Koripallo.com

Kouvot 2021-2022

Viestejä
3 466
Topicin avausviestiin lisätty menneet ja tulevat harjoitusottelut (tällä hetkellä sovitut)
 
Viestejä
3 466
Viestejä
736
Tänään sitten Kouvot-Pyrintö harkkamatsi. Lauteille ensimmäistä kertaa liki kahteen vuoteen. Jyrin paluun (ja koronatauon) myötä mielenkiinto korkealla ja tässä odottaa innolla jopa harkkamatsia. Toivottavasti Pyrinnöllä jo enemmän kuin yksi jenkki remmissä.
 
Viestejä
736
Kiva harkkamatsi ja paikoitellen ihan hyvännäköistä peliä. Muutamia omia huomioita lähinnä hyökkäyspään toiminnasta, jos jotain kiinnostaa.

Suomalaistorneilta lupaavat näytöt. Molemmat nosteli palloa hyvällä prosentilla koriin. Toki Pyrinnöllä ei vielä korin alle varsinaista mörssäriä ollut asettaa vastaan, joten noin helpolla tuskin jatkossa pojat pääsee. Pöllä sai sijoittumisellaan hyvin levyjä. Vielä kun saadaan Tumppi jakamaan palloa ja muut joukkuetoverit löytämään isot miehet, niin hyvä tulee. Eilen odottelivat palloa paintissa useampaan otteeseen, mutta pallo ei vielä sisään löytänyt.

Vahvistuksista Hinton vaikutti varsin kimmoisalta ja räväkkäliikkeiseltä. Ajoi hyvin korille ja pääsi vaparille.

Kotka-pelissä eniten heittoja ottanut Osborne oli eilen varsin vaisu. En oikein saanut käsitystä miehen potentiaalista.

Taylor oli Hintonin ohella hyvin potentiaalinen kaveri. Sähäkkä liikkeissään ja syötöt lähti kuin tykinpiipusta. Heitto oli varsin omintakeinen työntö naaman edestä, mutta jos alkaa upoamaan, niin en valita.

Maluach oli myös vähän vaisu. Viimeistelyt korin läheltä jäi monesti vajaiksi, mutta ponnisti korkealle ja levyjä tarttui näppeihin jonkun verran. Taisi jonkun räväkän donkinkin sisään pamauttaa.

Kotimaiset nuoret otti ratkaisuja rohkeasti ja vaikka prosentit ei korkeiksi vielä nousseet, niin kelpo pelejä on varmasti luvassa, jos vaan peliaikaa tulee.

Seuraavassa harkkamatsissa (Kouvolan Sanomien mukaan) pelataan jo normaalipeluutuksella, eikä viisikko kerrallaan, joten mielenkiintoista nähdä, miten minuutit jakautuu ja ketkä pelaa.
 
Viestejä
4
Kouvojen kotimaisille nuorille taas onnistumisia, tänään Korikouvojen harjoitus ottelussa Syrjämäki, Kristeri ja Korkiatupa olivat pelipäällä. Syrjämäki teki noin 18 pistettä ja jälkimmäisenä mainitut varmasti lähemmäs 50 pistettä kahteen pekkaan. Hienoa katsoa muidenkin poikien kehittymistä varsinkin Syrjämäki omaa suuren potentiaalin pituutensa takia, nyt kiloja lisään niin seuraava ulkomaille lähtevä pelaaja on selvä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös