Koripallo.com

KTP 2019-2020

Viestejä
310
Harmillisesti se oli tämä kausi nyt tässä. Itselleni jäi kaudesta samanlainen fiilis kuin kovien näyttelijöiden tähdittämästä action-elokuvasta, jossa koko ajan odottaa, että "kohta se toiminta alkaa!", ja sitten tulevatkin lopputekstit. Mukavaa olisi ollut nähdä, että olisiko joukkue tänä vuonna täyttänyt potentiaalinsa kevään kovissa peleissä, vai olisiko sama flegmaattinen meno päättänyt kauden ensimmäiselle pleijarikierrokselle. Ken tietää.

Nyt on seuraavan sarjakauden alkuun reilusti normaalia pidempi aika, ja odottavan aikahan on tunnetusti pitkä. Positiivista tässä on toki se, että meillä on jo soppari valmentajan kanssa, eli aikaa tulevan rosterin pohtimiseen on runsaasti. Toivottavasti siis valinnat tehdään ensi kaudella hieman aikaisemmin, kuin tällä kaudella. Tätä spekulaatiota voidaan jatkaa sitten syksymmällä.

Kiitokset myös allekirjoittaneen puolesta tästä kaudesta, jospa ensi kaudella pelataan sitten ihan päätyyn asti.
 
Viestejä
1 040

Eurokentille;)
 
Viestejä
285
Hieno kannanotto pihvillä eli näytetään esimerkkiä muille, kyllä tämä tästä ja syksyllä ollaan entistä vahvempia, tsemppiä kaikille
 
Viestejä
1 040
Ja nyt myös "kannatuskampanja" pyörähti käyntiin.

Myä yhes elämme vaikeita aikoja, koriskausi päättyi kesken ja seuramme taloustilanne on vaikea.

Sinulla on mahdollisuus ostaa MYÄ YHES-lippuja 30€ kpl, jolla tuet seuraa yli vaikeimman ja mahdollistat korisliigan Kotkassa myös ensi kaudesta eteenpäin.

Maksa tilille valitsemasi lippumäärä ja nouda lippusi kauden ensimmäisestä kotipelistä.
Lippuja voit käyttää koko ensi kauden ajan (2020-2021).

Maksutiedot:
Tilinro.: FI1310693000216663
Saaja: KTP-Basket Ry

#myäyhes
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös