää ei ois lähtent, niin mestaruus ois varma.
Nyt on vähä sipannu homma
 
Viestejä
1 956
Johan näytti paremmalta! Sinne sai Katajan isot palloa korin alle ja isot tekivät myös isoista tehokkaasti kun Nokia ei tuplannutkaan. Jännä nähdä kolmospelissä jatkuuko dominointi.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631

Thomas Tumban mukaan Näätien ei kuitenkaan voi sanoa tuoneen peliinsä mitään yllättävää: sitä sai, mitä luvassa kaiken aikaa olikin.

– He ovat olleet koko vuoden tuollaisia. He pelaavat fyysisesti, he pelaavat kovaa, he tykkäävät juosta ja löytävät heittäjiä. Se on todella hyvä joukkue: kun heitä vastaan pelaa, täytyy koko ajan olla hereillä. Mitä tahansa saattaa tapahtua seuraavaksi, Tumba muotoilee.
 
Viestejä
2 925
Noin kaukaa ulkopuolelta matsia kattoen (ja joku ihmetteli, jos nyt ei kuitenkaan Vappuna…..), niin taisi olla Vapun parasta viihdettä. Se on varmaan katsottava toi Jokisuun pelikin………
Tottakai ;)

Oletko tulossa paikan päälle, aina on sieltä päin kiva saada vieraita ;)

Lupaan tarjota parit baarin puolella :cool:;)
 
Viestejä
181
Mikä Pöllyää vaivaa? Ehtiikö vielä kentille tällä kaudella vai onko joku isompi hässäkkä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös