Koripallo.com

Kataja vs Kobrat ke 3.4. 87-74

Kumpi voittaa?

  • Kataja

    Ääniä: 4 57,1%
  • Kobrat

    Ääniä: 3 42,9%

  • Äänestäjiä
    7
  • Poll closed .
Viestejä
1 734
Kehitysmaissa ei lapsilla ole vettä, koulutusta ja hiv-lääkkeitä ja täällä kinataan jostakin fakin Riku Tapion selostuskiellosta. Fittu teitä, nyt rupesi fituttamaan niin rankasti, että lähden päiväkaljalle. Juon tuopin loppuun samasta syystä eli kehitysmaiden lapset.

giphy.gif
 
Viestejä
1 106
Ens kerralla palautteet tuomaritoiminnasta vaikka sähköpostilla liittoon pelin jälkeen tunnemyrskyjen tasaannuttua. Radikaali ajatus, mutta ehkä kokeilun arvoinen. No se siitä, toivotetaan Grigori sitten jäähyn jälkeen aplodein mikrophoonin varteen ja jännätään, onko mies lyöty ja nöyrä vai tuleeko suihkukomennus heti pian uudelleen. ;)
 
Viestejä
19 541
Voi voi tuota Katajan puolustusta oman korin alla. Huolila, tule pian! Täällä tarvitaan sinua. Ota vaikka anteenikin mukaan, mutta tule silti!

Aivän järjettömän paljon taas ( 11 jo ) annettu Vihulaiselle hyökkäyspään levareita. Ei nämä Katajan pitkät jepet näytä niitä tajuavan tai edes yrittävän.

Mullisen paluu tietenkin ilahduttavaa, mutta kun meillä on näitä Kreisi-Deivisiä ja Tijatseja, niin vaikeaa on.

Hyvin on myrkkykärmehet pysynyt pelissä mukana. Käykö kuitenkin niin, että viimeisellä jaksolla joutuvat luomaan nahkansa vai saavatko hurmoksen päälle, iskevät myrkkyhampaillaan ja kiemurtelevat voittoon?
 
Viestejä
19 541
Kohtalaisen kerskinkertainen esitys Katajalta. Onneksi Kooprat ei ollut kummoinenkaan mittari.

Jälleen annettiin 19 hyökkäyslevypalloa Vastustajalle. Puolustus taaskin oman korin alla reikäjuustoa.

Ei uponneet Seppälän kolkit.

Mitäs positiivista sitä pelistä? No mullisen paluu ja voitto. Siinäpä ne.
 
Viestejä
6 198
Mullisen paluu ja voitto, siinäpä se illan tärkein anti juu. Eipä nyt muuta.
 
Viestejä
144
Kataja: Tärkeä voitto, neljäs sija saavutettu jälleen. Myös kolmospaikka on vielä täysin mahdollinen. Positiivista Mullingsin paluu kentälle ja se, että kaikki miehet yhtä lukuunottamatta onnistuivat pisteiden teossa. Parannettavaa on kuitenkin vielä kaikilla, varsinkin puolustuspäässä, jossa annetaan aivan liikaa levypalloja vastustajalle. Petjan kuuluttamista oli ilo kuunnella.

Kobrat: Waterman ja Anderson esiintyivät hyvin kentän molemmissa päädyissä. Tappio oli toki takaisku joukkueelle, mutta pudotuspelipaikka on vielä omissa käsissä. Kobrat nimittäin kohtaa runkosarjan viimeisissä otteluissaan Korihait, Kouvot sekä Uran, joista kaikki ovat täysin voitettavissa. Neljä pistettä edellä olevan BC Nokian loppurunkosarja on paljon haasteellisempi, vastustajia ovat Pyrintö, Vilpas, KTP ja Seagulls. Mikäli Kobrat voittaa kaikki loput ottelunsa ja Nokia niistä vain yhden, menee Kobrat jatkoon. Viimeisestä pudotuspelipaikasta tullaan siis käymään kovaa taistelua.

Kataja jatkaa ottelujaan perjantaina, kun vastaan asettuu hieman alavireinen Kouvot. Kobrat taas pelaa seuraavan kerran sunnuntaina Korihaiden vieraana. Molemmat joukkueet tarvitsisivat ehdottomasti noista otteluista voitot; Kataja pysyäkseen kiinni sijoituksissa 3-4 ja Kobrat taistellakseen siitä viimeisestä paikasta Korisliigan pudotuspeleihin.
 
Viestejä
2 395
Tärkeä voitto Katajalle. Hienoa että saatiin Mullings mukaan kokoonpanoon. Lapuan onnistujat oli Anderson ja Waterman. Katajan parhaat omasta mielestäni oli Mullings ja Palmi.

Liikaa haki Lapua hyökkäyspään levypalloja. Muutenkin Katajan puolustus vuotaa välillä paljon. Jenkit ja Perttu heikoimmat puolustuksessa. Aika paljon on peli edelleen sekaisin ottaen huomioon että play offeihin on aikaa enää reilu 2 viikkoa......
 
Viestejä
19 541
Mullisen paluu toi sitä odottettua säpinää, vaikka ei tietenkään vielä parhaimmillaan ollut. Mutta +29 on kuitenkin.

Herralan peli taas on ottanut mielestäni takapakkia. Välillä pelasi oikeinkin hyvin, mutta nyt taas on ollut aika tasapaksua eikä mitään huikeaa. Tänäänkin -18 ja siinä, missä jokin aika sitten heitotkin upposi, on valunut takaisin huonompaan suuntaan.

Mullisen täytyy kyllä varautua isoihin minuutteihin, kuten Palminkin. Näinköhän paikat kestää.

Toivotaan, että Kreisi-Deivisistä tulisi pudotuspelien uusi " Rätli "...., jolla kolkit uppoaisi kovalla itseluottamuksella ja ajotkin onnistuisivat. Puolustuksesta puhumattakaan.
 

TOSISelkee

Mitä tyhmyyttä ja asiattomuutta? Tunnetta pitää olla, kuuluttajallakin. Mitään asiattomuuksia ei ole kuulutettu. Tapion asialäpät vaan loukkasi epäSelkeen egoa. Epäammatillisuutta ja lapsenomaisuutta tuomarilta!

Samaa mieltä. Herra Selkeä ei edes varoittanut asiasta.

Tätenhän Hän voisi yksitellen poistaa kaikki henkilöt paikalta, jotka ei häntä miellytä.

Ehkä hän saa tehdä mitä haluaa.
 
Viestejä
2 089
Samaa mieltä. Herra Selkeä ei edes varoittanut asiasta.

Tätenhän Hän voisi yksitellen poistaa kaikki henkilöt paikalta, jotka ei häntä miellytä.

Ehkä hän saa tehdä mitä haluaa.Ehkä sitten viimeisenä poistetaan paikalta selkee joka sammuttaa samalla valot.

Olis kaikkein selkeintä toimintaa.
 

TOSISelkee

Kuuleman mukaa o varotettu useemmas pelissä, mut ei oo menny jakeluun.

Mihin asti mielestäsi nämä aiempien pelien varoitukset kestävät? Pitääkö varoituksen jälkeen olla minkä aikaa varuillaan selostaessa pelejä? Säilyykö nämä varoitukset jopa seuraaville kausille? Ja onko nämä varoitukset kirjattu johonkin?

Tämähän vaikuttaisi aika Selkeltä linjalta.

Minä olen käsittänyt, että koripallossa ei varoitukset siirry seuraaviin peleihin.

Toki tässä Selkeen tapauksessa voi olla erinlaiset sääntötulkinnat, mitä ei ole vielä sääntökirjassakaan, mutta ehkä tulevaisuudessa on.
 
Viestejä
12
Mihin asti mielestäsi nämä aiempien pelien varoitukset kestävät? Pitääkö varoituksen jälkeen olla minkä aikaa varuillaan selostaessa pelejä? Säilyykö nämä varoitukset jopa seuraaville kausille? Ja onko nämä varoitukset kirjattu johonkin?
Nuo ovat turhia kysymyksiä tämän keissin osalta. Kuuluttajan rooliin ei sisälly tuomaritoiminnan arvostelu (tai muu epäasiallinen käytös) ottelun aikana. Tuon kun pitää mielessään niin ei tarvitse miettiä varoitusten pitkäkestoisuutta, kun niitä ei tule.
 
Viestejä
2 089
Nuo ovat turhia kysymyksiä tämän keissin osalta. Kuuluttajan rooliin ei sisälly tuomaritoiminnan arvostelu (tai muu epäasiallinen käytös) ottelun aikana. Tuon kun pitää mielessään niin ei tarvitse miettiä varoitusten pitkäkestoisuutta, kun niitä ei tule.Kaikkeen pitää olla selkeä valmius paitsi kansantanhuihin.

Ja Kataja on selkeesti korisliigan häpeäpilkku, ei ole edes 3 hallia vielä valmiina ja muutenkin hommat retuperällä. Eivätkä jummärrä some kansalta edes anteeksipyydellä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 539
Juuso-Valtteri Kivimäen kuvat ottelusta:

DSC_6276.JPG


DSC_6321.JPG


DSC_6380.JPG


DSC_6384.JPG


DSC_6444.JPG
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös