Koripallo.com

Kauhajoen Karhu 2013-2014

Viestejä
1 238
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Antwine twitterissä:

MrAntwineC.Williams ‏@Twizzle31 10 min
Injury Bug is whomping our ass ova here!! Another Player Down Some1 else Gotta StepUp

Kukas nyt?
 
Viestejä
238
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Layup sanoi:
MrAntwineC.Williams ‏@Twizzle31 10 min
Injury Bug is whomping our ass ova here!! Another Player Down Some1 else Gotta StepUp

Kukas nyt?

Tätä twiittiä on Karhufanien keskuudessakin ihmetelty. Ei tunnu kellään olevan tarkempaa tietoa. Kohtahan se on lähdettävä salille katsomaan, onko joku muukin kuin HC poissa alkulämmittelystä.
 
Viestejä
301
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Vissiin Niko Mattila loukkaantuneena kun ei pelannut Vilpasta vastaan?
 
Viestejä
238
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Niko Mattila oli hieman loukannut nilkkaansa eilisissä treeneissä ja oli siksi sivussa tämäniltaisesta pelistä. Ei mitään vakavaa!
Parasta oli kuitenkin se että Hankins-Cole oli jo lämmittelyssä mukana sparraamassa joukkuettaan eikä hänen loukkaantumisensa näyttänyt enää niin pahalta. H-C pystyi jopa varovaiseen hölkkään.
 
Viestejä
238
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Niko Mattilan pitäisi olla pelikunnossa tänään. Karhun joukkueesta on poissa vain Hankins-Cole. Karhun joukkueen pitäisi olla iskussa tämäniltaisen koitokseen Kouvojen vieraana.
 
Viestejä
238
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Karhun pelit jatkossa senkun kovenee. Ensi lauantaina (2.11) kotisaliin astelee Honka. Sitten keskiviikkona (6.11) matkataan Kotkaan ja heti perjantaina (8.11) matkataan Pyrinnön vieraaksi. Mikäs siinä, jokainen joukkuehan on kohdattava vuorollaan. Pisteitä kuitenkin tarvitaan jotta pysytään korisliigan kärkijoukkueiden mukana.
 
Viestejä
301
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Ihan mielenkiintoiset ajat luvassa Karhu-faneille kun tosiaan seuraavat kolme matsia ovat kaikki huippujengejä vastaan. Näiden otteluiden aikana saadaan selville, missä mennään ja mikä on suhde kärkijoukkueisiin tässä vaiheessa kautta. Itse näkisin, että kotipeli Honkaa vastaan olisi mahdollista hoitaa, mutta vierailut Kotkaan (muistetaan että takana jo yksi tappio KTP:lle tällä kaudella) ja Tampereelle saattavat olla liian kovia paikkoja tämänhetkiselle Karhulle. Joukkue, kuten toki enemmän ja vähemmän kaikki joukkueet tässä vaiheessa syksyä, hakee vielä itseään. Erityisesti Bojan Sarcevicin rooli ja sopivuus joukkueeseen on ainakin itselleni vähän kysymysmerkki vielä toistaiseksi. Antwine Williams on parissa viime pelissä osoittanut, että on joukkueen johtohahmon roolin arvoinen, mutta muut jenkit (QHC siis telakalla vielä pitkään) ovat vähäsen värittömiä ja hajuttomia, sellaisia 10/5 statsien kavereita. Toki Karhun joukkueessa vastuu pisteidenkin teossa jakaantuu tasaisesti noin muutenkin. Joka tapauksessa mielenkiintoisia pelejä tulossa lähiaikoina!
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Kyllä Karhun pitääs saada jenkki joka kirjauttais tehot keskiarvolla 22/10. Q H-C :lle olis kannattanu ettiä kunnon tuuraaja. Toki sama se kuka pisteet tekee ja kuinka jos voitto vain tulee :D
 
Viestejä
169
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Tähän asti mennyt hienosti. Huonolla pelillä voitettu keskitason/huonoja joukkueita. No nyt alkaa se pikkasta parempien joukkueiden tason katselemus ja luulempa että Karhun hyökkäys kuviot eivät vielä ole sillä tasolla että pystyttäis voittamaan näitä joukkueita jotka todella heiluttavat korisukkaa. Vaikka puolustus olisi kuinka rautaista niin jos hyökkäyksestä puuttuu se varma 18/10 pystyvä mies niin eipä jalkapallo tyylin kilpikonnalla voi koripallossa hyviä joukkueita voittaa kuin huimalla tuurilla. Sitä tuuria siis pitää olla kolmoskaarella ja virheet jakautua tasaisesti että viimeisessä kympissä ollaan noin samalla kymmen luvulla nipi napin. Tällä hetkellä joukkueessa on myös mukana aivan Amerikasta asti hankittu junioritason apu, viime pelin helppoudessa 3p mielettömissä peliminuuteissa eikä syöttöjäkään oikein ollut joten minkä vuoksi tällaiselle miehelle minuutteja jaetaan (no ehkä kun ei parempiakaan ole) mutta samaan hintaan vaikka olisi kuinka halpa niin varmasti löytyy parempi tasoista pelaajaa minuttien kuluttajaksi. 10 levypalloa on tietysti ok suoritus mutta luulempa että tässä tilanteessa jos pelaa24min sen saa aikaan moni muukin joka pelaa paikassa jonne pallot yleensä putoilevat. No mutta toki vielähän ei ole kiire riittää että kauden pisteet riittää PlayO viivan ylä puolelle...hankkii vaikka sitten myöhemmin pari pelimiestä (nythän me odotetaan loukkaantunutta pelaajaa jonka kunto huononee päivä päivältä ja joka ei vielä tähänkään asti esittänyt mitään ihmeellistä.Kun se saadaan taas kuntoon niin pelin taso ei silti nouse vaan siitä tulee vähän varmempaa)
 
Viestejä
7
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Epätodennäköistä, että Karhu enään H-C:n tilalle uutta jenkkiä hommaisi ja vielä kun sairasloman pituus selville (6-8 viikkoa). H-C:n pitäisi olla jo ennen joulua pelikunnos, kun ottaa huomioon sen, että on ollut poissa jo sen pari viikkoa.
 
Viestejä
1 514
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Hyvää pohdintaa Hilgumalta ja Maajussita. Myös oma tunne on, että nämä tämänvuotiset vahvistukset eivät tule loistamaan ollenkaan kirkkaimpina tähtinä tässä sarjassa. Työn sankareita on tietysti tärkeää joukkueessa olla, mutta joskus olisi taas mukavaa marssittaa kunnon pelotteita ja johtohahmoja kentälle. Varsinkin Biisoneitten rosteria käy kateeksi ja ihmettelen jos pyttyä tarvitsee keväällä mihinkään Loimaalta siirtää.

Toinen asia, joka Karhua ja itseäni fanina on jo vuosikaudet vaivannut, on pelien ailahtelavuus. Hyviä pelejä saattaa yllättäen seurata huono, ja heikompien jengien kanssa ollaan tosi usein oltu vaikeuksissa. Ja kun ei ole pelaajaa, joka voi ottaa joukkueen harteilleen huonona päivänä, välillä Karhun pelit (esim eka KTP-peli) ovat hirveää katseltavaa. No joo, Karhu on nimenomaan JOUKKUE, mutta silti.

Kaikesta tästä huolimatta omat odotukseni tälle kaudelle ovat edelleen aika lailla myönteiset. Varsinaisia pettymyksiähän ei vielä KTP-pelin pelillisen sakkauksen lisäksi ole tullut lainkaan. Sarcevic on vielä jäässä, hänestä saadaan vielä paljon irti, Johnson samoin, QHC:stä ei vielä oikein osaa sanoa mitään, joukkueen vahvuus, kolmoset ovat vielä kokonaan hakusessa, jne. Ja toisaalta Antwine on jo nyt yllättänyt ainakin minut panoksellaan ja johtajuudellaan (verrattuna pariin edelliseen kauteen), Mole ja Niko Mattila samoin. Tyypillistä on lisäksi Karhulle ollut, että vähän kukin vuorollaan nousee rivistä esille ja pelastaa yksittäisen pelin. Tällaiseen riittää kapasiteettia ainakin 6-8 pelaajalla.

Honka-pelistä toivelistalla on isännän ote alusta pitäen, ja ottelun saaminen siten omiin käsiin. Voitto huomenna lisäisi uskoa joukkueen kantokykyyn loppusyksyn muissakin kärkikahinoissa.
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Kyllähän alkukausi on aivan mukavasti mennyt mutta KTP peli oli surkea esitys. KTP:n Vahvistukset ovat sarjan parhaimpia, eikä kotimaisetkaan huonoja ole.Karhulla ei oikeen ollut tuossa pelissä mitään jakoa.Mutta kausi onneksi vielä alussa, ja tuon pelin jälkeen tuli hieno ja historiallinen ensimmäinen voitto Katajasta vieraissa. Karhulta on mielestäni tähän mennessä onnistunut yksilöinä mahtavasti Mole,Mattila ja Williams. Hirvikoski on päässyt pikku hiljaa vauhtiin. Eskola teki hyvää työtä viime pelissä ja uskon että jatkaa samaan malliin. Ojala ja Sarcevic on ollut vähän pettymyksiä ja heiltä odottaisin enemmän. Huuskonen ei ole paljoa peliaikaa saanut joten hänestä on vaikea sanoa mitään.. Dre Williamson on tehnyt tasaista jälkeä ja uskon että parantaa otteitaan kauden edetessä mutta tuskin tosiaan sarjan kirkkaimpiin pelaajiin nousee. Akeem Johnson ei ole vakuuttanut.. Quincy Hankins-Cole on vielä mysteeri, nakutteli kyllä kovia tehoja ekoissa peleissä "helppoja" vastuksia vastaan mutta KTP pelissä oli ihan kuutamolla.. Hänet olisi ollut kiva nähdä tuossa Kataja pelissä ja tulevissa kovissa peleissä (Honka,Pyrintö,KTP) näissä koitoksissa saisi miehestä kunnon kuvan millainen pelaaja on. Mutta mielestäni Karhu kyllä tarvisi paremman tason vahvistuksen joka tasaisesti saisi pelissä kuin pelissä aikaan 20 pinnan ja 10 levypallon keskiarvon. Täten pystyisi yksilönä ratkaisemaan tiukkoja otteluita. Kuten viime kaudella Watson ja Bullock. Mutta josko tosiaan joka pelissä eri mies ottaa tuon roolin ja onnistuu. Ja JOUKKUEENAHAN Karhu onnistuu hyvin.Kyllä Karhulla on mahdollisuudet mitallille. Huomenna edessä mielenkiintoinen peli Honkaa vastaan. Mielenkiintoinen nähdä kuinka Karhu saa puolustettua Ronnie Clark:in ja kuinka levypallot saadaan napattua. Honkalla on myös mielenkiintoinen uusi vahvistus Omar Krayem joka ensimmäisessä pelissään Katajaa vastaan sai aikaan 18 pinnaa 6 levypalloa ja 3 syöttöä. Kun Clark:in ja Krayem:in saataisiin puolustettua vähäisille pistemäärille olisi hyvä. Karhu nappaa huomenna voiton 87-71 :)
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Peli tuntui vähän Karhu vastaan Ronnie Clark ja Omar Krayem. Eli JOUKKUE vastaan yksilöt. Hieno peli ja hieno voitto. Karhulta onnistui mielestäni parhaiten Williamson,Williams ja Mole. Ojala teki tosiaan puolustus päässä arvokasta työtä ja heitti 2p ja 3p heitot 100% tarkkuudella. Mielestäni hänen kannattaisi heittää peleissä enemmän jos kerran heitot uppoaa eilen pelitilanne heittoja oli vain yksi 2p ja kaksi 3p. Sarcevic jakoi hienoja syöttöjä, puolusti hyvin ja teki muutaman tärkeän korin mutta heitto tarkkuus kaipaisi parannusta 2p heitot upposivat 29% tarkkuudella ja 3p heitot 20% tarkkuudella.Johnson:nilla plussaa levypallot. Koko joukkueen pitäisi harjoitella vapaa heittoja. ne upposivat huonosti. Keskiviikkona on sitten taas kova peli KTP:tä vastaan ja perjantaina Pyrintöä. Mielestäni molemmat pelit on voitettavissa. Puolustus toimii Karhulta hyvin ja jos heitot uppoavat on voitot on lähellä. Toki KTP:lle hävittiin jo kerran ja Pyrintö on ollut pelottavan vahva.Uskon kuitenkin että Karhu vie :)
 
Viestejä
1 514
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

BearBasket sanoi:
Mitäs porukka on mieltä kuinka Keskiviikkona käy?

Pessimisti ei pety. Parin hyvän pelin jälkeen on aika sille heikommalle. KTP on leveästi vahva, pystyy pysymään Karhun tempossa ja heittää ikävän hyvällä prosentilla, myös kaaren takaa.

Veikkaan, että samanlaista selkäsaunaa ei tule kuin viimeksi, mutta kotietu ratkaisee lopulta pelin. Lopputulos Kotkalle 81-74.

Ellei sitten... Sarcevic syty vihdoin liekkeihin vanhassa kotihallissaan, ja Eskola saa kolmosensa 60%:sti sisään. Silloin numerot kääntyy toisinpäin.
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

Itse olen Karhun voiton kannalla mutta en tiedä sitte olenko liian optimisti. Veikkaan että Mole ja Williamson haastaa paremmin kuin viime Ktp pelissä ja onnistuu korin teossa. Lisäksi Eskola, Ojala ja Williams onnistuu kaaren takaa. Puolustuksen pitää pystyä ottamaan Curry paremmin kun ekassa kohtaamisessa. Ktp:llä on myös tuore vahvistu Ryan Ayers joka myös kaipaa tarkkaa vartiointia. Jokohan Mattila palaa kehiin?
 
Viestejä
1 514
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

KTP näkyy kiinnittäneen McDaden. Tuskin kuitenkaan pelaa vielä keskiviikkona. Mutta kova on rosteri, on.
 
Viestejä
2 515
Vs: Kauhajoen Karhu 2013-2014

nyt on Karhun kuntokäyrä menossa alaspäin.. Jotenkin peli näyttää tahmealta.. Ei hyvä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös