Koripallo.com

Korona & Korisliiga

Viestejä
726
Tuossa Ylen sivuilta juttu seuroista, jos joku haluaa lukaista.

Mielenkiintoista huomata että hokiliigan taloudesta ihmisiillä yllättävänkin väärä käsitys. Hokiliigat maasta toiseen lopetettiin heti kun rajoitukset tuli katsomoihin. Suomen hokiliigalla on toki isompi tv-sopimus mitä muilla suomen sarjoilla, mutta pienintäkään mahdollisuutta kyetä pelaamaan tyhjille katsomoille ja jokeritkin luopui heti. Palkkoja pelaajille myös maksetaan enemmän ja kulubudjetti yleensäkin isompi. Sieltä se siis kolisee eniten alaspäin kun ilmiselvästi koko talous sakkaa. Se mitä tämä vaikuttaa tulevaisuudessa on hokin pelaajille ammattilaisuuden mahdollisuuksien pieneneminen ja sikäli voi vaikuttaa lajin harrastajamääriin. Täysin amatöörisarjoissa vaikutus on hyvin pieni. Koska kyseessä on kansainvälinen kriisi niin eiköhän samat pelaajat pelaa jatkossakin mitä nytkin tai sitten he luopuvat ajatuksesta yrittää elää korispelaajana.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 535
MTV: mtv

Vieraina Suomen Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara ja Suomen Lentopalloliiton toimitusjohtaja Seppo Siika-aho.
 
Viestejä
425
Tänään saadaan vastauksia ens kauden kuvioista, joukkueiden määristä, vahvistusten määristä. Veikkaan että ens kaudella vahvistusten määrää tullaan rajoittamaan. Kuluja on PAKKO karsia. Lähes jokainen seura on rahoitus-vaikeuksissa ens kautta ajatellen.
Illalla tiedetään lisää... HUH....
 
Viestejä
1 372
Eiköhän tänään tule vastauksia asioihin varmaan video kokous.Eikö takaraja ollut 20.3
 
Viestejä
961
Eiköhän tältä osin mennä tulevallakin kaudella seurojen keskenään sopiman mukaan. Kun ei liitto tuohon voine mitään lausua?

Tämä kausi meni liiton säännöllä, mutta seurat voi tietysti sopia keskenään mitä vain.
 
Viestejä
3 094
Esimerkiksi kaikkien aladivareiden kohtalot?

edit. Myönnettäköön, että tämä on Korisliigan topikki, mutta valitettavasti en löytänyt "Korona ja M2D"-otsaketta muualta.
Lienee julkaistu nuokin nyt
 
Viestejä
2 290
Korona varmisti Seagullsin ensi kauden mestaruuden. Muut kärvistelee hengissä pysymisen ja pienenevien pelaajabudjettien kanssa, Seagulls jatkaa ennallaan ja poimii ehkä vielä pari HC herkkupalaa pelaajamarkkinoilta muiden nenän edestä. Se piirtää, jolla on liitua.
 
Viestejä
856
Nyt olisi joka seuralla käyttöä hyvälle markkinoinnin ammattilaiselle. Sponssiraha tiukassa, toisaalta pienillä näkyvyyteen panostuksella voisin jopa veikata katsojamäärien nousevan, kun taas päästään pelaamaan.

Satojen tonnien alijäämiä ei taideta millään fanikeräyksellä saada kokoon, toisaalta kyllä Vilppaan eilinen video, jossa uudet jäsenyydet viuhuvat toi uskoa tällaiselle peruskannattajalle, joten miksei myös potentiaaliselle sponssille.
 
Viestejä
1 629
Korona varmisti Seagullsin ensi kauden mestaruuden. Muut kärvistelee hengissä pysymisen ja pienenevien pelaajabudjettien kanssa, Seagulls jatkaa ennallaan ja poimii ehkä vielä pari HC herkkupalaa pelaajamarkkinoilta muiden nenän edestä. Se piirtää, jolla on liitua.
Noinkohan kuitenkaan, joukkue oli jo tällä kaudella äärimmäisen kallis ja tappiota tuli varmasti sielläkin. Itse uskon että vahvat ovat vahvoja ensikaudellakin eivät välttämättä yhtä vahvoja kuin tällä kaudella mutta vahvoja kuitenkin. Somepäivitysten mukaan ainakin Vikings yhteisö on ottanut asiakseen joukkueen tukemisen ennen näkemättömällä tavalla:).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös