Koripallo.com

Kouvot 2021-2022

Viestejä
3 481
Kouvot julkaisi tänään uudet kotisivut:
 
Viestejä
840
Miltä Kouvojen peli näytti KTPtä vastaan? Etenkin ulkomaalaisten ja Pöllän soveltuminen pelitapaan kiinnostaa. Kahdella tasavahvalla viisikolla näköjään pelattu.
 
Viestejä
3 481
Viestejä
826
Tänään sitten Kouvot-Pyrintö harkkamatsi. Lauteille ensimmäistä kertaa liki kahteen vuoteen. Jyrin paluun (ja koronatauon) myötä mielenkiinto korkealla ja tässä odottaa innolla jopa harkkamatsia. Toivottavasti Pyrinnöllä jo enemmän kuin yksi jenkki remmissä.
 
Viestejä
826
Kiva harkkamatsi ja paikoitellen ihan hyvännäköistä peliä. Muutamia omia huomioita lähinnä hyökkäyspään toiminnasta, jos jotain kiinnostaa.

Suomalaistorneilta lupaavat näytöt. Molemmat nosteli palloa hyvällä prosentilla koriin. Toki Pyrinnöllä ei vielä korin alle varsinaista mörssäriä ollut asettaa vastaan, joten noin helpolla tuskin jatkossa pojat pääsee. Pöllä sai sijoittumisellaan hyvin levyjä. Vielä kun saadaan Tumppi jakamaan palloa ja muut joukkuetoverit löytämään isot miehet, niin hyvä tulee. Eilen odottelivat palloa paintissa useampaan otteeseen, mutta pallo ei vielä sisään löytänyt.

Vahvistuksista Hinton vaikutti varsin kimmoisalta ja räväkkäliikkeiseltä. Ajoi hyvin korille ja pääsi vaparille.

Kotka-pelissä eniten heittoja ottanut Osborne oli eilen varsin vaisu. En oikein saanut käsitystä miehen potentiaalista.

Taylor oli Hintonin ohella hyvin potentiaalinen kaveri. Sähäkkä liikkeissään ja syötöt lähti kuin tykinpiipusta. Heitto oli varsin omintakeinen työntö naaman edestä, mutta jos alkaa upoamaan, niin en valita.

Maluach oli myös vähän vaisu. Viimeistelyt korin läheltä jäi monesti vajaiksi, mutta ponnisti korkealle ja levyjä tarttui näppeihin jonkun verran. Taisi jonkun räväkän donkinkin sisään pamauttaa.

Kotimaiset nuoret otti ratkaisuja rohkeasti ja vaikka prosentit ei korkeiksi vielä nousseet, niin kelpo pelejä on varmasti luvassa, jos vaan peliaikaa tulee.

Seuraavassa harkkamatsissa (Kouvolan Sanomien mukaan) pelataan jo normaalipeluutuksella, eikä viisikko kerrallaan, joten mielenkiintoista nähdä, miten minuutit jakautuu ja ketkä pelaa.
 
Viestejä
9
Kouvojen kotimaisille nuorille taas onnistumisia, tänään Korikouvojen harjoitus ottelussa Syrjämäki, Kristeri ja Korkiatupa olivat pelipäällä. Syrjämäki teki noin 18 pistettä ja jälkimmäisenä mainitut varmasti lähemmäs 50 pistettä kahteen pekkaan. Hienoa katsoa muidenkin poikien kehittymistä varsinkin Syrjämäki omaa suuren potentiaalin pituutensa takia, nyt kiloja lisään niin seuraava ulkomaille lähtevä pelaaja on selvä.
 
Viestejä
1 615
Se on sitten Kouvot ykkössuosikki kaudelle 2022 kun mestari Vilpas kaatui heidän kotiareenallaan.
Jyri saanut näköjään hyvän paketin rakennettua...jälleen kerran.
 
Viestejä
1 352
FB_IMG_16327645303994397.jpg
 
Viestejä
826
Se on sitten Kouvot ykkössuosikki kaudelle 2022 kun mestari Vilpas kaatui heidän kotiareenallaan.
Jyri saanut näköjään hyvän paketin rakennettua...jälleen kerran.

Ei sentään. Vilpashan on rankattu useimpien toimesta vasta kolmanneksi.
 
Viestejä
826
Kouvot teki Puma Finlandin kanssa monivuotisen diilin noin vuosi sitten ja Puma on listattu myös yhtenä pääyhteistyökumppanina. Harkkapeleissä ei näkynyt Puman paitoja saati kenkiä, paitsi Hintonilla, jos oikein muistan. Mielenkiinnolla odotan onko Kouvoilla kenkäsponssi (vai onko nämä jo historiaa?) vai tarkoittaako yhteistyö vaan Puman logoa shortsien takamuksessa ja 10 prosentin alea Puman tuotteista junnuille.

Pumalta kuitenkin tullut useita mielenkiintoisia koriskenkämalleja parin viime vuoden sisään: Clyde All-Pro, RS Dreamer, Kuzma, Court Riders, jne.
 
Viestejä
410
On siellä kai ilmeisesti ainakin asut tulossa, jos tosin on ehtineet kaudenavaukseen. Kuulemma liiton kuvaukset siirtyivät Kouvojen osalta tältä viikolta kun uusia tämän kauden asuja ei ollut. Noh, kohta nähdään.
 
Viestejä
826
Suurkiitos Jyrille jo tässä vaiheessa kautta joukkuepelin, puolustuspelin ja sentteripelin palauttamisesta Kouvolaan. Vaikka kohellusta nuorilta aika ajoin tuleekin, niin tätä on kiva seurata. Kova päänahka heti kauden alkuun.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös