Koripallo.com

Korisliigan tulevaisuus

Viestejä
15
Onnea Nokialle! Herrasmies Gibson, asialliset kommentit joka pelin jälkeen. Ei voi kun ihailla. Vois ajatella että valmentajankin etu on, jos saa omalla coachingilla nuoria miehiä maailmalle. Niinpä kaudella on nähty että annetuilla minuuteilla tilastot väkisin paranee. Väkisin ne paranee, jos saa ottaa heiton aina kun pallon saa ja silloin joukkueen tulos voi olla ulos. Mitä tekee Gibson. Peluuttaa JOUKKUE edellä kohti mestaruutta. Mitä tekee Gibson. Peluuttaa Hugo Bomania yli 20 min loppuottelussa. Nuori mies on sitkeesti istunut penkillä, ottaa vastuuta kun annetaan, kiittää ja pokkaa yhdessä hienon joukkueen kanssa mestaruuden. Meillä on näitä nuoria miehiä, joita ei kilpaa hehkuteta. Valmentajan viisautta on nähdä nämä ja joukkueen etu.
 
Viestejä
1 600
Kyllähän Gibsonin peluuttaminen perustui vain ydinjoukkueen peluuttamiseen eli minimivaihdot. Joukkueen vaihtomiehet 7 pelaajan jälkeen oli varsin heikkoja, joten Gibson jätti heidät ihan viisaasti varjoon. Boman sai isommin peliaikaa vain vikapelissä.

Joka tapauksessa Gibson on mestarivalmentaja ja sai maksimaalisuorituksen kaikilta . Rossin 40 minuuttia on ihan mahtavaa. Huikea mies.
 
Viestejä
15
Juuri näin. Mutta kuinka monella coachilla riittää rohkeutta tehdä moinen ratkaisu loppupelissä. Siis rohkeutta peluuttaa penkkijunnua. Vaatii special taitoa nähdä kenellä tärkeällä hetkellä kulkee ja luottoa siihen. Harvoin näin, että alkukausi istutaan ja ratkaisuottelussa saadaan max minuutit. Hatun nosto Gibsonille ja Bomanille ja tietty koko näätägroupille!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös