Koripallo.com

KTP 2022-2023

Viestejä
37
No jaa. Tästä voi olla eri mieltäkin.
Yllättävän paljon on täällä dissattu joukkueen suomalaispelaajia, jotka useamman kauden ajan olleet tärkeitä palasia joukkuetta kentän molemmissa päissä. Taisi Kuukkanen olla viime kauden päätteksi ehdolla parhaan kuudennen pelaajan pystiinkin ja mielestäni Lehtoranta pelannut uransa parasta koripalloa nimenomaan viime vuosina Kotkassa. Lisäksi molemmat kärsineet ikävistä loukkaantumisista tällä kaudella, mutta en olisi kummankaan tapauksessa kovinkaan huolissani osaamisesta pelata voittavaa koripalloa. Lehtorannan tapauksessa toki asenne välillä loistaa poissaolollaan, mikä on todella sääli ja tällä kaudella vielä korostunut kun suoritusvarmuus ollut hakusessa ja rooli hieman totuttua pienempi. Kuukkanen tosiaan vielä joukkueen kapteeni, ja ainakaan hänen asenteesta ei voi edes kriittisimmät löytää liiemmin moitittavaa. Vaikka heitto ei ollutkaan varsinkaan runkosarjassa totutun tehokas, on hän ja Nyman olleet läpi kauden oikeastaan ainoat pelaajat joiden kanssa palloskriinipuolustaminen ei ole ollut tervanjuontia. Playoffeissa Viliä olisi kyllä tarvittu niin ei tarvitsisi Brandoneita työllistää paljoa pallollisien puolustuksessa, toivottavasti olen tämän ennustuksen kanssa väärässä ja sarja käännetäään vielä vihreävalkoisten voittoon!
 
Viestejä
2 736
Junnut SM:ssä löytyy meillläkin, se nyt ei ole mikään
Tästäkin voisi olla eri mieltä, Katajan poikajunioreita ei ainakaan sm-sarjoissa näy. Mut ei siinä mitään.
Nimenomaan näin.
Korisliiga Katajan parhaat suomalaiset on Kotkalaisia ja naisten divarijoukkue pyörii Kotkalaisilla moottoreilla.

Aika kiitollisia saisivat olla tuolla sisurajalla, niinkuin monessa muussakin paikassa.
Kotka on tuottanut ja tuottaa tulevaisuudessakin paljon hyviä koripalloilijoita. Olisihan se tietysti hienoa että he nostaisivat ensisijaisesti kotipaikkakunnan joukkueet huipulle ennenmin kuin hyppäävät vieraaseen veneeseen.
 
Viestejä
37
Keskelle keksintöä Podcastissä oli huhu että Ilmari Toikkanen on ensi kaudella KTP mies
Toikkanen Henttonen ja jenkki sentteri josta koko kausi päävalmentaja puhunut on kyllä ainakin raskastekoinen trio! Mäkelä ilmeisesti kaivamassa Lehtosen tapaan paikan ensi kaudeksi
 
Viestejä
2 040
Junnut SM:ssä löytyy meillläkin, se nyt ei ole mikään

Nimenomaan näin.
Korisliiga Katajan parhaat suomalaiset on Kotkalaisia ja naisten divarijoukkue pyörii Kotkalaisilla moottoreilla.

Aika kiitollisia saisivat olla tuolla sisurajalla, niinkuin monessa muussakin paikassa.
Kotka on tuottanut ja tuottaa tulevaisuudessakin paljon hyviä koripalloilijoita. Olisihan se tietysti hienoa että he nostaisivat ensisijaisesti kotipaikkakunnan joukkueet huipulle ennenmin kuin hyppäävät vieraaseen veneeseen.Mitä väliä on olla ”parhaat suomalaiset on kotkalaisia” jos kaikki on ynnämuuta porukkaa?

Hohhoijaa, on niin väsynyttä keskustelua.

Mikä on hienoo!
 
Viestejä
38
Anteeksi vaan, mutta missä on virallisesti tiedotettu, että Vili jatkaa Kotkassa.
Eikös 1+1 v soppari ole jo päätöksessään.
 
Viestejä
1 072

Liitteet

  • Screenshot_20230325-220744_Chrome.jpg
    Screenshot_20230325-220744_Chrome.jpg
    734,5 KB · kertaa luettu: 66
Viestejä
2 305
Mikä on syy siihen ettei Ali pelaa? Onko loukkaantuneena vai onko muuten vaan asenneongelmaa? Jotenkin jääny epäselvä kuva miksi Ali ei pelaa. Juu on ollut suht iso pettymys mutta toisaalta jos pystyy pelaamaan niin luulisi Mäkelä Alia peluuttavan kun KTP ainut sentteri on Henttonen jota Smith vie ihan 100-0
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös